- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pasal SLICZNOTKI male ,sa prze urocze mmm..
wspolczuje ci bardzo sytuacji w domu .szkoda ze blizej nie mieszkasz ja bym ci z checia pomogła.
napewno jest ci bardzo ciezko.
patrizia trzymam kciuki juz niedługo,zleci szybko czas.
poziomka ty rowniez widziałam na fc ze twoj maly przystojniak resnie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- izus1911
- Wylogowany
- gaworzenie
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Domi no witaj ile Cie nie byloladnie to tak??? jak u Ciebie wszystko w przadku jak sie czujesz? pamietam jak tu sie chwalilas dwoma kreskami a tu juz polowa za Toba ale to leci szybko kogo masz w brzuszku chlopczyka czy dziewczynke??
Izus Witaj i wielkie gratulacje
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pasal czuje sie dobrze czasem jak zawsze cos boli uciska kłuje,duszno ale coz jeszcze troche i bedzie z nami
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domi no witaj ile Cie nie byloladnie to tak??? jak u Ciebie wszystko w przadku jak sie czujesz? pamietam jak tu sie chwalilas dwoma kreskami a tu juz polowa za Toba ale to leci szybko kogo masz w brzuszku chlopczyka czy dziewczynke??
Izus Witaj i wielkie gratulacje
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
chwilami sram normalnie na to macierzyństwo mam ochote wyjsc z domu i rozedrzec jape na całe osiedle zeby sie wyrzyc...
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
JAA tylko na chwile wpadlam powiadomic ze 18.09 przyszla na. Swiat Vivienne Carolyn. Waga 3090 g I okolo 56cm.
Od wczoraj poludnia jestesmy w domku. Mielismy w piatek wyjsc ale jeszcze mala badania w sobote miala. Po 8 godzinach wywolywania rozwarcia postanowiona natychmiastowa cesarka bo malej tetno spadalo.
#ak ttylko ogarniemy sie ze wszystkim postaram sie was nadrobic
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Poziomka a próbowałaś małemu podawać mleko ze strzykawki? może akurat się zdezorientuje co to i polubi takie picie? kup z apteki taką np 20ml? bo ja zauważyłam z moim że lekarstwo pije tylko ze strzykawek a z butelki tych samych specyfików nie wciągnie choćbym na uszach stanęła.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
a ja już próbowałam wszystkiego nawet w akcie desperacji kupilam kilka butelek z innymi smoczkami,łyzeczke z taką rureczka by mu mleko wpuszczac i nic...ciągle krzyk,jak byłam z nim u lekarza to zęby niby idą...potem na szzepieniu poruszyłam znów temat i kazała mi kupic baba espumisan(?!)tylko po co? on nie ma ani kolek ani wzdęc..ale wytłumaczenie,,nie zaszkodzi mu,, zwaliło z nóg..no pewnie nie zaszkodzi ale i nie pomoze. Herbate pije normalnie,mleko o odrzuca wiec ani to zęby ani kolki ani wzdecie..świruje pawiana i wprowadza mnie wstan ktorego słowami nie da się opisac...ile to juz trwa..chyba z 2 miesiące?! Fakt mojego postawiłam do pionu i (naraaaaazie) pomaga ale co mi po pomocy gdy budzi sie mały w niedziele,on wstaje rzewija robi mleko a za 20minut idzie mnie budzic,,Ada..ada no wez on nie chce mleka...,,i cały rytuał od nowa by wcisnąc mu choc polowe flaszki a ze spania wychodzi jedno wielkie nic..
nawet jak mialam rewolucje pazdziernikowa z ta grypą zoładkowa to go musiałam karmic bo niestety pan tatus cierpliwosci ma na 15-20min...a mamusia potrafi poltora h prosic by Filip zrzarł..bo juz nie zjadł..maly potrafi zasnac zasmarkany z chrypą już od darcia a ja wciskam mu po kropli mleka.
Ostatnio pomyślałam-a moze on przezarty? no wkoncu doije zaraz do 9 kg..wiec moze to o to chodzi..dałam mu butle jak wstał próbowałam nakarmic 15min..nie chciał to odpusciłam..po 4 h znów to samo..po kolejnych 4 znów..i mały nie jadł od 9 do 17.30...az po pol h płaczu i kopania zassał i zjadl tak łapczywie ze sie ozygał cały...i nie wiem juz co robić..ma wszystko co mu trzeba dupa czysta ubrany zabawiany no na glowie niedlugo stane a ciągle źle..już za tydzień szkoła a moja siostra to chyba po pierwszym dniu zrezygnuje jak bedą takie cyrkii zostane wtedy z ręka w nocniku
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ja po cesarce czuje sie swietnie. po 4 godzinach zaczelam chodzic i sama sie mala zajmowac a do tego czasu maz ja mial. sala caly czas jednoosobowa i polozna tylko do mojej dyspozycji 24h na dobe. mala caly czas przy mnie była . zadnego bólu nie czulam na dobra sprawe. mala aniolek i je az jej sie uszy trzesa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Karo - gratuluję! jak szybko ta Twoja ciąża zleciała jestem w szoku, że po cesarce tak śmigasz, ja jeszcze tydzień po dochodziłam do żywych.
Srenka - robię wszystko, żeby nie pozwolić jej wejść sobie na głowę. Jak Twój maluszek?
Pati - jak zajdziesz w ciążę to nie boisz się kolejnego porodu? ja po cc już bym chyba nie urodziła.
Moje dziewczyny wczoraj pierwszy raz dostały kleik ryżowy do mleka, wciągnęły w minutę i spały po tym prawie 5 godzin. Pierwszy sukces. Obie mają już prawie 5 kilo.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Daj zdj malutkiej królewny jestem ciekawa nini:)
pasal moj kaszke kleik wsówa tez a czyste mleko..tragedia,no ale ile moge go tymi kleikami zapychac:/