- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja swjemy tez robie jedzenie do pracy i wcale to nie jest glupie a zreszta moj z tych co moze konia z kopytami zjesc a nie tyje juz nie raz mowilam ze powinno byc na odwrot to ja powinnam jesc co chce i nie tyc
pziomka tez kiedys stosowalam olejek rycynowy ale o nim zapomnialam trzeba sie wybrac do apteki i zakupic
TO CO DZIEWCZYNY ZACZYNAMY OD PONIEDZIALKU ????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
To od poniedziałku odstawiamy słodycze, fast foody i napoje gazowane ( od tego dużo się nabiera 1 szklanka=250 kalorii) no i codziennie jakiś ruch - jak nie będzie siły na chodakowską to chociaż przysiady, brzuszki bieganie po schodach - cokolwiek.
Myślałam, że tylko ja męża jak dziecko traktuję, ale patrząc pod względem finansowym jego śniadanko na orlenie - hot dogi, cola, jakieś batoniki - 20zł dziennie ? trochę przesada w skali miesiąca i jeszcze jak nie zdrowo.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
ZACZYNAMY OD KIEDY TYLKO CHCECIE
Ja też mężulkowi robię kanapki do pracy bo inaczej by batonikami się objadał To takie niefeministyczne robić kanapki mu do pracy i dlatego to lubię taki mój prywatny strajk na te wszystkie feministyczne cipy co przez nie mamy pracować do usranej śmierci (bo ja nie wierzę że będę żyć dłużej niż 60lat)
Od Poniedziałku powiadacie Mając takie nastawienie to do niedzieli będę się tylko słodyczami żywić... Dziewczyny ja zaczynam od DZIŚ bo znam siebie i do poniedziałku nie dość że przybiorę 3 kg to jeszcze stracę motywacje
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pasal ja juz to przerabialam te obiady kolacyjki kupywane w pracy i fakt pomyslec ze nie mniej niz 20zl szlo na jego jedzenie tylko w pracy do tego jeszcze fajki kupywal strasznie kasa leciala wiec teraz robie zawsze kanapki do pracy nie narzeka wiec jest git a kasy troche w kieszenie zostanie
Ja w tym miesiacu tez niezaciekawie musze zrobic powtorke z tych badan czy ta choroba zniknela wykupic 2 szczepionki zaplacic za pomniczek no i do tej pracy wracam w poniedzialek wiec paliwo dojdzie mam nadzieje ze damy jakos rade finansowo
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
po tygodniu wazenie i porównanie efektów myśle ze taka ,,rywalizacja ,,Nas zmotywuje do działania.
co do białka sojavit to pija je w fatkillers zamiast posiłku przed treningiem jest to 85%białko z soi nie zwierzece i powoduje ono ubytek tkanki tłuszczowej na korzyc mięsniowej. a ja bym chciała zrzucic nie na zasadzie o mniej sadła ale zeby cos te ciało wyglądało,bylo jędrne i elastyczne a o białeczko własnie o powoduje
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
No to dziewczyny, razem przeszłyśmy ciąże to i razem pozbędziemy się jej "skutków ubocznych" a jak będziemy tu ciągle o tym pisać, to nie zgubimy celu po drodze
Pati to trochę masz wydatków u mnie ten miesiac też nie ciekawie - opłacić studia, naprawa auta, kredyt.. jakoś to będzie.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też się nie znam na tym co brać żeby coś tam Ale pewnie jak bym coś palnęła to znaczyłoby że tego nie można
Po pierwszym dniu diety jestem załamana... Cały dzień pięknie Zdrowe odżywianie, mniejsze posiłki (mam ten "problem" że jeszcze karmię) Unikam sosów, tłustych mięs, słodyczy, frytek itd... Ale wieczorem mąż namówił mnie na jednego Czipsa... oczywiście że na jednym się nie skończyło... Cała garść... A z ćwiczeń, to wybrałam na początek przysiady z małym na rękach Klusek waży 7,7kg to miałam małe obciążenie i aż mi w kręgosłup dziś weszło ;( troszeczkę boli... Ale się nie poddaję! Wy zaczynacie od poniedziałku, to do tego czasu się ogarnę i zdyscyplinuję
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
podziałało
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ale musze przyznac ze moja słaba silna wola jest coraz mocniejsza:D
Juz łatwiwej mi idzie odmowic sobie czegos lub obojetnie obok jakiegos smakolyka przejsc bo wiem ze nie moge
Karmienie piersia na jedno ma dobre strony
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kocica
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem tu nowa i nie mam doświadczenia na forach ale najwyższy czas to zmienić
Jestem Karola i jestem w około 6 tyg ciazy. Przed sobą mam pierwsza wizytę umojego ginekologa i strasznie sie tym denerwuje..
Jakieś rady od bardziej doświadczonych? Iść z mężem czy lepiej samej..
Może jakieś rady
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Nie mam zamiaru stosowac zadnych drastycznych diet w sumie to chodzilo mi tylko o cwiczenia bo mam zamiar karmic mala jak najdluzej sie da
Pasal
No ja mam taka nadzieje. było by ok gdyby spadło mi z ud i trochu z brzucha i reszta moze zostac heh
jak tam wasze maluszki ?