BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #761483 przez mesy
ferritka napisał:

bry;)

Kaś, bravo, nie skomentuję już tego bo ręcę opadają - wiadomo nie od dziś, że nie testujemy przed terminem @, a już sprawdzanie testem owu czy jest się w ciązy to ..hmmm nie powiem już jakaś kompletna głupotka

a kurka rurka bo tak mu wizytę zaplanował dorktoek, żeby wyniki były na moją wizytę :dry:
ale czuję że jest coś na rzeczy bo mnie łamie w jajku lewym standardowo jak na owu, nie testuje nawet bo sensu nie ma :dry: :dry:

idę okna myć kochanienkie, a potem zapraszam na kawe niech któraś wpadnie do mnie, ja daje pycha kawe, Wy ciachoooooooo :S :S

Mama Moofka, piękna duża pannica rośnie nam :kiss: :kiss: :kiss: oby tak dalej

Ferri a czy ty przypadkiem nie myłaś okien miesiąc temu ? :silly: Jak tak bardzo lubisz je myć to zapraszam do mnie - daleko nie masz :P

A tak w ogóle to witam się ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #761492 przez aggi
Witaj Mesy :)

11 lata 6 miesiąc temu #761511 przez anuuuusia
ooo, mesy do nas zawitała :)

aggi a dziękuję, że pytasz :kiss: Zmagam się z mdłościami od czasu do czasu i w sumie to czekam z niecierpliwością na 16 października - mam wtedy drugą wizytę u gina i wóz albo przewóz - albo się cieszę i zakładam suwaczek albo...

11 lata 6 miesiąc temu #761527 przez aggi
anuuuusia napewno wszystko dobrze będzie :) który to byłby tydzień? :)

11 lata 6 miesiąc temu #761530 przez anuuuusia
aggi wg wykresu OvuFriend moja ciąża ma 6 tygodni i 7 dni :)

11 lata 6 miesiąc temu #761531 przez aggi
Anuusia a 6 tyg i 7dni to nie czasem 7 tygodni ? :) fajnie jak ten czas leci ! Trzymam kciuki by wszystko było wporządku kochana :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #761535 przez anuuuusia
aggi właściwie tak jest napisane: jestem w 7 tyg. (6t7d), ale np. od jutra będę już w 8 (7t1d). Jeszcze tego nie rozkminiłam do końca :side: Dziękuję za kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #761541 przez aggi
hahaha to nieźle takie to jakieś pogmatwane te odliczania :D

11 lata 6 miesiąc temu #761562 przez Agnilla
no wiec stalo się, czego się nie spodziewałam owulacja nawiedziła mnie w 10dc :ohmy: dzis 12...kreska coraz bledsza

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #761573 przez Chudzinka
Cześć Messy :)
Agnilla, Aggi - jak się nie mylę, to wnioskiem chyba co najmniej dwóch szczęśliwie "zaciążonych" na temat testów było to, że one jak pokazują pozytyw to jest już po ptokach.. Więc może u Was pod koniec weekendu była owu i się właśnie super wstrzeliłyście? :blink: Trzeba być dobrej myśli :kiss:
hehe, tia, Aggi - a jak mnie zacznie drugi cycek swędzieć, to na bliźniaki? Nie ma szans moje drogie, w dni które wydaje mi się, że byłam płodna, mąż mnie szerokim łukiem omijał, a w niepokalane poczęcie nie wierzę :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #761583 przez Porto1987
Witam Was moje Drogie :)

Aggi i Gosia, u mnie jakoś leci i powiem, że całkiem szybko bo już 17 tydzień :) zaraz połowa :ohmy: byłam w połowie września na usg i wyszło, że wsio jest ok. Nie ma podstaw by podejrzewać wady genetyczne. Na usg zabrałam męża co by sobie obejrzał najlepszy film na żywo :D :D :D a małe się nie chciało ruszać samo z siebie, bo chyba sobie drzemkę urządziło. Zapomniałam zjeść czekoladkę przed badaniem :dry: ale w końcu się ocknęło, że trzeba się pokazać :P w poniedziałek byłam na "zwykłym" badaniu i też wsio ok i było słuchanie serduszka. Pod koniec października połówkowe :ohmy: dopiero Kaś i Moof robiły :P
No a u mnie różnie bywa. Małe starcia z mężem i takie tam :( ogólnie ok. A wczoraj mnie w sumie 3 razy coś miźnęło od środka ale jeszcze nie jestem przekonana co to było :P
Czytam Was kilka razy dziennie i jestem na bieżąco, ale czasami lepiej nic nie pisać niż kogoś rozdrażnić :P Trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!!!!!

11 lata 6 miesiąc temu #761589 przez Agnilla
eee Porto jakie rozdrażnić, po to jest forum, by każdy wypowiadał swoje zdanie, ale nikt nikogo nie drażni przecież :)
o noł pan kupił neskłikowe lody....jak nie zjadłam jak zjadłam :P
Chudzinka, kto wie, może wiatropylna jesteś ;)
ja, tzn my się wstrzeliliśmy w niedzielę rano i wtorek wieczorem, a owulacja była w poniedziałek jak męza do pozna nie było :/
w ogóle kupiłam sobie ten magiczny oeparol z wiesiołkiem i ja jakiś wylewów strasznych nie zauważyłam, w ogóle nie poznałam po sluzie że to już owulacja :/ bez kitu.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #761594 przez Porto1987
Agnilla nam się udało właśnie albo przed owu albo po owu. Ciekawe czy będzie dziewczynka :)
Ale ten Twój mąż dba o Ciebie :P

11 lata 6 miesiąc temu #761616 przez Dagnes
Dopiero nadrobiłam zaległości na forum. Cały dzień dziś na nogach. Ale zadowolona jestem, bo meble w salonie już skręcone. Jutro trzeba wszystkie graty poprzekładać i spokój na kilka dni, bo później przyjeżdzają do pokoju Wiki i znów rozpierducha będzie.
Całkowicie popieram zdanie Kaś na temat testowania przed @ i wykrywania ciąży owulacyjnymi. Najlepiej zająć się czymś innym i po prostu nie myśleć tyle czy się zaszło czy nie, bo korby można dostać od tego.
Po wczorajszym zjedzeniu główki czosnku dziś już lepiej się czuję, ale za to poznałam co to zgaga bo paliło mnie niemiłosiernie.
No i nie wiem co miałam dalej pisać. Jakaś roztrzepana ostatnio jestem :P

Wiktoria

11 lata 6 miesiąc temu #761619 przez Dagnes
A przypomniało mi się. Jutro nasza Iss ma połówkowe. Ciekawe jaką nowinę nam tu przyniesie :)

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka