BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #746980 przez anuuuusia
aggi ale z Ciebie demon seksu jest B) Nie odpuścisz chłopu :P

Asia K może i lepiej, że nie zakodowałaś? Tak bardzo dużo dzieci teraz choruje, ale należy wierzyć, że Twoje (a także wszystkie nasze forumowe) będzie śliczne i zdrowe :kiss:

Agnilla doczekasz się :) Jak i my wszystkie tutaj.

Domiśśś oby nowy lekarz okazał się rozsądniejszy :)

moniaW myślę, że już spokojnie można Ci gratulować :kiss: Bardzo się cieszę :)

Przeziębienie się u mnie rozwija :dry:

ALE też sikałam rano na test i też są 2 kreski, chociaż druga bledsza. Test podobnie jak u moniiW z allegro i tak jak ona chciałam kupić inny w normalnej aptece. Jeszcze się nie nakręcam, nawet mężowi nie powiedziałam, bo w pierwszym cyklu starań też miałam podobną sytuację, a potem nic z tego nie wyszło... No ale temp. nadal wysoka.

Zrobiłam test głównie z obawy przed braniem Castangusa w ciąży i teraz nie wiem - wziąć dziś czy nie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #746994 przez Asiaa
Monia to trzymam kciuki by jutrzejszy test potwierdził dwie kreski :) wiem że te testy z allegro wyglądają marnie, w sensie że to sam cieniutki papierek, ale są bardzo czułe, a te z apteki dodatkowo mają obudowę i może dlatego wyglądają solidniej. Któraś z dziewczyn pisała że na teście ciążowym z allegro bardziej było widać wynik niż tym aptecznym ;)

Anuuuusia za Ciebie też trzymam kciuki by potwierdziło się że fasolka już jest :) może zadzwoń do swego lekarza i telefonicznie zapytaj o ten lek? to będzie najbardziej kompetentna odpowiedź w takiej sytuacji ;)

Przyznam że czasami też nie wiem co mam pisać kiedy widzę Wasze zgranie :D
Ja testy owulacyjne robię od 3 dni i póki co cisza, tylko jedna kreska - by było trochę na temat :P

11 lata 3 miesiąc temu #747002 przez Dagnes
moniaW napisał:

mloda masz racje ja też się tak nie udzielam bo większość dziewczyn tutaj jest w ciąży i mało kto pisze o staraniu ale i tak Was podczytuje :) bo te wiadomości mogą się przydać na przyszłość.
a teraz muszę się wam do czegoś przyznać...nie chciałam was nakręcać i siebie też jak było z Gosią ale dzisiaj jest mój 36dc i zatestowałam :) miałam tylko test ciążowy który kupiłam razem z owulacyjnymi ale pokazał 2 kreski.druga była trochę słabsza i teraz nie wiem czy się cieszyć czy nie...dzisiaj kupię w aptece i jutro rano zrobię jeszcze raz.mam nadzieję że będzie pozytywny :)
Asiaa my przytulaliśmy się codziennie od malin :blink:

MoniaW ja też swój pierwszy test ciążowy robiłam z gratisów do owulacyjnych:) Także gratulacje kochana :lol: Mamy swoją przedstawicielkę w majóweczkach

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #747006 przez moofka
dziewczyny gratuluję wstępnie! ja miałam tak jak Asiaa napisała, najpierw zrobiłam test allegrowy z bledziuteńką kreską, a następnego dnia znowu allegrowy i dodatkowo apteczny i to ten allegrowy pokazał trochę mocniejszą kreskę. wszystko wrzucałam dziewczynkom na foto co by się upewnić czy dobrze widzę :)

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #747007 przez julka
.

11 lata 3 miesiąc temu #747010 przez Dagnes
Anusia za ciebie też zaciskam kciukasy i po cichutku się cieszę z jutrzejszej dobrej nowiny :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #747015 przez julka
.

11 lata 3 miesiąc temu #747032 przez issska1986
Anuusia gratulacje, od rana same dobre wieści :lol: :kiss:

Dag u mnie na lutowkach jest całkiem spoko, fakt głównie o ciąży są pogaduchy i wyprawkach ale inne tematy też są poruszane... I dziewczyny bardzo miłe :) tu już chyba jest Nas za dużo bo juz robi się nie miło a to w końcu ma być rozrywka to forum a nie pognębiacz...

11 lata 3 miesiąc temu #747048 przez Agnilla
co do pognębiacza to racja, ja się chyba stąd zawijam, bo nic tu po mnie....:(

11 lata 3 miesiąc temu #747049 przez ann-sunshine
Bry. Przeczytawszy tylko ostatnia strone i dobre wiesci widze.

My w ustrzykach górnych na końcu świata. Pogoda kiepska ale raz wybraliśmy się w góry z Martucha w chuście.

Dzis 11 czy 12 dc, na testach jedna krecha ale profilaktycznie dzialamy, a co.

Calusy dla wszystkich

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #747052 przez Kaś_O
Issska chyba za bardzo się nakręciłaś z wczorajszą rozmową.. Każdy powiedział co myśli na temat odpuszczania i w ogóle. No ale jeśli uważasz że chamsko się zrobiło to przykro mi, sama stwierdziłaś że każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie tutaj.

Fakt gadamy o wszystkim i to jest fajne. tylko nie da się ukryć że dziewczyny w ciąży o niej mogą pisać i pisać.. i tak nagle robią się z 2 strony tylko o ciąży o to mi bardziej chodziło. Ja myślę że każda każdej życzy jak najlepiej i żeby było dobrze i jak najszybciej zajść..

Dagnes i super :* w końcu jesteśmy w tym razem :)

Julka jak tylko coś testy pokażą to koniecznie dawaj znać.. :) a powiedz mi są jakieś objawy tego ze się bierze Clo? bo np po bromku dziewczyny się fatalnie czuły..

dziewczyny ja też robiłam pierwszy test z allegro a dopiero później apteczny. I w sumie też jakoś przekonania do nich nie miałam szczególnie że wynik pojawił mi sie dopiero po kilku minutach a nie od razu. A no i myślałam ze jak zrobię apteczny to będzie mocniejszy, nie prawda :P więc chyba faktycznie przez ich wygląd wydają nam sie mniej skuteczne.. :P

Ann to wypoczywajcie spokojnie :* a nie jest ciężko w chuście ją nosić? :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #747058 przez Domiśśś
Monia możesz zobaczyć na którejś stronie moje bledziochy :)
A później z każdym dniem były ciemniejsze także na pewno gratulacje :))

A tak w ogóle to wiecie, że to ja mogę być pierwszą majówką ?? :P Bo termin mam na około 30 kwietnia wiec może być tak, że spokojnie będzie pierwszy tydz. maja ;))

A powiem Wam, że się trochę podłamałam bo poczytałam o tej lekarce co idę do niej jutro w necie i w większości opinie są negatywne =(
Ja to nie wiem jakiś pech chyba chodzi za mną... Ale muszę iść tam, bo tej lekarki do której chodziła koleżanka nie ma narazie terminów i pójdzie 1 pażdziernika to może wtedy z nią pogada i mnie przyjmie. Ale póki co muszę iść chociaż by być juz tam zapisaną. Boję się już na samą myśl o tej jutrzejszej wizycie...

11 lata 3 miesiąc temu #747060 przez ann-sunshine
Kas ciezko bo klocek jest niezlym. Maz w gore, ja w dol.

Ale emocje mnie na forum ominely. Zostawic was na troche.

Mykamy na basen, pa pa

11 lata 3 miesiąc temu #747062 przez Kaś_O
Domiśśś ja bym się nie uprzedzała, chociaż jak szłam do swojej ginki to też opinie szukałam. Ale powiem Ci tak, byłam umówiona do jakiejś zajebistej co opinie ach i och.. dla mnie okazała się strasznie oschła i w ogóle nie przypadła mi do gustu :( więc moze się mimo wszystko miło zaskoczysz.. lepiej tak niż być pozytywnie nastawionym a później lipa

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #747064 przez mloda

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka