- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ♂+♀=♥

Zobaczysz, że dotrwasz do tego 32 tygodnia a nawet dalej! Rozmawiaj ze swoja szyjką

Niby dlaczego macica może popękac?
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!

Napewno będzie dziewczynka

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jestem w trakcie starań o dzidzie ale aktualnie czekam na @ czy przyjdzie czy nie
mam nadzieje ze zagoszcze na forum długo i nawiaze znajomości z innymi przyszłymi i starajacymi sie o mały cód
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

poziomka ale brzusio i skarepunie takie slodziudkie

pasal zrob sobie to badanie bo to wazne jak ja wykryjesz to mozna brac leki zeby dzidzie sie nie zarazily i nie bylo komplikacji ja toxo mam powtorzyc gdzies za ok 2 miesiace
no to teraz odnośnie mojej wizyty nie jestem zadowolona bo polówkowego nie było bo u lekarza dzisiaj chmara kobitek i tak wszystkie chyba chcial przyjac byle szybko i uwazam ze mnie olal zmierzyl główkę i brzuch tak jak zawsze pokazal tylko ze serduszko bije ale nic mi konkretnego nie powiedzial synuś zdrowy to najwazniejsze

Zastanawiam sie czy nie wybrac sie do innego lekarza sama juz nie wiem chcialabym skoro place za wizyte zeby mnie porzadnie potraktowal a nie byle odbębnić i kase wziaść no nic ciesze sie ze synek zdrowy to najwazniejsze
DoMI tzrymam kciuki za dwie kreseczki na tescie i witaj tak poza tym

- klaudia69
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
a w ogóle to jak Wam mija weekend? jak zdrowie wasze i maluchów?

- Kinia1712
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja od samego rana czuje sie okropnie boli mnie pecherz,głowa i wymiotowałam juz 2 razy i czuje ze musze jeszcze ;( tak ze oby reszte dnia przebieglo lepiej..

Domi dołączam sie do kciuków za dwie kreseczki

Poziomka brzusio sliczny

Patrizia nie dziwie sie ze jestes zawiedziona bo płacisz i wymagasz przeciesz, no ale najwazniejsze ze z synusiem wszystko wporzadku

- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

domi ja też trzymam kciuki za dwie kreski

klaudia weekend niestety będzie spędzony w łóżku :/ musiałam się gdzieś przeziębić. Mam za sobą całą nieprzespaną noc przez kaszel i męczący katar. Bierzecie czasem jakieś środki przeciwbólowe?
- avocado92
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jestem nowa więc chciałabym się przywitać z wami bardzo serdecznie

Jestem w 7miesiącu ciąży,niedawno okazało się że zostanę mamą wspaniałego chłopca,któremu chcę dać na imię Adaś. Mieszkam w Poznaniu,chodzę do ginekologa na Polnej do szpitala ginekologiczno-położniczego i tam też chcę urodzić. Obecnie muszę dużo leżeć ponieważ istnieje duże ryzyko przedwczesnego porodu,obiecuje że będę zaglądać do was częściej, a tym czasem zajmę się nadrabianiem braków na forum:) pozdrawiam serdecznie.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A co do szyjki macicy to moze mi popekac od ciezaru dziecka jeśli bedzie zbyt ciezkie,szyjka jest b licha:/
a dzidzius byl wyczekiwany 2,5roku,lekarze mowili mi ze nie zajde....odstawilam tabletki anty...zaczelam cwiczyc dbac o diete ponieważ choruje na niedoczynnosc tarczycy i...tadam jest dzidzia. Fakt ze juz z narzeczonym darlam ostro ,,koty,,....oboje obwinialismy sie o bezplodnosc...seks ciagle przypominal rytual typu,,a moze tym razem,, albo wychodziły co rusz to nowe pomysły by jakos pomóc naturze typu unoszenie nog,kochanie sie od tylu i inne bzdety. Okazalo sie jednak ze najlepsza metoda było danie sobie spokoju, wrzucenie na luz i czekanie,,,,pomimo normalnych miesiaczek okazalo sie ze zaszlam i mam juz dzidzie 4mies...i tak to bylo z Nami a teraz to juz ponad polowa polmetka..i czekamy zniecierpliwieni na wyczekana wymarzona i wypocona corke:))))
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
mi wyskoczyly dwa dosc dlugie maja ok 4cm po lewej stronie brzucha tuz kolo pepka...i dwa okolo 1cm jeden rowniez po lewo a drugi na prawo..widac go na foto.
Smaruje brzuchola skrupulatnie kremem Tołpa dermo mum rano i wieczorem zas popoludniu oliwka...fakt ze zbladly i nie pękają dalej ale wygladam jakbym się cieła.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kinia1712
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
normalnie zaczełam sie badac znaczy sie szyjke macicy i powiem wam ze rano była długa i nie twarda a teraz jest skrocona i bardzo rozpulchniona .. kurcze niemoge sie doczekac zrobic test.. mam w pod swiadomosci ze mogło sie nie udac ale nie trace nadzieii..
jak wam sobota mija ?
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-