- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Nietoperek
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja ostatnio nie mam czasu na internety ale mam nadzieję że lada dzień to nadrobie..
My jesteśmy umówieni do lekarza na pierwszą wizytę za dwa tygodnie-już się doczekać nie mogę
Chcialabym już moc powiedzieć wszystkim dookoła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Juz te damy przywolalam moze sie łaskawie zjawia
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Milunia, roboty ma dużo, to wiesz, wodze fantazji puszczam i czas na forum spędzam, taki pracowniczy klasyk
Chcesz zeby Twój syn była taki dowcipny, zaradny i wygdany - daj mu na imię Katarzyn!! EDIT!!! O SOry, właśnie przypomniało mi sie jak Ty pierniku masz na imie Drugi raz to zrobiłam
Nietoperek słownik zamienił Ci Ziaa na Zima - podoba mi się!!
Nati następna która w cuda wierzy ;p Jak byłam w piątek w szpitalu to nie działało i nie było nawet wiadomo co i kiedy. ot taki psikus ;p Zdrówka dla Was i neich ból nei wraca, co to to nie!!
Chętnie bym się jeszcze dowiedziała jak u Nefri po przeprowadzce no i koniecznie
Martyna!! CO u Ciebie!!
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandruska jutro zda relacje i bedzie sie usprawiedliwiac ze swojej nieobecnosci.
A Puma jak zwykle w kulki leci
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
sandra Czekam na wieści! Oby same dobre!
D spi od 17.30, godzinę temu uspilam M i sama padłam, az tu nagle wybudzil mnie napad kaszlu...Teraz zdycham na kanapie, mężuś pracuję przy kompie, z gramofonu leci "nasza" muzyczka, mógłby być milusi wieczorek z mężem gdyby nie ta blać choroba... blee...
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Nati - kaszel jest okropny, obys szybko do siebie doszla
Zia, Joanna i reszta dzialajacych - trzymam kciuki za tesciki U mnie @ wczoraj przyszla, wiec ten cykl po poronieniu tylko o 3 dni mi sie wydluzyl w stosunku do normalnego. Chyba juz w tym cyklu wrocimy do gry, bo czas nie gra na moja korzysc, za miesiac stukna mi 36 lata i nie chce czekac. Bliskiej kolezance urodzilo sie w sobote dziecko i tesknota za drugim maluchem bardzo silnie sie we mnie odzywa.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
A ja walczę z gorączka u Szymka- około 39, nawet ponad bywa. Oprócz gorączki nic mu nie jest - nie mam pojęcia o co chodzi. Jutro może lekarz. . .
Miluniek nie testuję bo nie mam po czym;(
Magmus draniu- nie przezywaj się
A pochwalę się wam że do szkoły się zapisałam na język niemiecki - ale będę szprechac
Mały mi na ręku leży, ciężko mi pisać- odezwę się jutro - nie obiecuję.
Ziajku 3 mam kciuki, akurat zaraz zwolnie rękę
Miluniek Szymon to takie ładne imię
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Odezwę się po zabiegu co i jak będzie. Mam nadzieję że nie będziemy musieli długo czekać żeby móc zacząć się starać. Bo przez ten ponad dwumiesięczny celibat to czuje się jak dziewica
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty serio mnie podgladasz, bo o Zu napisalas... od soboty wieczor sie zaczelo temp 39 poza tym zero innych objawow... obstawiam zeby lub 3 dniowka... u nas czopki nurofon pomagaja ale juz i tak jest lepiej dostala lek o 22 i od tamtej pory odpukac glowa zimna ale w niedziele mieslismy kryzys
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Nawet mnie coś gardło rozkłada od wczoraj, oby szybko przeszło, zanim chłopaki podłapią ;/
ZIAA
trzymam kciuki
NOWA
ooo, ten czas, kiedy już czuć dziecko w brzuchu, to zdecydowanie mój ulubiony, no może pomijając 9 miesiąc, który dłuży się w nieskończoność
MAGMUS
gratuluje ząbka
GONIA
śliczny brzuszek, ewidentnie ciążowy, już nie ma wątpliwości
a mężowie.... czasami jak duże dzieci szkoda nerwów
Ja już na ostatniej prostej z wyborem przedszkola
Ciężki orzech do zgryzienia
W lutym są targi branżowe, ale nie jade w tym roku, chłopaki jeszcze małe, ja Leona jeszcze karmię w nocy, więc olewam, będę się martwić w przyszłym roku
U nas w domu nieco ciążowych atrakcji, jedna szwagierka się stara, druga ma się starać końcem tego roku, będzie ciekawie Zostalo mi juz tylko ekscytowanie się cudzymi ciążami
Latam 4 razy w tygodniu na siłownie na godzinkę, spodnie luźniejsze, a wagowo dalej stoję. Chyba nigdy nie pożegnam tej 7ki z przodu
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
MAGMUS decyzja podjęta.. troche się pokomplikowało bo kręcili z umową, a ja muszę mieć coś pewnego więc narazie zostanę tu gdzie jestem. P.S. gratuluję ząbka
GONIA Ale domek! Super bo dzidziolek rośnie! :*
ZIAA życzę ci aby ten wasz weekend był owocny :*
PINEZKA ale masz przystojniaczka w domku! jej wyrósł ci w mgnieniu oka! a pamiętam jak wam się urodził :*
MARTYNA musisz być pozytywnej myśli, wiem że łatwo się mówi żeby nerwy odstawić na bok bo tak się nie da ale przynajmniej spróbuj się odprężyć. Pamiętaj jesteśmy serduchem z tobą :*
Ja dziś wolny dzionek od pracy, trzeba coś pysznego upichcić dla męża Szczęśliwych Walentynek kobietki!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Laptop zresetowany, nowy microsoft zgrany i wszystko chodzi, jak należy!
A co u nas... w sumie cisza i spokój, ale czy przed burzą? tego nie wiem ...
Dziś Walimy Tynki, także mamy z mężem wychodne 2 h bez dzieci... EDIT: bez starszaka, Helena jedzie z nami <3
Nie mam, co Wam w sumie napisać, bo starać się nie staramy, w ciąży nie jestem... oooOO idzie wiosna, dziś wyszło SŁOŃCE .. pięknie świeci...
Helunia jest niesamowita, każdego dnia powoduje, że uśmiech nie schodzi z mojej papy , Wład przegada natomiast wszystkich ...
Cieszmy się chwilą! martyna fingersy trzymam cały czas!!! Pamiętaj, że po burzy wychodzi słońce...
Powodzenia dziewczyny Wam wszystkich, zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz ZDROWIA
Kurczę chciałam Wam wrzucić zdjęcia maluchów, albo chociażby Heleny, ale hmmm nic nie mam na kompie XD... jak coś ogarnę to wrzucę