BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 10 miesiąc temu #887246 przez emilia1410
No do 23 to jeszcze troszke, sie zamartwisz do tego czasu. Ja wyczytalam dzis ze tak do 6 miesiecy moze tak okres sie wahac, ze spozniac sie. Maz moj zalamany bo juz by chcial bym byla.. Zobaczymy jak on to dlugo wytrzyma, mam nadzieje ze tylko mnie nie zostawi..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #887256 przez Karolincia
Emilcia dlatego sama nie wiem czy testowac czy nie :( A do tego zbrzydło mi się coś...:( czuje sie malo atrakcyjna i faktycznie mi sie na brzuszku przytyło - zaokrąglił się i biodra mi się zaokrągliły . Ojj nie zostawi Cie spokojnie nie martw sie o to :* a Maluszka sie doczekacie 3mam kciuki za Ciebie mocno :*

10 lata 10 miesiąc temu #887271 przez kasia085
Dziewczyny mnie tez bolal jak na okres jak zaszlam:-) kurcze testujcie i juz. Przynajmniej to rozwieje Wasze watpliwosci bo inaczej bedziecie sie zastanawiac co i jak. Ja przez 3 lata majatek wydalam na testy, lez wylalam morze. Ale zawsze wolalam wiedziec niz zyc w nieswiadomosci. Trzymam za Was kciuki moje kochane.

10 lata 10 miesiąc temu #887277 przez Karolincia
Kasienko Kochana boje sie testowac zesie rrozczaruje :(( Piersi mnie mniej bola brzuch teraz troche bardziej ale jak na okres. Czuje Ze zbrzydlam i zaokraglily mi sie biodra i lekko podbrzusze :( sama niewiem co o tym myslec :(

10 lata 10 miesiąc temu #887301 przez emilia1410
Ja to tylko okresu nie mam i czasami bol brzuch jak przed okresem a rakto pozatym nie mam zadnych dolegliwoaci. Normalnie zwariowac idzie z tym staraniem sie. Ja nie wiem ze sa ludzie ktorzy od raZu wpadaja, moja kolezanka brala tabletki regularnie i wpadla.

10 lata 10 miesiąc temu #887303 przez Karolincia
Niezle może Ty faktycznie jesteś w ciąży, tylko na tyle wczesnej że lekarz jej na usg nie rozpoznał ? :) Ja nie mam żadnych innym dolegliwości poza tymi, które wymieniłam wcześniej czasem mnie zakłuje jajnik ale to dosłownie na moment i przestaje chodze tylko taka senna szybciej sie męczę, ale ta senność jest falami u mnie raz jestem pobudzona a raz klapnięta. Piersi mnie bolą bardziej prawy pobolewa podbrzusze i czuje taką dziwną pełność w podbrzuszu. Ty też tak masz??

10 lata 10 miesiąc temu #887555 przez kasia085
Dziewczynki powtarzam jeszcze raz - zrobcie test. Po co rozmyslac i sie zastanawiac czy cos co zaboli oznacza ciaze. Rozumiem doskonale ze sie boicie rozczarowania ale starajac sie o dzidzie taka niepewnosc jest wpisana w zycie. Jesli sie nie udalo - trudno do dziela i uda sie kolejnym razem. Staracie sie na prawde krociutko i zobaczycie ze za rok juz bedziecie mialy maluszki na reku. Wiecie co my starajac sie uzywalismy takiego zelu ktory podtzrzymuje zywotnosc plemnikow. No i oczywiscie u nas cykle byly stymulowane ale uwzam ze ten zel tez sie po czesci przyczynil.

10 lata 10 miesiąc temu #887559 przez emilia1410
Nie ja wlasnie tak w miare normalnie aie czuje:)
Dzis zgage mialam pierwszy raz od dawna.
A takto nic mnie nie boli oprocz podbrZusza czasami.
Ja czekam do pon i test robie

10 lata 10 miesiąc temu #887565 przez kasia085
Ja to wiem ze gdyby zgaga pojawila sie u mnie to na bank w ciazy jestem. Nigdy nie mialam zgagi a w ciazy madakryczna i to przez 9 miesiecy. Nic nie pomagalo. Z urodzeniuem malego wszystko sie skonczylo.

10 lata 10 miesiąc temu #887610 przez Sophie25
hej staraczki moje kochane :)

Tak mocno Wam kibicuje zebyscie zobaczyły małe serduszko a co pierwsze 2 krechy na tescie bede tu do was zagladac bo do dalszej walki o dzieciatko minie pare miesiecy ale bede z wami :*

10 lata 10 miesiąc temu #887644 przez emilia1410
No ja to zadko kiedy mam zgage wlasnie.
No ja za was wszystkie trzymam kciuki zeby sie udalo.
Podziękowania: Karolincia

10 lata 10 miesiąc temu #887649 przez Karolincia
Witaj Sophie Kochabna :* tez trzymam kciuki za Ciebie i zq Ciebie Kasiulka Kochana tez :* za Nas wszystkie !! :)) kciuki mocno zaciskam :)) ojj Emilka ja tez zgage zadko kiedy mam :) dzis rano lekka mialam :) kolo 17 mialam mega kryzys tak spac mi sie chciali w pracy usypialam i jestem taka zmeczona dziwnie bez sil taka ociezala i czuje sie gruba jakbym tone wazyla :)

10 lata 10 miesiąc temu #887650 przez Sophie25
Dzieki Karolcia coś to forum sie zmienia i zmienia .... ;/

KArolcia moze to jakis znak jak sie czujesz cieższa dzidzia :D

10 lata 10 miesiąc temu #887697 przez Karolincia
Ojj Sophie abyś miała dobre przeczucie !! :) TAak bardzo bym chciała byc mamusią :) Ale nie bede jeszcze dziękowac, aby nie zapeszyc ;) :* Znow mi sie spac chce ....;)

10 lata 10 miesiąc temu #887700 przez emilia1410
No karolina czuje ze dobry znak;)
No ja dzis tez senna jestem, maz mnie wkurza bo nic mu sie w domu nie chce robic i mnie wkurza tak barfzo on dziecko chce a co jak bedzie czy bedzie sie zajmowal?
Mam ochote to cZasami wszystko rzucic i wyjechac gdzies..
Ni wlasnie to forum sie zmienial i mi na tablecie nie widzi i musze na telefonie korzystac

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka