BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

12 lata 3 miesiąc temu #496096 przez Lenita

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #496098 przez Lenita

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496100 przez Lenita

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496102 przez Lenita

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496104 przez Lenita

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496107 przez Lenita

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496108 przez Lenita

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496111 przez Lenita

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #496210 przez Agathe888
Lenita, jaki on fajny. I na kazdym zdjeciu w innym ubranku:) ile razy go przebierasz w ciagu dnia?

Jutro tatus leci do Wloch na dwa dni. oby jutro Zosia nam niespodzianki nie zrobila!trzymajcie kciuki:)

No ja sie troche martwie jak ja urodze ta kluske.
Zobaczcie jaka pyza z niej:) a pamietam USG w 2trymestrze - byla podobna do mnie i sama skora i kosci. a teraz caly tatus!

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #496234 przez Agathe888
oo wlasnie zauwazylam na pasku ze moje dziecko powinno juz wazyc 2.5kg. pfi wolne zarty :lol:

anuskka ja tez czekam na filmik:) hihi tez chcialbym zobaczyc jak dyskutujesz z tym dziadyga :side:

ja juz czekam na sobote na moja choineczke. musze kupic bombki ale to jak eRek wroci z Wloch. my Swieta spedzamy w domu, przyjada do nas rodzice eRka i jego brat na kilka dni. Moja Mama nie chciala leciec na tydzien. przyleci 11 lutego. mowi ze musi odpoczac (duzo pracuje), nie chce zostawiac kota samego B) i w swieta nigdy nic nie wiadomo ze sniegiem w Polsce, czasem ciezko sie dostac na lotnisko. rozumiem to ale jest mi tez bardzo smutno ze nie bedziemy razem. nie wiem czy bede na tyle silna zeby sie usmiechac tutaj wiedzac ze moja Mama w Polsce zostala. no ale przynajmniej choinka bedzie. a nastepne swieta juz na pewno razem spedzimy.

12 lata 3 miesiąc temu #496258 przez cata
Lenita jaki slodziaczek,tylko przytulac :kiss:

Agathe sliczna ci coreczka w brzuszku rosnie i wcale nie jest kluska tylko fajna i ladna dziewczynka ,dzieci musza miec pucki w tym caly ich urok :)

Gumis oj ruchliwy ,ruchliwy moj brzadac tymi nogami to przebiera bez konca co chwile mu skarpetki musze zakladac :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #496267 przez cata
wiedzialam ze mialam cos jeszcze ,ach ta glowa ;)
anuskka mi siostra mowila, ze jesli dziecko jako pierwsze wymowi mama to znaczy, ze nastepna bedzie coreczka, a jesli tata to synek :) wiec Anuskka szykuj sie na syneczka :lol:

Agathe Zosienka napewno poczeka na tatusia,no bo co smutno by jej bylo gdyby go nie zobaczyla jak wyskoczy z twego brzusia. Moje swieta tez bez mamy i wogle bez rodzinki,z reszta to juz 5 chyba :( co prawda mam rodzinke chlopaka ,ale oni jak przyjada to tylko mnie rozdraznia (co roku te same pytania) i ja sie musze naszykowac jak glupia , a atmosfera i tak nigdy nie jest swiateczna. :dry:
Ale smece,sorki dziewczyny jeszce wam nastroja swiatecznego pozbawie. Swieta sa fajne!! :laugh:

zaraz wrzuce jakas focie twarzyczka Alexa :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #496274 przez cata

12 lata 3 miesiąc temu #496405 przez kasiah
Hej hej
Nie spie od 4.30.
Nie wiem co mam myslec ale ale jak tak lezalam w lozku teraz i nie moglam spac to wydawalo mi sie 2 razy ze w majtki popuscilam. Poszlam do toalety ale mocz to nie byl bo powachalam a wkladka troche wilgotna i majtki tez. No to od tego momentu to juz wogole nie moge zasnac. Zmienilam majtki i czekam czy cos sie znowu pojawi. Tak wiec nie wiem czy to ten czop (chociaz tego nie przypomina) czy to wody zaczynaja wyciekac. Nie chce robic narazie alarmu...

Lenita to ze na oddzialach polozniczych goraco to wiem, ale w razie czego taki cienki szlafroczek spakowalam, najwyzej sie nie przyda.
Ksawiatko poprostu cuuudo. Jakie robi super miny
Ale ci zazdroszcze ze bedziesz miala mame i tate na swieta.
Do nas w tym roku tesciowie przyjezdzaja i brat eNka z zona. Brat przylatuje tylko na wigilie i zostaje tylko jedna noc a tesciowie pewnie dopiero po nowym roku pojada. Wnuczka chca sie nacieszyc, ciekawe tylko jak ja to przezyje, swieza mama, nowa sytacja a tu ludzie po domu sie kreca, nie obcy co prawda ale jednak ktos z zewnatrz.
Moi rodzice przyleca chyba pod koniec lutego, ale jeszcze sie zobaczy. Jak tylko Majka sie urodzi rozgldamy sie za biletami dla nich.

Cata ja zdjecie z mata widze. Fajna ta mata. Ja narazie nie kupuje, co jest logiczne ale tak sobie ostatnio przegladalam na necie maty i wlasnie ta zwrocilam moja uwage. Polecasz?
Ale tego ostatniego zdjecia nie widac. Wrzuc jeszcze raz.

Anuskka, i dobrze ze na faceta sie wydarlas,niektorym to sie nudzi, ze tez mu sie chcialo liczyc ile dni twoje auto tam stalo, niech sie zajmie czyms pozytecznym a nie ludziom cisnienie podnosi. Nie dziwie ci sie ze cie ponioslo skoro wyjechal z tekstem w „swoim kraju...” mnie tez by ponioslo.
Ciesze sie ze te szkolne problemy u Izy jednak nie takie straszne.

Agathe, Zosienka ma jeszcze troche czasu wiec pewnie nie zrobi psikusa i jeszcze w brzuszku posiedzi . A zdjecie z usg super. U mnie na tym etapie to juz nic nie bylo widac, bo zawsze cos zaslanialo malej buzke. Piekna pamiatka. Jakie Zosianka ma super papusne policzki, sliczna jest...

Hehe mam schize i co chwile grzebie sobie w gaciach, no i nie wiem, narazie chyba falszywy alarm.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #496410 przez kasiah
Poczytalam sobie wlasnie na necie o tym czopie i moze to jest to.
bo zdarza sie ze jest on przezroczysty, taki sluzowaty albo prawie plynny.
Wiec to chyba jeszcze nie wody hehe
Zobaczymy jak sie bedzie sytuacja rozwijac w ciagu dnia, ale cos czuje ze to jeszcze nie dzisiaj.

W kazdym badz razie trzeba byc przygotowanym. Jak nic wiecej sie nie bedzie dziac to po poludniu skoczymy do corte ingles i kupimy prezent dla tesciowej, bo nam tylko dla niej brakuje i podjedziemy do ogrodnika po choinke.
Wczoraj kupilam sobie prezent gwiazdkowy hehe no i znowu poszlam do fryzjera podciac koncowki i grzywke.
Tak wiec jestem gotowa i niech sie dzieje co chce

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka