BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 2 tygodni temu - 8 lata 2 tygodni temu #1047851 przez mar-tuska
sorki cos mi telefon warjuje przepraszam za zamieszanie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 2 tygodni temu - 8 lata 2 tygodni temu #1047853 przez mar-tuska
hej dziewczynki

ale zescie sie napisaly szok...

widze ze z Nati ma tym samym wozku jade u mnie dzis tez podobnie bo 26dc ... niby do @ jeszcze 3:dni ale chcialam juz zrobic tescik bo pomyslalam ze skoro 3 dni wczesniej @ nie ma a czestovtak sie zdarza to probuje... ale dzis niestety lipa.... wiec .. tak jak piszecie juz uszlo troche nadzieji ale dipoki nie przyjdzie okres to troche nadz jest... wiec kolejny test zrobie jesli nie dostane w dzien spodziewanej lub dzien po ? jak myslicie??
nati za ciebie tez trzymam kciuki....
a jak dlygo wy sie juz staracie?

a jaj sie gonia czujesz plamienia sie uspokoily?

stokrotka to rzeczywiscie mialas leniwy week....
wiesz co do tyvh przytulanek to masz racje az sie odechciewa w pewnym momencie... tzn mi bo dla m to ogilnie zawsze mowisz i masz
gorzej z owu.. bo chyba nikt nie lubi tak celowo.. i wogole...wiecie o czym mowie... eh...
no ja mysle ze jeszcze popatrze z tymi testami jak teraz nie wyjdzie... jeszcze jeden cykl.. jak nie to chyba tez sobie dam spokoj... bo to niby juz 7 mies... i zabawa staje sie malo mila...

martyna ciesze sie ze troche ci lepiej... a co do tych bab wvszpitalu to wszedzie trafisz na ludzi bez powolania
ale to piekne ze maz cie wspiera. kochany.

dziewczynki zycze wam wszystkim milego dnia testowania... itd

a nowa duzo spokoju i cierpkiwosci.. cudownie ze juz sie udalo wiec dalej tez bedzie pieknie az ci zazdraszczam....

8 lata 2 tygodni temu - 8 lata 2 tygodni temu #1047857 przez brown24
Hej :)
Nati milego dnia w pracy:) zdaj relacje po powrocie,a co z Wasza przeprowadzka? Sorry ale nie nadrobie.
Ziajek pieronie :laugh: Glowa do gory! Wróżę czworaczki jak Magmus :laugh: :kiss:

Stokrotka wiem ze musi Ci być ciężko tak leniuchowac całymi dniami,ale dla Twojego maluszka wszystko:)
Nowa a Ty ja się czujesz?:*
Martuska w końcu się uda,trzymam kciuki.
Joanna, hello!! Ziemia wzywa ;)
Sandra, a co sie stalo Twojemu lubemu,ze musi miec operację? Może nie będzie tak zle.Kalkuluje Ci sie iść na kilka godzin do pracy i opłacać opiekunkę?

8 lata 2 tygodni temu #1047860 przez magmus88
Brown - no powiem Ci... wróciłaś z kopyta heheheh :D zawsze wiedziałam, ze jesteś charakterną kobietą :D hehe ale aż takie przekleństwa, na forum? :D ehhe

Później Wam odpiszę bo teraz szykujemy się na rehabilitację. Na mikołaja mały prawdopodobnie odstanie szczepienie :D, w środę znowu reh a w czwartek kontrola w poradni reh. Ciekawe czego się dowiemy.

Nie wiem czy się tu chwaliłam ale mały potrafi przekręcić się z plecków na brzuch. Póki co tylko w jedną stronę ale zawsze to nowa umiejętność :D

8 lata 2 tygodni temu #1047868 przez brown24
Magmus tam mialo byc hej a nie hu. :laugh: :laugh: Już zmienione :side:
Powodzenia na rehabilitacji, i pokaz nam tego swojego dzielnego akrobate :)

8 lata 2 tygodni temu #1047889 przez GoNia79
Witajcie moje kochane melduje sie posłusznie po ciężkim weekendzie.. W sobotę goście wczoraj goście brzuszek pobolewa i sie powiekszyl wiec jest coraz bardziej po czym miziac..
Krwawienia nie ma ale dzis lekkie plamienie rano..na razie spokój ale zmęczona na Maksa jestem..
Dzis zrobiłam pierwszy maluteńki zakup dla dzidziolka na mikołajki o to foto

Nowa jak sie czujesz?
Martuska trzymam kciuki na pewno sie uda tylko się nie nakręcaj..wiem ze łatwo sie mówi..
Stokrotka? Co tam masz w tej lodowce dobrego? Podziel się z kolezanka..
Załączniki:

8 lata 2 tygodni temu #1047892 przez stOkrOtka91
Gonia do wczoraj nic konkretnego :p dzisiaj zaopatrzylam sie w koejne pudelko lodów, Maxi Kingów i koniecznie napoje do lodówki:)
Dzisiaj rano byłam na badaniach, drobne zakupy i padłam do łóżka i dopiero co wstałam, ale fatalnie się czuje ;/

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 2 tygodni temu #1047894 przez martyna_z
Jestem już w domu! :woohoo: jest lepiej ale w sumie to nic nie wiem. Jutro idę do swojego gina to go wypytam. Dziś był na oddziale to miał zobaczyć wszystkie wyniki.
Zajrzę jeszcze później do was bo zasypiam dziś.
Chyba stres mi puszcza.

Trzymajcie się :kiss:

8 lata 2 tygodni temu #1047895 przez GoNia79
Oj kochana to odpoczywaj i wiem co przechodzisz a mi lody nie podchodzą ale jak nigdy pochlanam w dużych ilosciach ziemniaki hihi mężulek sie smieje ze dzidziol ma to po nim bo on tez taka poznanska pyra jest..

A pochwale sie brzucholem .. Dzidziol coraz większy to i mieszkanko większe miec

musi
Załączniki:

8 lata 2 tygodni temu #1047896 przez GoNia79

martyna_z napisał: Jestem już w domu! :woohoo: jest lepiej ale w sumie to nic nie wiem. Jutro idę do swojego gina to go wypytam. Dziś był na oddziale to miał zobaczyć wszystkie wyniki.
Zajrzę jeszcze później do was bo zasypiam dziś.
Chyba stres mi puszcza.

Trzymajcie się :kiss:

Martyna odpoczywaj co w swoim łóżku to w swoim łóżku zawsze lepszy sen i odpoczynek

8 lata 2 tygodni temu #1047897 przez Nowa...
Dzięki że pytacie:) dziś 5 t2d :) nie ma plamienia w tym, że luteine cały czas biorę. Tak mi się wydaję, że brzuszek tak ciutke się zmienia. w 1 ciąży w 3 mieś to miałam już taki brzuszek, że nie dało się ukryć ciąży:) Poza tym, to brzuszek raz mało doskwiera raz tak okresowo, ale grunt, że plamienia nie ma :) Z przytulanek nie zrezygnowaliśmy:) i niestety poranne :sick: się zaczyną,ale da się radę :) Jeszcze równy tydzień do wizyty- czekanie jest okropne :)
Martuska- niedługo na pewno i Ty będziesz cieszyła się tak jak i Ja :) fluidki ciążowe przesyłam :kiss:
Ja też nie myśłam, że kiedyś się uda, że synek będzie miał rodzenstwo. Nawet w styczniu mój ukochany miał robić badanie nasienia, a jak zobaczyłam II kreseczki to myślałam, że mi się zdaje :cheer:

8 lata 2 tygodni temu #1047898 przez Nowa...
Gonia- cudny brzusio :) Stokrotka- a jak Twój domek dla dzidziolka :) ?
Martyna- super, że w domku i oby już było z górki :) prosto do celu :)
Podziękowania: GoNia79

8 lata 2 tygodni temu #1047900 przez stOkrOtka91
W moim domku to dach coraz większy niż sam domek :p piersi coraz większe nigdy nie miałam takich wielkoludów :laugh:
A mój domek później sie zaokrągli to może lepiej będzie wyglądał póki co takie mieszkanko mamy :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]
Załączniki:
Podziękowania: GoNia79

8 lata 2 tygodni temu #1047922 przez Sandruska1995
milunia Właściwie nie kalkuluje dziś to dopiero obliczylam :unsure:

My dziś drugi raz byliśmy na gimnastyce, mała wspaniałe współpracuje i jestem dumna :)
Moja przekreca się z brzucha na plecy tylko w obie strony i próbuje z brzucha na plecy prawie jej wychodzi :laugh:

Mojemu M wyraźne żylaki wyszły, które powodują zator krwi jeśli długo jest w jednej pozycji i robią się krwiaki z krwi żył . wygląda to strasznie :(

8 lata 2 tygodni temu #1047948 przez magmus88
Dobra, dobra Brown... już ja tam wiem co chciałaś napisać ahhaha :D

Sandra.... no z brzucha na plecy też się - przewraca.... ale nie obraca. Chodzi mi o taki świadomy przewrót :) A powiedz mi... czy ta wasza rehabilitacja nie jest tylko jakimś instruktażem? Bo co to są trzy spotkania....

Dziewczyny - domki macie prześłiczne :) U mnie z uwagi na kilogramy, brzusio ciążowy pojawił się późno.
Podziękowania: GoNia79, stOkrOtka91

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka