BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 8 miesiąc temu #899085 przez Karolincia
Kasiu mija dzis 12 dzien moja gin mi mowila ze 12 dnia moge bete robic i wynik powtorzyc po kilku dniach i tak zrobie :) Bralam 5 000 m.j. i zaleca sie sprawdzac od 10-14 dni po zastrzyku a przy dawce 10 000 m.j. po 14-16 dniach :) .
Wiem Kochana ze dbasz tu o mnie i reszte dziewczyn dziekuje Ci za to :* Doceniam to bardzo :**
Okres mi sie 2 dzien spoznia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #899091 przez kasia085
oj to trzymam mocno kciuki:-) daj nam szybko znac jak juz bedziesz miala wynik. ja ak zaszlam w ciaze z Jasiem to test ciazowywychodzil mi bardzo blady i caly czas nie wierzylam az potwierdzila mi beta. trzymam kciuki zeby mocccccccccno rosla:-)

10 lata 8 miesiąc temu #899105 przez Karolincia
Ojj Kochana to mnie podbudowalas teraz ze tez bladziochy Ci wychodzily :) mi takie wychodza wlasnie ta druga kreska prawie niewidoczna a w sloncu widac co nieco ;)
Oczywiscie ze dam znac :*** Nie dziekuje zeby nie zapeszyc a ile mialas tego stezenua hormonu jak robilas bete i bylas w takiej bardzo wczesnej ciazy?? :)

10 lata 8 miesiąc temu #899259 przez kasia085
nie mam zielonego pojecia. nawet zaczelam przeszukiwac swoje dokunenty ze moze znajde to badanie ale niestety. pamietam tylko ze test byl bardzo blady. ja nawet nic nie wdzialam tylko moj M. przekonywal mnie z jest. pozniej jak beta potwierdzila ciaze to zrobilam z tydzien pozniej jeszcze raz zeby miec pamiatke do albumu, ze jednak cos bylo widac:-)

10 lata 8 miesiąc temu #899314 przez Karolincia
A u mnie bylo tak ze w niedziele zrobilam test z porannych siuskow to wyszla bardzo blada 2 kreska a pozniej popoludniu blada ale widoczna :))

10 lata 8 miesiąc temu #899370 przez natB
Jakiś czas temu... no w sumie już spory czas temu pisałam trochę na tym wątku...

Karolina oby się udało :) 3mam kciuki :D...

Kasia085 spotkamy się na wątku 2015 :D ja w to wierzę heh :P:P :P chociaż wiem, że po Jasiu chcesz troszkę odczekać :D

10 lata 8 miesiąc temu #899373 przez natB
A że żadna listopadówka kochana 2013 nie odpisze mi na naszym wątku to tutaj też będę zaglądać :D :D

10 lata 8 miesiąc temu #899506 przez Karolincia
Nat B - Witaj, bo my się nie znamy :) Miło, Cię poznać :)

Kasia - Robiłam betę, wynik odberałam i nie wiem co myśleć....wynik mam 3,24 :// :( Okresu nadal jak nie było tak nie ma , piersi przestały mnie boleć podbrzusze mniej pobolewa, jakby cofały się objawy nadchodzącej miesiączki. Czytałam na forach, że jest szansa jeszcze w tym, aby sprawdzić po 48 h przyrost bety czyli u mnie to wypada środa- czwartek. Jeśli wzrośnie o 60% to dobrze, a jak nie to już w 100% pewność, że to nie ciąża.
Dziękuję że Jesteś tu i mnie wspierasz to dla mnie ważne :* Jesteś Kochana :* :) :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #899583 przez kasia085
Karolinka szansa zawsze jest bo moze byc to bardzo wczesna ciaza. zrob dokladnie tak jak napisalas. zrob ponowa bete jutro i wszystko bedzie wiadomo. i od tego tu jestem, zeby byc z Tobą i Emi :-) moze powtorzy sie u Cebie historia jak u mnie. mi popierwszej dawce zastrzyku tez sie nie udalo. chociaz u mnie beta to wtedy byla cos kolo 1.5. pamietam ze bardzo nisko i juz jej nawet nie powtarzalam, a zryczalam sie tak ze szkoda gadac i w kolejnym cyklu spontaniczny seks i bach jedziemy na zastrzyk a tu pecherzyk juz pekl. no i jest z tego Jasio. dlatego czasem warto zaufac intuicji:-) leczenie , badania praktycznie droga przygotowujaca do in vitro bach cudzik maly sie wydarzyl :-)
bedzie dobrze kochana.
Natalia czesc kochana i przepraszam Cie bardzo ale ja Ci odpisuje na wątku listopadówek:-)) oj w 2015 roku to chyba nie ja. nestety ale zeby nie stracic pracy to musze popracowac jeszcze ze 2 lata, choc nie powiem bardzo bym chciala bo bycie mama to najcudowniejsze zajecie w moim zyciu i nigdy nie czulam sie tak spelniona i szczesliwa. tylko zeby jeszcze za to placili:-)

10 lata 8 miesiąc temu #899634 przez Karolincia
Kasienko Ty moja Iskierko :) Pojde jutro z samego rana na bete :*
Moze faktycznie za wczesnie jest jeszcze i beta nie zdazyla wzrosnac bo mialam zastrzyk w 18 dniu cyklu.

10 lata 8 miesiąc temu #899689 przez kasia085
no dokladnie. tym bardziej ze pecherzyk ciazowy nie od razu powstaje. dlatego trzeba zawze czekac do tego 14 dnia i wtedy dopiero testowac. a ze jutro u Ciebie jest 14 dzień to bedzie juz wiadomo:-) ściskam mocno kciukasy za Ciebie.

10 lata 8 miesiąc temu #899702 przez emilia1410
Dziekuje kasiu za trzymanie kciukow;))
A powiedzcie mi co to jest ta beta i jak sie ja wykonuje bo ja zielona jestem?

10 lata 8 miesiąc temu #899725 przez Karolincia
Kasienko dokladnie obys miala racje i betka mi jutro podskoczyla do minimum 5 U/I . Okresu jak nie bylo tak nie ma i nawet brzuch mnie bolec przestal :D

Nie dziekuje aby nie zapeszyc :***

Emilciu - beta to gonandropina kosmowkowa wytwarzana jest w moczu ciezarnych kobitek. To jest hormon ktory wzrasta po zagniezdzeniu sie zarodka :)
Ja tez za Ciebie kciuki mocno trzymam :**

10 lata 8 miesiąc temu #899741 przez emilia1410
A jak sie to bada? Pobieraja krew u lekarza tak?

10 lata 8 miesiąc temu #899742 przez emilia1410
Trzymam kciuki za cb mozno

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka