BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #761858 przez gosia28
ej Porto nie wygłupiaj się tylko udzielaj, nie ma tego tamtego, że z wywoływania dopiero cokolwiek od Ciebie wyciągniemy ;)

trzymamy za połówkowe isss :)

messssyyyyy :kiss: widzisz już kiedyś dziewczynom mówiłam ale jakieś uparte takie B)

a ja też mam te testy. To są chyba moofkowe, przynajmniej moje

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #761860 przez Asia K
Witam sie i ja dzisioj :D

Z samego rana nawiedził mnie sam Bos wiec nie moglam nic skrobnąć ;)

Agni pewnie ma testy takie jak my wsztskie tylko lepszy aparat fotograficzny :p

Tak, tak, tak ja tez czekam na foty po remontach :)

Aaaa mówilam wam? Dzisiaj ide na spotkanie na którym dowiem sie teoretycznie jak sie rodzi :laugh:
W sumie ide tam tylko po to by miec znajome polozne na oddziale i znac oddzialowa ginekologii :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #761862 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Asia fajna sprawa. A masz tylko to jedno spotkanie, czy więcej będzie? Przydałoby się jakieś pod koniec ciąży żeby cię lepiej pamiętały ;)

Dziś pracuję na etacie sprzątaczki domowej. Będę szczęśliwa jak już ten cały bałagan się sprzątnie i jak się wprowadzimy do naszej lekko odnowionej sypialni. Ale to jeszcze trochę.

Młoda :kiss:

Miłego dnia

11 lata 6 miesiąc temu #761868 przez Asia K
Ann mam za dwa tygodnie 2 spotkanie praktyczne :)
To niby nie jest szkola rodzenia ale wiecej dowiem sie pewnie dzisiaj :)
Tez tak myslałam by bylo fajnie pod koniec ciazy ale nie wiem czy cos jeszcze bedzie

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #761891 przez Agnilla
o matko bosko, Goś ja se takiego cyklu w życiu nie zamarzyłam. jeszcze gdybym miała FL 13 dniowe to już w ogóle, a mam 16dniowe więc jeszcze poczekam, bo dziś 3 dzień FL. a jak chce na progesteron iść to tydzień po owu, jo? :P to ide w poniedziałek dać w żyłę :P
Porto, wrzuciłabyś fotkę tego swojego wydętego brzucha ;) a mama mi zawsze mówi, że mam jabłka obierac, bo jak nie obiorę to mam wzdęcia :P
a ja dziś jestem sama w pracy, tzn. z szefem, ale on niegroźny...wiecie co to oznacza :lol: juz se zarzuciłam soulowe radio i spędzam miło czas ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i tak w ogóle uważam, że przespałam owu i dupa blada za 2 tyg będzie, tzn nie blada a czerwona :(
ps. Asia, ja nie mam aparatu :P tzn ma...rozwalony, komórą wale foty, latam po domu robię 10 z każdego miejsca i wybieram najbardziej wyraźne :P

jeszcze mi ovufriend pitu pitu pisze :"Starasz się o dziecko już od jakiegoś czasu bez powodzenia? Nie poddawaj się, niezależnie jak długo starasz się zajść w ciążę Twoje szanse nie maleją. Czasami wystarczy zmiana jednego czynnika (np. w Twoim otoczeniu lub w organizmie Twoim lub partnera), a cykl może okazać się tym szczęśliwym!" pfff

11 lata 6 miesiąc temu #761912 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #761914 przez mesy
Agnilla napisał:

jeszcze mi ovufriend pitu pitu pisze :"Starasz się o dziecko już od jakiegoś czasu bez powodzenia? Nie poddawaj się, niezależnie jak długo starasz się zajść w ciążę Twoje szanse nie maleją. Czasami wystarczy zmiana jednego czynnika (np. w Twoim otoczeniu lub w organizmie Twoim lub partnera), a cykl może okazać się tym szczęśliwym!" pfff

To zmień chopa :laugh: :laugh: :laugh: żarcik ;)
Się nie przejmuj swoim ...przyjdzie co do czego będzie chciał , ,żebyś mu dała to wtedy ci powie , że cię kocha hahahaha

11 lata 6 miesiąc temu #761915 przez Porto1987
Agnilla mój mąż jak się go zapytam czy mnie kocha, to odpowiada, że powiedział mi już że mnie kocha i jak się coś zmieni to mi powie wtedy :) więc tak jak u Asi. Nie ma z nimi lekko :dry:
A zdjęcia brzuszka nie mam może coś się zaraz wymyśli ;) ale w zamian mogę wrzucić fotkę z usg, jak chcecie :)

11 lata 6 miesiąc temu #761916 przez Agnilla
no kurde, tak ciężko im to powiedzieć? ja wiem, że on mnie kocha bardzo, ale mógłby czasem powiedzieć :) mesy, mój wylewny jest po, nie przed ;)
Porto, dawaj dawaj! :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #761919 przez Porto1987
No to przedstawiam Wam moje małe cudo :) tylko jeszcze nie wiem jakiej będzie płci :P fotki są z 14 tygodnia, więc już trochę minęło :dry:

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #761928 przez Agnilla
ehhh zazdroszczę :(

11 lata 6 miesiąc temu #761935 przez Porto1987
Agnilla, bo więcej nic nie wrzucę :P :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #761944 przez Agnilla
spoko loko, wrzucaj :) ja tak tylko :)
specjalnie nie zachodziłam w ciąże żeby rodzić latem i śmigać w sukienkach ;) bo ja spodniowa jestem i to będzie jedyny czas, kiedy będe latać w kieckach :P

11 lata 6 miesiąc temu #761956 przez mesy
Agnilla napisał:

no kurde, tak ciężko im to powiedzieć? ja wiem, że on mnie kocha bardzo, ale mógłby czasem powiedzieć :) mesy, mój wylewny jest po, nie przed ;)
Porto, dawaj dawaj! :)

Lepsze po niż w ogóle :silly: :silly: :silly: :silly:

aleś wymyśliła z tą książą i sukienkami :blush:

11 lata 6 miesiąc temu #761965 przez Porto1987
Agnilla, coś w tych spodniach jednak jest ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka