- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Suknie można tanio kupić/wynająć w Salonie Sukni Ślubnych Młoda Para w Koszalinie - baaardzo polecam
Domi to faktycznie najlepiej idz się przebadaj, jeżeli będzie z Tobą wszystko ok, kupuj testy owulacyjne i wtedy zadziałajcie, nie mów o tym partnerowi, że masz dziś owulację może czas na dzidziusia. Kup winko, może jakieś gry erotyczne? oboje się rozluźnicie i może wtedy coś zaskoczy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zawsze marzyłam o tym by to On wkońcu tyle starszy ,sam wział ,,sprawy w swoje ręce,,ale jak widze to mu się nie spieszy.
Jak się poznaliśmy to był b.niesmiały..jego rodzina w ogole była pod wrażeniem ze wreszcie ma dziewczyne..co dziwne poznaliśmy sie przez internet przypadkiem..on był z gdańska ale mieszkał we frankfurcie bo pracował na budowe domu,potem osiedlił sie w Gdańsku w domu rodzinnym bo przyjezdzał do mnie..po kilku spotkaniach powiedział ze zamieszka w Koszlainie bo chce byc blisko mnie..wiec dziwie się ze kiedys potrafił rzucic wszystko a teraz obraczka mu by ciązyła..
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No napewno pojde cos z tym zawojowac..
mysle ze niejest potrzebne miec huczne wesele... niezawsze jest to fajne..
ale przynajmiej pogadajcie i bedziesz wiedziec co tam w sercu mu gra
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
rozumiem fakt że on wolałby zarobic sam na ślub...odsprzedał swój dom własnej matce w gdańsku ktory budował na rzecz mieszkania w Koszalinie i ona co miesiac mu spłaca daną kwote...moi rodzice kupili Nam mieszkanie w bloku 2 pok 57mkw pomogli w remoncie gdyż Nasze oszczędności dośc szybko wyparowały ponieważ wczesniej jeszcze mieszkając na wynajmie kupiliśmy sobie wymarzonego kota-sfinksa kanadyjskiego, autko małe bo małe(corsa) a mój Narzeczony kupił sobie motocykl bo swój zostawił w Niemczech..reszta poszła na remont..potem zaraził mnie swoja pasją do motocykli i kupił mi motor a'la niespodzianka..kasa się rozeszła po kościach i gdy urządziliśmy sobie mieszkanko własne tak jak chcieliśmy a wiadomo ze każda chyba teraz młoda para chce jak najlepiej i najładniej,to okazało sie że jestesmy goli i weseli...z ratami za tableta którego wziełam sobie na studia..potem on stracił prace w zeszłym roku...zaczęły się mega kłotnie..nie dośc ze o ciąze to i o pieniądze a raczej ich brak..bo zylismy od 10 do 10..On dopiero od miesiąca pracuje w pl bo nic nie mógł znależc,wiec dorabiał jako tłumacz jezdzac na 2 tyg do niemiec zostając tydzien w pl i znów na 2 tyg wyjeżdzając...przyszło co doczego gosciu oszukał go na 9tys..i znów zostalismy na lodzie.
Gdyby nie pomoc obojgu Naszych rodziców to bylibyśmy w czarnej du...
ALe teraz gdy juz jest ok, ma On prace ..nie wiem czemu nie pomysli o tym by jakos sformalizowac Nasz związek..dlatego tak bardzo Ci pasal zazdroszcze.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
O nazwisku myslałam i rozmawiałam z nim...oczywiscie chciałabym by miało jego..ale z drugiej strony myśle egoistycznie o tym że dam córce swoje by sobie oszczędzic potem formalności wrazie jakbyśmy sie rozeszli...moje myslenie moze byc głupie ale studiując kuratora sądowego i wiedzac ile trzeba sie opocic by z łaska dostac pozwolenie od sądu i o to by ojciec wyraził zgode na zmiane nazwiska to mówie wielkie NIE temu by małej dawac jego nazwisko...
to spowodowane jest tym w dużej mierze ze nie mamy slubu...jakby był to napewno i ja i dziecko bysmy byli pod jego nazwiskiem.
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zbiore się i pogadam dzisiaj z nim o tym...zobaczymy jak zareaguje..już dawno powinnam postawic mu sprawe jasno ale wciąz licze ze sam zrobi ten krok.
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jutro albo jeszcze dzisiaj(jeśli pojdzie mi kiepsko) napisze co wskurałam.
Dziękuje za kopa do działania!!!!