BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 6 miesiąc temu #888591 przez Karolincia
Emilciu bardzo mi przykro ze Wam nie wyszlo :( Nie zalamuj sie i nie poddawaj nastepnym razem sie uda!! Wierze w to gleboko !! Mocno trzymam kciuki :* Wiem ze latwo mi mowoc ale wiem ze bedziesz niedlugo chodzic z brzuszkiem :** ja tez niewiem czy jestem w ciazy czy nie wszystko sie okaze :** mocno Cie przytulam :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #888593 przez emilia1410
Wiesz co juz zaczynam powoli watpic w to..
Trzymam kciuki za cb i koniecznie wstaw zdjecie z testem z dwoma kreskami;))

10 lata 6 miesiąc temu #888619 przez kasia085
Emilia nic sie nie martw. Dopiero zaczelisciue starania. Do roku jesli nie wychodzi to normalne i lekarz nawet nie podejmuje sie leczenia. Dopiero po roku robi sie badania. Wiem bo jezdzilismy do kliniki nieplodnosci i tam pierwsze pytaniue bylo ile sie staramy. Teraz po duphastonie wyreguluja Ci sie cykle i powinno sie udac. Powinnas teraz dostac cos na wywolanie okresu bo 2 tygodnie opoznienia to sporo. A badalas poziom hormonow?

10 lata 6 miesiąc temu #888649 przez Karolincia
Ojj DZIEWCZYNY boje sie testowanka ;( Boje sie ze zobacze I kreske ..:(

10 lata 6 miesiąc temu #888669 przez kasia085
Mialas skupic sie na egzaminie!!! Bedzie dobrze:-) jak nie teraz to za miesiac. Mam pozytywne przeczucia:-)

10 lata 6 miesiąc temu #888681 przez emilia1410
No wlasnie dlugo mi sie spoznia okres no, a wizyte mam dopiero 3 lipca u ginekologa.
Nie nie badalam, na kase chorych gin mi tylko kazala kwas foliowy brac a prywatnie ten duphostan mi przepisal

10 lata 6 miesiąc temu #888690 przez emilia1410
No ja za troszke do pracy spadam dzis 19 godzin bo wesele mam , jutro 10 godzin i pozniej poniedzialek na szczeacie tylko 5 h i odpoczynek caly dzien.
Karolina jak bedziesz testowac to napis

10 lata 6 miesiąc temu #888693 przez kasia085
Emilia moze wlasnie nie wyszlo przez te hormony. Bo cos musi byc nie tak skoro 2 tygodnie sie spoznia. Ale dostalas ten duphaston i powinno pomoc bo to jest progesteron katwo przyswajalny. Jak ja mialam kiedts probkem z okresem byl strasznie nieregularny to gin tez wlasnie mi go przepisal. Takze glowa do gory.

10 lata 6 miesiąc temu #888798 przez Karolincia
Hej Dziewczynki moje Kochane :* zaliczylam !!! Zaaliczylam na 3 ale ciezko bylo bardzo maglowala ale sie udalo !!!! Dziekuje teraz moge ju Wam sziekowac za kciukowanie :* teraz sie odstresuje :* :) oj Emilcia faktycznie hormony :(

10 lata 6 miesiąc temu #888801 przez Sophie25
Hej kochane! :*

Emilcia nie martw sie ja starałam sie 2 lata i leczyłam siue duphastonem a za 3 tyg moja mała konczy roczek :)

Dziewczyny zmieniłam lekarza wiec mam nadzieje ze szybko uzupelnie braki progestronu lekami i nigdy juz nie stanie sie to co sie stało :(

#mam za was kciuki i jesrem tu z Wami na bierzaco !

Karolinci gratuluje zdania egzaminu! :*

Całuje was :)

10 lata 6 miesiąc temu #888856 przez Karolincia
Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz baardzo dziękuję :* Ahh....kamień spadł mi z serca po zaliczeniu :)

Kurcze poszłam biegać wieczorem i podczas tego biegu zaczął mnie bardzo boleć brzuch jak na okres a nawet i gorzej..:( wróciłam do domu i nadal mnie bardzo mocno boli....:( nie wiem co sie dzieje :( Bardziej niż zwykle przed miesiączką...:(

10 lata 6 miesiąc temu #888866 przez Sophie25
Karolincia uwazaj i nie biegaj juz !!
Poloz sie i daj nogi do gory albo pod cieply prysznic :)
Uwazaj na siebie bo moze szkrab daje znak i sie zagniezdza a wtedy 3uwazac ...

10 lata 6 miesiąc temu #888886 przez Karolincia
Nie będę biegać obiecuje Kochana ;*

Nie chce zrobić krzywdy szkrabkowi jeśli się we mnie rozwija :* Czytałam na forach, że jesli się zagnieżdża zarodek to po 10 dniach od owulacji i występują krwawienia implantacyjne ...:( a u mnie mija już 16 doba od owulacji i nie miałam żadnego plamienia ;( Może to jednak nie to ..:(

10 lata 6 miesiąc temu #888893 przez kasia085
Karolinka przede wszystkim gratuluje zdania egzaminu:-) wiedzialam ze bedzie dobrze.
Normalnie za moment Cie zleje! Oszczedzac sie mi tu prosze. Jak ja staralam sie o dzidzie to lekarz mi nakazal oszczedny tryb zycia, przynajmniej w poczatkach i zero alkoholu. No ale wiesz to byla juz klinika leczenia nieplodnosci, a tam to na wszystko zwracaja uwage. Ale na prawde kochana, narazie daj spokoj, Twoj organizm wysyla sygnaly zeby zwolnic.
A co do krwawienia impllntacyjnego to nie czytaj takich glupot. Ja w zafnej ciazy czegos takiego nie mialam. Moze u niektorych wystepuje ale ja nic takiuego nie miualam. Kiedy robisz test?
Sophie kochana oby zmiana lekarza poszla Ci na dobre:-) trzymam kciukasy:-)

10 lata 6 miesiąc temu #888919 przez Karolincia
Dobrze Kochana bede sie oszczedzac :* Dzis odpoczywam w cieniu leze troszke na slonku :) Nie pije alkoholu wogole ani kropelki nawet jak jest okazja :) Tydzien temu tesciowa przyszla mi dala nalewke wlasnej roboty z czarnej porzeczki to tylko usta umoczylam z kieliszka Narzeczonego z grzecznosci aby sie nie obrazila :) Nie pale:) codziennie biore kwas foliowy firmy Folik :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka