BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 10 miesiąc temu #888347 przez emilia1410
No rok mija ale razem jestesmy 4 lata juz:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #888348 przez Karolincia
To tak akurat :) ja z moim jestem rok ;) ale bardzo w sobie jestesmy zakochani i jakos te 3 miesiace temu zdecydowalismy starac sie o Maluchaa a staramy sie 2 cykl ;) j

10 lata 10 miesiąc temu #888384 przez kasia085
O kurcze ja to wogole stara przy Was jestem. Za kilka miesiecy stuknie mi 29 lat, a z mezem jestem juz 9 lat. Boze kiedy to minelo? Malzenstwem jestesmy juz 5 lat we wrzesniu minie.
A co tam dzis u Was dziewczynki?jeszcze kilka dni i testujecie:-)

10 lata 10 miesiąc temu #888404 przez Karolincia
Ojj Kasia Kochana co Ty wygadujesz jaka stara :)) Ojj tak niewiadomo kiedy leca te latka :)) my z moim bierzemy za 1,5 roku slub. Bylby wczesniej ale czekamy tyle na sale :( Boli mnie dzis brzuch okresowo o piersiach nie wspomne bo nie moge sie polozyc na brzuchu bo czuje je dosc mocno wtedy. Bolaly mnie przed okresem zawsze ale gora tydzien przed. A teraz juz mnie bola od tygodnia ponad a okres mam miec miedzy 8-12 maja :(( niewiem co sie dzieje. Mam wzdecia opuchniety dol brzucha czasem zakuje mnie lewy jajnik mam wiekszy apetyt. Tez przed miesiaczka mi wzrasta ale to dzien lub dwa dni przed a teraz juz od ponad tygodnia. Do tego wszystkiego jeszcze chodze niewyspana zawsze bylam rannym ptaszkiem i wstanie o 5:30 niebylo dla mnie problemem a teraz? Jak zadzwoni budzik to go wylaczal i nastawiam drzemke i wstaje kolo 6 ale to sie zmuszam do tego :)) W ciagu dnia chodze nieprzytomna jakbym migla to bym polozyla sie i usnela gdziekolwiek. Trwa to ponad tydzien. Zwalam to na pogode. W pracy zauwazyli ze ladniej wygladam jakas taka promienna jestem oczy mi blyszcza. Nie chce sie nastawiac ze to ciaza aby nie bylo pozniej przykrej niespodzianki i wylanego morza lez. Nie ukrywam ze baardzo bym chciala tej ciazy. A jeszcze jutro mam mega ciezki egzamin do ktorego sie ucze ale pani jest nieprzewidywalna i zadaje trudne pytania. Z fizykoterapii prady lasery solluxy itp. Stresuje sie nim bardzo :((

10 lata 10 miesiąc temu #888408 przez kasia085
No my tez na sale czekalismy 2 lata. Przygotowania, slub, wesele....piekny okres przed Toba:-) zycze poeodzenia na egzaminie. Bedzie dobrze. Mam juakies przeczxucia ze Wam sie udalo po tym co piszesz. No ale zobaczymy. Pamietaj ze staracie sie dopiero 2 cykl. Co to jest? Pamietaj ze taka Kasia z forum starala sdie 3 lata i dzis jest mamusia:-) bedzie dobrze. Teraz skup sie na egzaminie:-)

10 lata 10 miesiąc temu #888418 przez Karolincia
Kasiunia nie dziekuje zeby nie zapeszyc z tymi staraniami i nie dziekuje za zdanie egzaminu zeby nie zapeszyc :* wlasnie na tym sie skupiam poki co bardzo mocno :* nie chcialabym nie zaliczyc tego :( chce miec to za soba i jutro o tej porze smiac sie z tych stresow ktore przechodze teraz :(( Ojj Kochana mowie Ci czasem mnie ciagnie q jajniku tak dziwnie bo nigdy nie mialam :(

10 lata 10 miesiąc temu #888488 przez kasia085
Daj znac jak poszedl egzamin jutro:-)
Kurcze a my dzis jakos nie mozemy sie ogarnac. Juz dwa razy wychodzilismy na dwor i zaczynalo padac. Teraz porzestalo i maly zasnal. Moze po obiadku w koncu sie uda.

10 lata 10 miesiąc temu #888513 przez emilia1410
No ja tez trzymam kciuki za egzamin i ciaze karolina, coraz wiecej masz objawow potwierdzajacych ciaze. Zaciskam mocno rece i trzymam;*
No zobaczysz ze do wesela to zleci szybko bo nam to nie wiadomo kiedy zlecialo.
No ja tez 2 cykl sie staram , zobacYmy kiedy sie uda.

10 lata 10 miesiąc temu #888514 przez emilia1410
Dzis cos mnie pobolewa brUch tak dziwnie myslalam ze okresu dostane a tu caly czas nic.

10 lata 10 miesiąc temu #888528 przez Karolincia
Oj ta pogoda jakas szalona jest :( na pewnoWam sie uda wyjsc na spacerej :* bylam dzis na grupce cwiczylam po kriokomorze z pacjentami i robilam zwykle brzuszki i csulam cos w brzuchu nisko niewiem co to tak jakby jajnik ciezko mi okreslic bo nigdy tak nie mialam. W glowie mi sie krecilo do tego . Oj Emilcia uda Nam sie zobaczysz :* Nie dziekuje Kochane moje aby nie zapeszyc :**

10 lata 10 miesiąc temu #888544 przez emilia1410
To fajna masz prace musisz byc wysportowaana pewnie;)
Mnie to korci dzis test zrobic ale sie o bawiam

10 lata 10 miesiąc temu #888548 przez Karolincia
Ojj Emilcia rob !! :** A jak myslisz to o czym pisalam co to moze byc? :(

10 lata 10 miesiąc temu #888552 przez emilia1410
Zrobilam test niestety nie jestem;(

10 lata 10 miesiąc temu #888554 przez Karolincia
Ojj moze Kochana jezcze zbyt wczesna jest aby ja wykryc :* :**

10 lata 10 miesiąc temu #888568 przez emilia1410
Juz 2 tygodnie po okresie to raczej juz by dawno wykryli. No trudno moze sie kiedys uda;(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka