- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
My juz lepiej. Ja w koncu zaczelam funkcjonowac normalnie. Maja dzisiaj w zlobku zle
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Kurcze Zosi wychodza 4 czworki na raz!!!!
Kupilam dzisiaj wozek maclaren hihi
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do zlobka i Maji to narazie nie lubi placze i placze. Zal mi jej ale przeciez w koncu sie przyzwyczaji.
Najgorsze ze my teraz jedziemy na 2 tyg do zaragozy i mala nie bedzie chodzic do zlobka wiec znowu sie odzwyczaji
- Agamadryt
- Wylogowany
- gaworzenie
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
agathe nie pamietam jaki to model zobacze i dopisze...ale jest dosc ciezki.Plusy sa takie ze rozklada sie calkien na plasko do spania i budka ma taki zamek takze rozklada sie tak bardzo ze az do samego siedziska i wogole dziecka nie widac;)
A jak tam u Was nocki mamusie? ktore dzieci przesypjaja juz cale noce?U nas nadal roznie to bywa..A jutro Ryanek ma bal przebierancow..bedzie maly indianin..a gdy panie w zlobku pytaja kim bedzie to mowi ze Miki..
- Agamadryt
- Wylogowany
- gaworzenie
Un recién nacido se aferra a su madre cuando la enfermera trataba de separarlos
es.screen.yahoo.com/video/playlist/video...ferra-120211352.html
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agamadryt
- Wylogowany
- gaworzenie
Gumis, pokaz nam jak Ryanek wygladal w przebraniu.
U nas nocki sa spoko, w sumie od poczatku. Nie przesypia calej, ale o 20 kapiel, je i idzie spac, potem kolo 3 sie budzi na jedzenie i o 7 wstaje. Ja to mialam cicha nadzieje, ze bedzie taki jak dzieci mojej siostry (od 3-ego miesiaca przesypialy cala noc, dobrze spaly, dobrze jadly, nawet jak im zeby wychodzily to sie orientowali jak juz im wyszly . Ale to chyba sie rzadko zdarza zeby takie idealy wyszly U nas niestety az tak rozowo nie jest, troche bardziej buntowniczy moj syn wyszedl
Agathe - niech szybciutko i bezbolesnie wyjda Zosi zabki
Milego dnia
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
My dzisiaj w domu bo tutaj swieto regionalnevi wszystko pozymykane, zlobek tez. Mala spala do 8.40 ale nie wiem co sie jej stalo i dwa razy w nocy mleko chciala!!!
Po obiedzie enek wyjezdza autem do tesciow, a my jutro pociagiem.
Musze nas do konca spakowac a troche to skomplikowane z mala placzaca sie miedzy nogami.
Gumis no wlasnie u nas nocki sa byle jakie w zasadzie od samego poczatku. Czasem zdarzy sie Maji ze przespi bez budzenia sie do 6 rano ale chyba na palcach jednej reki mozna policzyc. Standardowo budzi sie kilka razy, czesto nie ze sie budzi ale np poplakuje i wstaje zobaczyc co sie dzieje. Marze o przespanej nocy. Na szczescie zazwyczaj spi do ok 8.00-8.30 wiec chociaz nie budzi sie o 6 rano. Bo bym ja chyba w kosmos wystrzelila.
A no i caly czas raz je w nocy. Co prawda byly juz 2 tyg jak nie jadla. Ale znowu chce. Dzisiaj w nocy to nawet dwa razy chciala!!! O 2.30 i o 6.
Agamadryt widzialam ten filmik. Bardzo wzruszajacy. Wczoraj chyba w noticiach o nim wspomnieli.
Ja tez paczka nie zjadlam i o niczym innym nie ,oglam wczoraj mysle tylko o paczkach. Nawet snil mi sie hehehe
Agathe mi sie wydaje ze u Maji tez jakas czworka niedlugo wyjdzie bo jakis czas temu mielismy z nia jazdy w nocy. Budzila sie wielkim placzem ale takim ze chyba nawet jak byla malutka to sie jej nie zdarzylo. Tylko ze u niej nigdy po dziaslach nic nie widac czy cos wychodzi czy nie. Ja poprostu znam jej zachowanie i wiem ze beda jej zeby szly.
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Odkad zastosowalam metode 3-5-7 zosia sie nie budzi i nie je (pisze to z wielka duma;) ) w czasie nocy. Mam chyba ksiazke pdf gdyby ktoras chciala
Kasia jak bedziesz w zaragossie sie troche nudzic to napiszesz mi kilka zdan o wizie do usa? Co kiedy i jak? Ja nie zarezerwuje nic dopoki mi jie przyznaja, wiec ciekawe jak bedzie sle przeciez nie zaryzykuje kilku tys eur zeby moze poleciec a moze nie...
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milelismy dzis impreze karnawalowa w zlobku- Milenki grupa byla przebrana za pomidorki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj u nas pobudki na mleczko nadal sa mniej wiecej o 3 w nocy Milu musi sie "dotankowac"
Buziakuje wszystkich serdecznie