BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 7 miesiąc temu #877982 przez Sophie25
KaROlincia ale suuuuuuuuper ! Dobrze ze testy owulacyjne pokazuja dodatni i ze działacie mi sie udało własniez pomoca testów owulacyjnych nawet mam 1 na pamiatke schowany hahah :D
Za niedługo zobaczysz 2 krechy czuje to! :D :D

A mała juz w miare dobrze antybiotyk do jutra,troche jeszcze kaszle i ma katar ale apetyt wrocił całe szczescie i bawi sie łądnie chodz marudna strasznie chyba przez to chorobsko lekarz mowił ze mozemy wyjsc na chwile na pole tylko nie na długo :)
Dziieki :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #878059 przez Karolincia
To super ciocia sie bardzo cieszy ze Malusia Zosienka jest juz duuuzo zdrowsza :) :kiss: :kiss: No miejmy nadzieje ze u mnie tez tak bedzie :) Bardzo bysmy chcieli:)Teraz cos kurde sie przeziebilam gardlo mnie boli kosci lamia i zimno mi leze pod kolderka i pije herbatke z miodkiem i cytrynka. Jak majowka Ci mija ?? :)

10 lata 7 miesiąc temu #878295 przez emilia1410
No karolincia trzymam kciuki by sie udalo:*
ja pracowalam duzo w majowke , 1 maja wolny ,2 maja 5 godzin w pracy ,3 maja 19 godzin , 4 maja 10 godzin i dzis na szczescie tylko gdzies na 4-5 i lece spac a pozniej do dentysty, bo postanowilam ze sobie orzed ciaza zeby wylecze

10 lata 7 miesiąc temu #878463 przez Sophie25
Witajcie po weekendzie my z mała bylysmy w Lancucie chwilke polazic bo tam mam chrzestna ale nie za długo bo ciepła to nie było niestety ;/
Pozniej zjedlismy w karczmie obiad i miło spedzilismy czas :)
Ja juz zagaduje do meza ze musi trafic chlopaka tym razem i bedzie Piotrus,Antoś albo Nikodem :D
A on a jak bedzie dziewczynka to ja wybieram hah :D

Całuski dla Was i kciuki zacianiete! :*

10 lata 7 miesiąc temu #878605 przez Karolincia
Witaj Sophie :* Oo to super miałaś majóweczkę :) I jak było?? Dobry obiadek?? :) Troszkę ruchu nikomu nie zaszkodzi hehe :) :) Jak Malenka sie czuje?? :) Śliczne imiona wybraliście :) Przynajmniej macie z głowy jak nazwać synusia :) A moja majóweczka? Dobrze tyle że sie pochorowałam ale nie będę brała antybiotyku bo nie chce dzidzusia truć który być może powoli się zagnieżdza we mnie :) :) Działaliśmy całą majówkę :D tak jak pisałam miałam 2 kresli na owulacyjnym teście jeszcze 30 kwietnia więc pracowaliśmy caały weekend majowy również tej nocy z 30 kwietnia na 1 maja :D :D zobaczmy może uda sie ...:) Buziaczki dla Was :*

10 lata 7 miesiąc temu #878740 przez Sophie25
Obiadek bardzo dobry :D :) Było super fajnie tak cała rodzinka tylko jeszcze brakuje Antosia haha :D :D Ale to wkrotce mam nadzieje :D

Karolincia 3mam kciuki za Cb mocno mnie testy doprowadziły do Zoski to Cb tez zaprowadzą! :*:*

Chyba dzis załoze fb bo kazdy mnie namawia :P

10 lata 7 miesiąc temu #879136 przez Karolincia
Hejka!! Sophie no to zakładaj fejbusia :D Ja mam :D Dziś zrobiłam test owulacyjny i wyszedl negatywny. Kurde bolą mnie piersi :// boje się że to na okresik :( Smutna jakaś chodze przez to :(

10 lata 7 miesiąc temu #879156 przez Sophie25
Karolincia bedzie dobrze :):* Nie smutaj w te dni co miałas owu mogło sie juz udac i bd brzdac pewnie plodne juz sie skonczyły :) #mam kciuki i napewno bd dobrze :)

10 lata 7 miesiąc temu #879320 przez Karolincia
Ehh sama niewiem co myslec cycuszki mnie strasznie bola z boku jak sie dotykam od strony sutkow cale doslownie cale...do tego podbrzusze czuje pobolewa mnie brzuch jakis wzdety mi sie zrobil :(( i czuje po sobie ze mi kilka kg przybylo :(( zalamana jestem :(

10 lata 7 miesiąc temu #879415 przez emilia1410
Trzymam kciuki by było dobrze:)
ja niestety mam teraz dni plodne wedlug kalendarza, ale moj maz cos odmawia posluszenstwa, za bardzo chce tego dziecka i mu nie wychodzi bo sie stresuje no:(

10 lata 7 miesiąc temu #879574 przez Karolincia
Hej Emilcia :* Ojjj i co nie kochacie się?? :( Ehh może spróbuj z nim pogadać co sie dzieje ?

10 lata 7 miesiąc temu #879591 przez emilia1410
Staramy sie, po prosto on za duzo o tym mysli, ze bardzo chce dziecko. W kolko sprawdza kiedymam dni plodne i wogole wszystko kontroluje i by chcial od razu bym w ciazy byla.

10 lata 7 miesiąc temu #879696 przez Karolincia
Stresuje sie przy tym i dlatego tak jest :( spokojnie z nim porozmawiaj i dobrze bedzie :) A mnie ciagnie w jajnikach i rano mialam uczucie zakwasow w podbrzuszu a do tego czuje sie jakbym miala gype polamana oslabiona i mam stan podgoraczkowy :((

10 lata 7 miesiąc temu #879749 przez Sophie25
Karolincia cos czuje ze mały zarodek jest w Tobie :D :* I zycze z całego serducha :*
emilia1410 mezu napewno ma stres i mysli sobie ze musi sprostac takie chopy boja sie i stresuja moj tez tak miał UDA SIE kochana :*

A ja robiłam bete jest ciaza bardzo wczesna i krawawie mam doła i sie bojwe strasznie :( :(
W pierwszej ciazy brałam progesteron na utrzymanie a tareaz luteine :( :/

10 lata 7 miesiąc temu #879785 przez Karolincia
Sophie Kochanie !!! Gratuulaaacje !!! :*** 3mam kciuki abys nie poronila :* A ja mialam wczoraj prawie 38 stpni goraczki i spalam prawie od 18 do teraz :( w nocy obudzil mnie bol brzucha w okolicy pepka pod pepkiem i nad nim :(( teraz wlasnie przed chwila mierzylam temperature i mam 36,8 :((. Wczoraj oilam fervex i bralam gripex :( Bardzo bym chciala byc w ciazy :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka