- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia K może i lepiej, że nie zakodowałaś? Tak bardzo dużo dzieci teraz choruje, ale należy wierzyć, że Twoje (a także wszystkie nasze forumowe) będzie śliczne i zdrowe
Agnilla doczekasz się Jak i my wszystkie tutaj.
Domiśśś oby nowy lekarz okazał się rozsądniejszy
moniaW myślę, że już spokojnie można Ci gratulować Bardzo się cieszę
Przeziębienie się u mnie rozwija
ALE też sikałam rano na test i też są 2 kreski, chociaż druga bledsza. Test podobnie jak u moniiW z allegro i tak jak ona chciałam kupić inny w normalnej aptece. Jeszcze się nie nakręcam, nawet mężowi nie powiedziałam, bo w pierwszym cyklu starań też miałam podobną sytuację, a potem nic z tego nie wyszło... No ale temp. nadal wysoka.
Zrobiłam test głównie z obawy przed braniem Castangusa w ciąży i teraz nie wiem - wziąć dziś czy nie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Anuuuusia za Ciebie też trzymam kciuki by potwierdziło się że fasolka już jest może zadzwoń do swego lekarza i telefonicznie zapytaj o ten lek? to będzie najbardziej kompetentna odpowiedź w takiej sytuacji
Przyznam że czasami też nie wiem co mam pisać kiedy widzę Wasze zgranie
Ja testy owulacyjne robię od 3 dni i póki co cisza, tylko jedna kreska - by było trochę na temat
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
mloda masz racje ja też się tak nie udzielam bo większość dziewczyn tutaj jest w ciąży i mało kto pisze o staraniu ale i tak Was podczytuje bo te wiadomości mogą się przydać na przyszłość.
a teraz muszę się wam do czegoś przyznać...nie chciałam was nakręcać i siebie też jak było z Gosią ale dzisiaj jest mój 36dc i zatestowałam miałam tylko test ciążowy który kupiłam razem z owulacyjnymi ale pokazał 2 kreski.druga była trochę słabsza i teraz nie wiem czy się cieszyć czy nie...dzisiaj kupię w aptece i jutro rano zrobię jeszcze raz.mam nadzieję że będzie pozytywny
Asiaa my przytulaliśmy się codziennie od malin
MoniaW ja też swój pierwszy test ciążowy robiłam z gratisów do owulacyjnych:) Także gratulacje kochana Mamy swoją przedstawicielkę w majóweczkach
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dag u mnie na lutowkach jest całkiem spoko, fakt głównie o ciąży są pogaduchy i wyprawkach ale inne tematy też są poruszane... I dziewczyny bardzo miłe tu już chyba jest Nas za dużo bo juz robi się nie miło a to w końcu ma być rozrywka to forum a nie pognębiacz...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
My w ustrzykach górnych na końcu świata. Pogoda kiepska ale raz wybraliśmy się w góry z Martucha w chuście.
Dzis 11 czy 12 dc, na testach jedna krecha ale profilaktycznie dzialamy, a co.
Calusy dla wszystkich
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Fakt gadamy o wszystkim i to jest fajne. tylko nie da się ukryć że dziewczyny w ciąży o niej mogą pisać i pisać.. i tak nagle robią się z 2 strony tylko o ciąży o to mi bardziej chodziło. Ja myślę że każda każdej życzy jak najlepiej i żeby było dobrze i jak najszybciej zajść..
Dagnes i super :* w końcu jesteśmy w tym razem
Julka jak tylko coś testy pokażą to koniecznie dawaj znać.. a powiedz mi są jakieś objawy tego ze się bierze Clo? bo np po bromku dziewczyny się fatalnie czuły..
dziewczyny ja też robiłam pierwszy test z allegro a dopiero później apteczny. I w sumie też jakoś przekonania do nich nie miałam szczególnie że wynik pojawił mi sie dopiero po kilku minutach a nie od razu. A no i myślałam ze jak zrobię apteczny to będzie mocniejszy, nie prawda więc chyba faktycznie przez ich wygląd wydają nam sie mniej skuteczne..
Ann to wypoczywajcie spokojnie :* a nie jest ciężko w chuście ją nosić?
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
A później z każdym dniem były ciemniejsze także na pewno gratulacje )
A tak w ogóle to wiecie, że to ja mogę być pierwszą majówką ?? Bo termin mam na około 30 kwietnia wiec może być tak, że spokojnie będzie pierwszy tydz. maja )
A powiem Wam, że się trochę podłamałam bo poczytałam o tej lekarce co idę do niej jutro w necie i w większości opinie są negatywne =(
Ja to nie wiem jakiś pech chyba chodzi za mną... Ale muszę iść tam, bo tej lekarki do której chodziła koleżanka nie ma narazie terminów i pójdzie 1 pażdziernika to może wtedy z nią pogada i mnie przyjmie. Ale póki co muszę iść chociaż by być juz tam zapisaną. Boję się już na samą myśl o tej jutrzejszej wizycie...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ale emocje mnie na forum ominely. Zostawic was na troche.
Mykamy na basen, pa pa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0