BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 6 miesiąc temu #886609 przez Karolincia
Biedny Jasiulek przeszedl tyle Malutki:( oby bylo wszystko dobrze i zeby nic mu nie dolegalo juz;( nerki to powazna sprawa :( Dzielnego masz synka :) 3mam za Was kciuki :** a mnie bardzo piersi bola gorzej niz zawsze przed okresem i bole brzucha mam jak przed okresem :(( bard iej prawa piers mnie boli i sutek prawy :( jajniki przestaly teraz bolec :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #886667 przez Karolincia
Kolezanka w pracy mi powiedziala ze na buzi i brzuchu mi sie utylo :((

10 lata 6 miesiąc temu #886682 przez emilia1410
No mam nadzieje, ze nam szczescie przyniesiesz.:)
Karolina rób test, bo przeczuwam cos..:):)
No czekam na okres i ruszamy do dzieła pełną parą, narazie wyposzczeni jestesmy, bo musze antybiotyk brac na dolne sprawy, bo cos mi sie zrobiło, ale juz jest lepiej:)
Tylko gorzej jak wogole okresu nie dostane:(
Bede musiała na jakies wypoływanie isc czy cos, nie znam sie.

10 lata 6 miesiąc temu #886694 przez Karolincia
Emisia szybko zleci oczekiwanie i zaczniecie sie starac :* Ty tez tak zauwazylas u siebie ze nabralas cialka odkad sie starac zaczeliscie o Malucha? Mi odkad sie staramy raz ze bioderka sie zaokraglily a dwa ze zaczelam tyc . A oatatnio chodze senna i jeszcze to ze na brzuchu i buzi faktycznie sie zaokraglilam mnie dziwi :)

10 lata 6 miesiąc temu #886727 przez emilia1410
Nie ja tego nie zauwazylam.
Wiesz to moze wskazywac na rylko jedno...
Kiedy testujesz??
No dzis bylam w szpitalu na odziale ginekologicznym z cateringiem i tak troszke sie przerazilam, bo czy ja sie odnajde, czy sobie poradze i czy dam rade urodzic, czy tak bede wyfladac taka zmiErowana i wogole;(( troszke sie boje wy tez macie obawy?

10 lata 6 miesiąc temu #886753 przez Karolincia
Nie Kochana mnie to nie przeraża, bo wiem że będę miała wsparcie w moim Skarbeczku który będzie ze mną przy porodzie :) Wiem, że to może się wydawac przerażające ale uwierz mi to Ci minie :* :)
Ojj testowanko ? niewiem właśnie kiedy zrobić bo okres powinnam miec 8 czerwca

10 lata 6 miesiąc temu #886777 przez Sophie25
Hej kochane! dawno mnie nie było na watku ale tak sie nie mogłam doczekac co u was ze weszłam kciuki zaciskam dalej za was , my zaczniemy za jakies 2 miesiace bo lekarz kazał odczekac po stracie :(

Witam nowa mamusie :* :*
Pisz bd nam razniej i sliczny synek!
Ja mam core prawie roczna juz mysle nad tortem :)

Ja tez na duphastonie jechałam i po 2 latach jest Zosia :)

KARolincia kciukas i buziak za test rob rob :D

10 lata 6 miesiąc temu #886784 przez kasia085
Karola poczekaj jeszcze trovhe i zrob. Mysle ze tak w sobote. A co do tycia. Organizm porzygotowuje sie na przyjecie nowego zycia.
Emi nie martw siue poradzisz sobie. Ja mialam termin nba 8 listopafda, 5 mialam zaplanowana cesarke a 3 dostalam skurczy. Trzymaly mnie oid 5 rano a dopiero po 17 trafilam do szpitala. Jas pojawil sie na swiecie o 22.18. Wszystko dzialo sie blyskawicznie i naprawde nie ma czasu na myslenie. A jak masz juz niunia kolo siebie to nic sie nie liczy.
Sophie witaj kochana. Bardzo mi przykro z Twojego powodu. Ja tez po mojej stracie musialam odczekac 3 miesiace. Ale udalo sie dopiero po roku. Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie szybciej.
Kurcze chcialabym zeby mi bylo jeszcze dane kiedys cieszyc sie brzuszkiem:-)

10 lata 6 miesiąc temu #886805 przez Karolincia
Sophie dzielna jesteś Słoneczko :* Życzę Ci abyś się doczekała drugiego Maluszka z całego serduszka <3 A testowanko zrobie w sobote :) Możliwe to jest, aby juz zacząc tyć zanim sie dowiemy o ciązy? Boli mnie bardziej prawa pierś to też możliwe? odchodze od zmysłow :(

10 lata 6 miesiąc temu #887053 przez emilia1410
No ja mam nadzieje , ze tez szybko zajde, no ale zobaczymy.
Aczy mozliwe jest, żeby ginekolog nie zauważył ciązy? Bo cały czas nie mam okresu (10dni juz) i slub mam tak wiecej i taki gestszy..
To trzymam kciuki

10 lata 6 miesiąc temu #887057 przez kasia085
Emilia jesl byla by to bardzo wczesna ciaza to twka mozlowosc jest.
Karolcia ja za nim zaszlam to tez dziwnie przytylam.wszyscy mi mowili ze sie poprawilam co mnie bardzo wkurzalo bo wiedzialam ze w ciazy nie jestem. Ktos mi kedys powiedzial tak jak pisalam wczesniej, ze organizm gromadzi zapasy. A co do piersi moze byc tak ze boloa nie rowno. Ja tak czesto mialam. Byly dni ze nie bolaly wcale a wtedy to juz schizy mialam.

10 lata 6 miesiąc temu #887085 przez Karolincia
Emilcia tak jak Kasiunia mowila moze nie wykryc jesli jest wczesna ciaza :) zrob bete - z krwi wyjdzie czy hormon beta hcg rosnie :) Kasiunia dzis jak biegalam to czulam sie jakbym byla najedzona - w dole brzucha bardzo nisko czulam ciezkosc takie wypelnienie. Piersi mniej mnie dzis bola :((

10 lata 6 miesiąc temu #887166 przez emilia1410
no własnie boje sie zrobic, a co jak sie zawiode..
Wole poczekac troszke jeszcze, nastepna wizyte mam 3 lipca u ginekologa, zobaczymy..
Karolina trzymam kciuki:*

10 lata 6 miesiąc temu #887199 przez Karolincia
Emilcia rozumiem Cie ja sie wacham czy ten test robic bo sie boje wlasnie ze sie zawiode i dopiero bedzie :(( 23 czerwca ide do ginekolozki i zrobi mi usg dopochwowe i wyjdzie cco ma wyjsc...pobolewa mnie okresowo brzuch :(

10 lata 6 miesiąc temu #887245 przez emilia1410
No mnie wlasnie tez okresowo zaczyna pobolewac coss

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka