- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es

Kamila mam ten woreczek a co tam za owoce wkladasz?
Wogole od kiedy sie wprowadza kubek niekapek?
Ania83,Anuskka nochodze jak zombi a maz w domu i razem ze mna..maly nie to ze placze ale potrafi sie obudzic o 1czy 3wnocy i godzine gaworzyc?czy ktoras z Was tak miala? Trzeba przeczekac co noc mysle ze to juz 5,5 miesiecy wiec w koncu nadejdzie ten cudny dzien a raczej noc i sie wyspie;)
Co do jumperoo to masz racje zbiera sie tych gratow ten o ktorym Ty mowisz tez dostalismy a mialam w planach go kupic moim zdaniem super
Co chodzikow to sama niewiem...ale gdyby szkodzily to by ich nie produkowali chyba?

A maly mleko pije w nocy co 3,4-4 godz budzi sie ale smoka tez nie chce,zlosci sie bo chce spac a nie moze po czym po 10 min zasypia ze smokiem..moze cos mu jest w Pl robia w takich przypadkach badania mocz,krew...ale czasem spi ok niewiem od czego to zalezy:(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
mysle dzisiaj o kasi caly dzien. fajnie ze miala taki szybki porod.
to teraz JA. chyba zaczyna to do mnie docierac. z jednej strony jestem przerazona z drugiej nie moge sie doczekac az tez 'przejde na druga strone mocy' hihi.
u nas na Swieta beda rodzice eRka wiec Wigilia (nawet nie wiem czy oni tutaj obchodza ale eRek twierdzi ze 'sie je 24,25,26') bedzie laczona. ja zrobie bigos, salatke warzywna, sernik, makielki, barszcz a kupie pierogi i makowca od tej dziewczyny ktora jest z zawodu cukiernikiem:) a reszte to tesciowa chyba zrobi.
Dziewczyno z Mazur, witaj na forum. mam nadzieje ze uda Ci sie zalatwic te wszystkie sprawy. ja pracuje i niestety nie jestem w stanie Ci nic doradzic. Na szczescie mamy nasza encyklopedie-prawnika-znawce przepisow anuskke ktora nas zawsze ratuje:) A w ktorym tyg ciazy jestes? i gdzie w Hiszpanii mieszkasz?
Ania gumis ale super to co wkleilyscie z mothercare!
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
A wiecie moze czy mozna te soczki z hipp rozcienczac z woda?i jesli tak to w jakich proporcjach? Bo samych jakos maly nie lubi a herbatki mi sie skonczyly i musze do swiat czekac na siostre i dostawe;)
- Dziewczyna z Mazur
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- cata
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- KOCHAM CIE OD PIERWSZEGO KRZYKU!!!
Tak sobie czasami o tobie myślę i mam taka teorie ze może przez ten skok rozwojowy Ryanek tak marnie sypia bo on bardzo ładnie i szybko się rozwija.
Agathe twój wielki dzień zbliża się wielkimi krokami

Dziewczyny wy tu o świętach a ja wogle nastroju nie mam

P.S. Dostałam paro na 4 miesiące

- cata
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ania-83 w IKEI sprzedają grzańca??? Jak to się nazywa po Hiszpańsku???
Dziewczyno z Mazur rano ci pisałam ,cofnij się parę wątków do tylu ze możesz w Polsce pobrać becikowe.
- cata
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
wlasnie teraz chce mi pomagac w pisaniu...

co do swiat to mnie tez nie cieszyly do czasu az zabukowalam siostrze bilet...tyle pracy przy dziecku a to dwie rozne kolacje do zrobienia wigilia dla nas a pozniej indyk,szynka gotowana...we dwie bedzie razniej...
a oto kilka fotek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja jutro bede w El Corte to sprawdze co maja i Ci napisze. potrzebujesz herbatki?
ja tez nie mam nastroju swiatecznego ale zamowilam sobie fryzjera na 22.12, moze uda mi sie kosmetyczke i w Wigilie w ciagu dnia chce wyjsc do Barcelony na swiateczny targ i wrocic do domu tak zmeczona ze nie bede miala czasu rozmyslac ze nie ma sniegu i ze nie ma Mamy.
Cata gratulacje z paro:)
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do chodzika to uzywalam przy Izie i Norbercie-czy maja z tego powodu wady postawy???? Ja mysle,ze plecaki z tona ksiazek do szkoly robia gorsza robote

Agathe no nie przesadzaj zbytnio z tym lazeniem po targu bo zamiast wigilie spedzic obzerajac sie ,wyladujesz na porodowce

No i nie przesadzajcie ,ze jestem taka wszystkowiedzaca.Po prostu z pewnymi rzeczami juz sie spotkalam ,a poza tym nasiadoweki w polskiej szkole z innymi mamami ksztalca hihi
Cata ja do piernika nie dodaje gotowej mieszanki tylko kupuje mielony cynamon,gozdziki,galke muszkatalowa itd co znajde i sypie,az mi pachnie piernikiem i ma superkorzenny smak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Milenka przefajna:)
- olencja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie najbardziej na swiecie!

Agathe, pamietam jak w zeszlym roku bylam brzuchata na Wigilie, niby tez chcialam tylko spac, ale w oststniej chwili udzielil mi sie nastroj. I tak sobie glaskalam brzusio i przemawialam do maluszka, a ona kopala mnie jak szalona, jakby wiedziala, ze tyle do niej gadam. Czekaja Cie Swieta jedyne w swoim rodzaju

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Anuskka ale spryciula z Milenki