BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 6 miesiąc temu #889038 przez emilia1410
Dziewczyny a co to ten poIom hormonow??
Karolina gratuluje zdanego testu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #889039 przez emilia1410
I tak musze czekac do okresu bo dopiero od 14 dnia po okresie moge brac ten duphaston i mam 2 opakowania i powiedzialal Ze jak przez te 2 miesiace nic sie nie wykluje to musze przyjsc do niego w 12 dniu po okresie

10 lata 6 miesiąc temu #889043 przez kasia085
Emilia no i pewnie wtedy bedzie chcial obejrzec czy masz pecherzyki. Jesli chodzi o hormony to zwykle bada sie tsh, progesteron, prolaktyne i testosteron to sa hormony ktore maja wplyw na zajscie. Tylko nie rob ich poki gin nie zaleci bo koszt jest naprawde duzy a byc moze w Twoim przypadku nie bedzie wcale takiej potrzeby.
Karolinka brawo, wzorowo sie spisujesz:-) prosze mi tam lezec i pachniec i robic w koncu ten test bo siedze przez Ciebie jak na szpilkach:-)

10 lata 6 miesiąc temu #889050 przez Karolincia
Emilcia nic się nie bój widzę, że jesteś w dobrych rękach :) Liczę na to i trzymam mocno kciuki, aby Ci się wszystko wyregulowało i abyś zaszła w ciąże :* Naprawdę z całego serduszka Ci tego życzę :) :* !!

Kasieńko, będę robić ten test w poniedziałek lub we wtorek najpóźniej w środę. Hehehe stresujesz się przeze mnie :) :* Nie dziękuję aby nie zapeszyć :)!! A no staram się, bo chce aby mój Maluszek miał dobry start i zdrową Mamusię, mój Narzeczony też się zdrowo odżywia, bardzo mało pije alkoholu - może dla niego nie istnieć :) Nie pali :) Od ponad tygodnia mam spory apetyt zaokrągliłam się w dole brzucha i bioderkach. Dziś rano jak jechałam do szkoły to czułam po raz pierwszy coś dziwnego....coś mnie zaczęło z lewej strony kłuć dosłownie...jakby mi ktoś szpilkę wbijał...bardzo mnie to zaintrygowało, gdyż nigdy nie miałam czegoś takiego... Lekko nie bolał i boli brzuszek , dół brzucha jak na okres podobnie bardzo... piersi bolą całe pod sutkami , aż do pach prawie.... Sama się nie mogę testowanka doczekać :) :) Siedzę jak na szpilkach, ale jestem spokojna :) Nawet jestem zaskoczona, bo przed okresem moja tradycją było wkurzanie na wszystko i każdego..wybuchanie złością, swoje frustracje wyładowywałam na moim Skarbie...a teraz? w ogóle nie szukam zaczepek...jestem jakaś dużo spokojniejsza...zadziwia mnie to :)

10 lata 6 miesiąc temu #889083 przez Karolincia
Moje Kochane niestety dziś okres do mnie przyszeedł :( Jestem zła i rozczarowana :( A w tym nowym cyklu niestety ine wydaje mi sie abym zaszław ciaze bo jade do mojego Skarba w ten weekend kiedy mam okres tzn bedzie sie konczył i dopiero 18 czerwca wracam 20 czerwca bo mam egzaminy 21 i 22 czerwca :( a owulacja bedzie prawdopodobnie 24 czerwca..:( czyli 3 dni przed owulacją :( Dadzą radę plemniki przetrwać? :(

10 lata 6 miesiąc temu #889139 przez kasia085
Karolcia bardzo, bardzo mi przykro:-( wiesz co sama nie wiem jak to jest z przetrwaniem tych plamnikow ale tak jak pisalam wczesniej sa takie zele intymne na bazie wody ktore przedluzaja zywotnosc plemnikow. Slyszalam kiedys ze moga przetrwac 24 godziny bez problemu ale 3 dni to chyba nie dadza rady.

10 lata 6 miesiąc temu #889183 przez Karolincia
Ehhh :( w lipcu juz szkoly nie mam to wiecej wolnego bedzie i czuje ze zajde wtedy lipiec sierpien :)) a gdzie kupilas ten zel?

10 lata 6 miesiąc temu #889191 przez Karolincia
Kochana slyszalam ze najlepiej sie kochac 3 dni przed owu :)) wiec moze sie uda :)

10 lata 6 miesiąc temu #889331 przez kasia085
My zel kupilismy na allegro. Wiesz co nie wiem jak to jest z tym kochaniem sie. Wszystko zalezy od tego jakiej wielkosci sa pecherzyki bo z tym bez monitoringu nigdy nie trafisz tak w sedno. Po prostu kochajcie sie bez stresu i sie nie nastawiajcie. Uda sie to super a jak nie to trudno.

10 lata 6 miesiąc temu #889557 przez emilia1410
Karolincia przykro mi ze sie jie udalo. Nastepnym razem sie uda trYmam kciuki:*
A ja chyba przerwe starania, maz cos za bardzo sie chyba przejmuje czy cos, bo nawet juz kochac sie ze mna nie chce((

10 lata 6 miesiąc temu #889689 przez Sophie25
KArolincia przykro mi ale bedzie tak jak mowisz lipiec sierpien zobaczysz wymarzone 2 kreseczki! :*

JA mam nadzieje ze zmiana lekarza pomoze ! :*

Ale upalnie ufff ;/

10 lata 6 miesiąc temu #889863 przez emilia1410
A ja caly czas okresu nie mam, nie wiem jak dlugo mam czekac jeszcze , kiedy isc do lekarza?

10 lata 6 miesiąc temu #889864 przez emilia1410
A ja caly czas okresu nie mam, nie wiem jak dlugo mam czekac jeszcze , kiedy isc do lekarza?
Jeszcze sikan co pol godziny;(

10 lata 6 miesiąc temu #889966 przez Sophie25
emilia smigaj do doktora moze okaze sie ze jest mała istota :) :*

10 lata 6 miesiąc temu #890019 przez Karolincia
Hej Dziewczynki moje Kochane :**

Długo milczałam ale byłam zła że okres dostałam jakoś mnie to podłamało... jeszcze z moim Narzeczonym żeśmy sie kłocili tak, że mało nie zerwałam z Nim :( moja wina hormony mi szaleją...:( Przez t wszystko juz wariuje przez to że zajśc nie moge w ciążę :( Ale pogodziliśmy się :)

Ojj tak upał okropny ledwo zipię, a jeszcze cieknie ze mnie jak ze świni pokrojonej ;( Teraz się na luzie bedziemy kochać i prawdopodobnie bedzie u mnie na cały weekend :D ten po Bożym Ciele i wtedy wyjdzie tak ze winedziele sie pokochamy czyli 22 czerwca a 24 czerwcama byc moja owulka :D czyli 2 dni przed nią :D nic sie nie spinam....:) będzie co ma być totalny luuzzz :))

Oj Emiś idz do lekarza Kochana!!! Może cos tam sie dzieje :( albo fasolka albo jakies masz zabburzenia hormonalne :( Bidulko Ty :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka