BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #911152 przez emilia1410
No trzymam karolincia kciuki za jutro.
Ja to cos czuje ze nie moge miec dzieci nio;( bo sie staram i nic nie moge noo;( a wy moglyscie zajsc w ciazy a ja dupa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #911164 przez Karolincia
Asienko naprawde?? Czulas sie jak przed okresem?? Ja mam jeszcze uderzenia goraca :( dzis jak prowadzilam druga pod rzad grupe po kriokomorze - cwiczenia to mi slabo sie robilo :(
No no to gratuluje Kochana sukcesu odnosnie mezusia :* :))
Nie slyszalam jak kupisz to powies Nam ile kosztowal?:)

Anielko tak niestety :(( Nie zalamuj sie bedzie dobrze :*

Emilciu nie mow tak :(( nie doluj sie:( moze lekarza musisz zmienic?? :*

10 lata 4 miesiąc temu #911166 przez emilia1410
No mam dola cos takiego;(
Jak dostane okresu to ide do lekarza zobaczymy co powie

10 lata 4 miesiąc temu #911167 przez Sophie25
Emilia NAWET TAK NIE MOW! NIE WOLNO CI TAK MOWIC ANI SIE PODDAWAC!!!!!!!!!!!!!!
jA starałam sie o swoj pierwszy skarb 2 lata wiesz jakie mysli wtedy miałam podobne do Twoich ale słonce zaswieciło do mnie i wiemm ze zaswieci i do Cb kochana sciskam i nie mow tak ! Uda sie jestesmy z Tobą :*

Karolincia objawy dokładnie jak ja przy pierwszej brzuch,cycki,sennosc mi sie wydaje ze fasolinka jest :D

Joana bravo dla mezusia ! Świetnie bedziecie wiedziec co i jak :)

Moja po szczepieniu płakała ale nastepne juz w listopadzie :(

10 lata 4 miesiąc temu #911182 przez kasia085
anielka i se udalo rowno po roku od straty. tez mialam zabieg i muselismy poczeac 3 cykle, pozniej okazalo sie ze jest u mnie problem z owulacja. ale Ty kochana nie musisz na nicczekac. poronienie nastailo samoczynnie, taknaprawde gdyby nie test nic bys nawet otym nie wiedziala. teraz sie strajcie bo masz najwieksza szanse na zajscie. ta mi mowili po zabiegu ze gdybym ne byla lyzeczkowana to zaraz po poronieniu kolejny cykl sa najwieksze szanse.
Emi glowa do gory. masz 22 lata jakim cude pojawia sie u Ciebie tak pesymistyczne myslene? kochana strasz sie naprawde krotko i absolutne nie masz postaw zeby wlaczac akie myslenie.
karola trzymam kcuki zeby bylo to ''TO''
joana brawo dla meza. z moim na szczesce nigdy nie mialam problemow. zawsze byl otwarty na wszystkie badania.
sophie czy to szczepienie to bylo MMR?

10 lata 4 miesiąc temu #911184 przez emilia1410
Sophi dzieki za slowa otuchy;))

10 lata 4 miesiąc temu #911185 przez emilia1410
Kasiu pol roku juz sie staram i nic, a inne pary po miesiacu juz maja

10 lata 4 miesiąc temu #911188 przez Karolincia
Emilciu dacie rade :* widocznie Wasz maluch leniwy i nie chce mu sie do Twego brzusia wejsc ;)

Czuje dyskomfort w brzuszku :(

10 lata 4 miesiąc temu #911193 przez kasia085
Emilko ja stralam sie 3 lata i uwierz mi ze wiem o czym mowisz. masz zdiagnozowany jakis problem i wiesz ze wczesniejsze bezowocne proby byly tym spowodowane. nie mozesz sie poddawac. mi w klinice mowili ze dopiero po roku staran szukaja jakiegos problemu. do roku wszystko jest ok. ty i tak bardzo szybko masz odnaleziony problem ale nikt Ci nie stwierdzilze nie mozesz miec dzieci. mam kolezanke ktora jest niewiele starsza o Ciebie i lekarz ej bardzo szybko powiedzial ze niestety nie ma szans na dziecko. tylko in vitro. a mimo wszystko nie poddaje sie wierzy ze bedzie mama. jesli nie tak to chce adddoptowac dziecko. mega pozytywna osoba i niezwykle kochana. takze widzisz kochana - glowa dogory i dzialaj. a jesl widzisz i czujesz sie nie fajnie od opieka swojego gin (bo np. tracisz nadzieje) zmien lekarza i konecznie poszukaj takiego ktory zajmuje sie problemami z zajsciem w ciaze. m sie wydaje ze gdybym do tej pory chodzila po normalnych gin nie mialabym Jasia. po pierwszej wizycie w klinice nieplodnosci w listopadzie, juz w lutym bylam w ciazy.
Amelka a co do dalszej odpowiedzi na pytanie. Jak zaszlam w cize z Jasiem od pczatku bralam duphaston na podtzrymane i no spe.

10 lata 4 miesiąc temu #911202 przez JoanaG
Karola Ty to w ciąży już jesteś to Tobie ten specyfik nie będzie już potrzebny :) ale wiem, że ma dobre recenzje, i fajnie przy okazji zbija wage :woohoo:
kosztuje cos okolo 50 zł za 20 saszetek (wypija się jedną dziennie), ale w aptekach online można kupić już za 36 za opakowanie.
Amelka jest dokładnie jak napisała Kasia, teraz starajcie się intensywnie, bo po samoistnym poronieniu hormony w tobie szaleją i macie naprawdę przeogromne szanse na sukces :)

Emi a Ty nie pisz tak, baaaaaa nawet tak nie myśl, ja co prawda miałam dokładnie tak samo jak Ty i może faktycznie w takim przypadku najlepiej byłoby zmienić lekarza, zawsze co dwie głowy to nie jedna :) z resztą punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #911229 przez emilia1410
Dzieki dziewczyny za wsparcie, chyba zmienie lekarza

10 lata 4 miesiąc temu #911256 przez emilia1410
Powiedzcie mi dziewczyny czy alkohol ma wplyw na plemniki?

10 lata 4 miesiąc temu #911274 przez Karolincia
Asienko skad woesz ze jestem :( kurcze ile ja bym dala aby te Twoje slowa bylu prawda :**
No prosze to niezle ma dzialanie ten proszek ;))
Juz jutro wszystko bedzie wiadomo :)

Kasienko :** :*** Ty Nasza Bohaterko :**

Emilciu a Twoj maz duzo pije??

Kobitki wlasnie zaczelam urlop ktory Trwa miesiac !!! :D dopiero 9 wrzesnia ide do pracy :D

10 lata 4 miesiąc temu #911283 przez emilia1410
To superancko masz ze duZo wolnego masz tez bym chciala.
No jak jakies imprezy mamy to pije, wiec rzadko ale moze to ma wplyw i dlatego nie jestem w ciazy

10 lata 4 miesiąc temu #911285 przez Karolincia
Kochana takie ilosci nie wplywaja :) Spokojnie zmien lekarza i bedzie dobrze :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka