BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #746483 przez moofka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #746484 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #746490 przez Asiaa
przy takiej pogodzie znów powraca mi myśl o kupnie kaloszy :D

Zoi też tak sądzę :) przecież jesteśmy tu by się wspierać i jednocześnie dowiedzieć się czegoś nowego czasem ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746500 przez issska1986

11 lata 7 miesiąc temu #746510 przez Agnilla
o matko bosko, Jurek wracaj i tu zrób porządek!!
a pierdolę to wszystko, własnie trwa u mnie zagnieżdżanie:P kalosze też mam, ale nie nosze bo mi sprzączka ozdobna odpadła i jaśnie pan ma mi naprawić :P
laski, ja sie wypowiem bo mam prawo jako starajaca se bezskutecznie od 8 mcy! to ze ktos po owu odpuszcza to zadne odpuszczanie, to ze ktos mowi na forum, ze odpuszcza a potajemnie robi testy ciazowe tzn ze nie odpuszcza ( tez mi sie zdarzylo :P ale nikt nie widzial ;) ) , to ze ktos odpuszcza a wchodzi na forum i sika na owu to nie odpuszcza i nie ma farmazonow. kazda z nas tu trafila chcac zajsc w ciaze i nawet jesli w zyciu sie pouklada inaczej, to odpuscic nie odpuscimy bo jestesmy ssakami, mamy instynkt i tyle. a laski w ciazy, uwierzcie ze te dobre rady nic nie daja. sorry, ale uwazam, ze to po prostu jest samo z siebie. glowy sie nie da wylaczyc...chyba, ze mi jasnie pan, co mi kuwa wczoraj perfekcyjnej nie nagral :ohmy: kupi psa :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746523 przez issska1986

Na perfekcyjnej zasnęlam :( ale można na stronie obejrzeć :)

11 lata 7 miesiąc temu #746529 przez moofka

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746535 przez issska1986

11 lata 7 miesiąc temu #746539 przez Chudzinka

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746544 przez issska1986
Chudzinka Ty jesteś takim dobrym i mądrym człowiekiem,że żadne rady Ci nie są potrzebne :lol: Sama wiesz co robić :kiss:

jeszcze 36 minut i do domu :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #746547 przez moofka
Iss sama sobie ciśnienie podnosisz, dla mnie temat już zakończony.

11 lata 7 miesiąc temu #746550 przez issska1986
Dzięki Bogu ;)

Mam jeszcze pytanie , dlaczego jak czytam o 18 tygodniu to jest napisane 5 miesiąc...? To nie jest jeszcze 4? Myślalam ,że od 20 tyg zaczyna sie 5 :unsure:

11 lata 7 miesiąc temu #746576 przez Porto1987
Ja się na temat Waszej dyskusji nie wypowiadam, bo nie jestem kompetentną osobą :)

Pogoda, to jakaś masakra, jak tylko weszłam do domu, to powiedziałam, że już dziś nigdzie nie wychodzę :P choćby mnie ktoś siłą wyciągał...

Iss, dobrze, że u Ciebie ok :) ciekawe co tam na usg wyjdzie :P Ja gdzieś czytałam, że miesiąc należy liczyć jako 4,5 tygodnia, więc nie wiem jakie to znalazłaś wyliczenia B)

A gdzie jest Ferri, bo też coś jej nie widać i Domiś nie ma?

Ja też chcę jakieś fajowe kalosze, bo na dzisiejszą pogodę jak znalazł by były :)

11 lata 7 miesiąc temu #746591 przez anuuuusia
Nie było mnie chwilę i prawie do rękoczynów doszło :ohmy:

11 lata 7 miesiąc temu #746594 przez issska1986
w ciąży się chodzi 40 tyg, 10 m-cy, tak, więc wyliczyłam na 1 m-c 4 tyg. A weź sobie na tym portalu zobacz opis 18 tyg ciąży i obok jest piąty miesiąc napisane ? hmmm... ciekawe to.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka