- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co za niedziela.. chociaz czas szybko leci mogłby szybciej troszku przyspieszyc:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Bylam na izbie dostalam kroplowke z nospa usg pokazalo ze dziecko sie ulozylo juz glowka w dol i lekarz wyjasnil ze napiecie i bol brzucha jest przez rozciagniecie macicy zmianą pozycji córci;))
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
pasal a ja i tak zazdroszczę slubu....moj narzeczony juz od 3lat nie moze jakos zdecydowac sie na kolejny krok...a mnie sie marzy wesele chociazby zz brzuszkiem....chyba tylko o ten gest mi chodzi,,,by czuc sie pewna Naszej statecznosci.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
i uwazaj na siebie ! WIESZ..
tak jak wczesniej juz pisąłam wam to moje drogie pojejdcie do strzorzenia rodziny .. z tamtym niemiałam szans partnerem bo był bezpłodny..i czekałam 4 lata ale no coz teraz zaczynam z nowym..ale i tak sie boje najgorszego. pojde do gina jestem ciekawa co powie mi na moje owulacje...bo martwie sie moim zdrowiem abym niewpakowała sie w to samo bo to bardzo boli...
Kocham Mojego chłopaka ponad wszystko, ale juz od 19 roku zycia pragne byc mama.. wiec juz troche mineło i dlatego juz łapie doła. wiem ze wy tez niemacie łątwo.
teraz bede miec 2 dni wolnego postaram sie odpoczac
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do porodu.. mam ograniczone możliwości, najbardziej się boję, że jak się zdecyduję na poród naturalny to jedno wyjdzie bez problemu a do porodu drugiego dziecka zrobią cesarkę, albo temu drugiemu coś się stanie. Cesarka też nie brzmi zachęcająco, bo macica dłużej wraca do siebie a już taaaaaka wielka po dwójce to dopiero.. Ale jakoś urodzić trzeba

Domi przede wszystkim Ty się nie możesz zadręczać, co Ci po odpoczynku jak bedziesz myślała " jestem beznadziejna bo nie mogę zajść w ciążę" setki kobiet ma z tym problem bo same się blokują. Wiem, że na pewno nie przestaniesz myśleć z kategorii " chce, chce, chce" na już mi nie zależy. Ale musisz sobie choć trochę odpuścić i dać jeszcze trochę czasu. Co powie Ci ginekolog? najpewniej, że jest wszystko w porządku i żebyś dała sobie czas.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Eh..a z narzeczonym juz rozmawiałam...nie raz nie dwa...zawsze to samo-mamy wydatki,

Znamy się od 6 lat para jesteśmy od prawie 5(w lipcu miną) ja mam 22 on 34..i nic...zero takiego ,,dorosłego,,męskiego pomyslunku...jak się sprzeczamy to czasami sobie myśle ze poprostu jemu jest tak bez slubu łatwiej na duszy
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

potzrebowała bym kogos takiego blisko aby mnie mogł pocieszyc czasem.. ze niejest zle..
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wiem po swoim zycu ze i moje mał sie rozpado przez brak dzieci i kłutnie.. i jego zdrady na koncu...wiec teraz jestem silniejsza o doswiadczenie.ale bardzo zraniło to moje serce i psychike. dlatego pogadaj z nim a ja naprawde Pomoge za darmo oddam wszystko nawet buty gdy beda pasowac. Ale lepiej aby to było wspolne tak jak ciaze wspolne przemyslenia ślub.. razem pogadaj z nim tak na spokojnie powiec ze masz obawy takie i ze chcesz byc wreszcze jego zona jak na pare przystało.