- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Mój na szczepienie się rozchorował, dostał katar i ma całe gardło zawalone, leczymy się teraz inhalacjami i jakimiś kropelkami i mały cały czas śpi i mało je... Ja już odciągnęłam 400ml mleka bo nie mogłam wytrzymać tego ciągłego spania, aż się zdziwiłam że w moich cysiach tyle mleczka jest ale to jest z 2 cysiów, najpierw jeden a po 2 godz drugi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A tak z innej beczki, byłam w weekend na tym weselu i dopiero na zdjęciach zobaczyłam jak ciąża bardzo mnie powiększyła i zmieniła.. też czujecie się takie duże i nieatrakcyjne?
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
ja czuje sie mega nieatrakcyjna.....moja kumpela była w wakacje w chorwacji jak wrzuciła foty..to zal dupe scisnął i puścic nie chce..wygladała rewelacyjnie..szorty t-shirt opalenzna i figura..moze nie modelki ale bez cellulitu,bez rozstępów bez ,,brzucha,, no gdzie ja do niej..wyglądałabym jak słoń morski..ciągle mówie dieta od jutra..od nastepnego jutra..i tak co kilka dni,robiłam kopenhaska straciłam 3 kg i przybrałam 4..nie mam samozaparcia..jak siede z małym to tu skubne tam skubne. Czaje sie na ksiązke hodakowskiej ale czy wara wydania 40zł...?niby opisuje cwiczenia która sa dowykonania w domu i przepisy..oglądałam Fat killers..ja pitole po 30kg w 3 mies..no jak ja bym tyle zrzuciła yo bym była lachon jak te co moj sie na nie ślini jak kundel w necie...ale co pomarzyc dobr sprawa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poziomka a Ty nie pitol bo z Ciebie tez lufa oddaj mi te Twoje sniezno-biale zabki i wykrecone w kosmos rzesy i Wy mowicie ze zle wygladacie dobrze ze ja nie wrzucam swoich terazniejszych zdjec na fb bo smiechu byloby kupe
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Z Chodakowską próbowałam ćwiczyć, na youtubie są ćwiczenia, ale oczywiście brak formy nie pozwolił mi dojść do końca ćwiczeń przez co rezygnuję. Robiłam kilka podejść do oduchudzania, dieta nie wchodzi w grę, jak mówiłam wcześniej mało co lubię więc mogę jedynie rzucić słodycze. Na ćwiczenia nie mam siły po całym dniu z dziewczynami. Poziomka, od książki nie schudniesz niestety a wiem coś o podjadaniu, bo jak się siedzi w domu to co chwilę chce się coś zjeść a to cukierek a to czekoladka, kanapka itp.. tu masz jej ćwiczenia ponoć efekty super, bo na fb laski wrzucały swoje zdjęcia. Mi też brak samozaparcia a wiem, że pretensje za swój wygląd mogę mieć tylko sama do siebie - miałam już 58 na wadze i przestałam ściągać pokarm i rzuciłam się na czekoladę. W terminie podobym do mnie rodziły mojego męża kuzynki i każdy mi mówi jakie to one chude i że w ogóle po nich nie widać że rodziły, ale obie karmią cyckiem. Zawsze ważyłam max 56 kg a teraz 63? dosłownie w kazdym miejscu jest mnie za dużo. W fat killers niestety oni całe dnie poświecają temu by schudnąć, my z małym dzieckiem niestety sobie na to nie pozwolimy :/
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz dołączę się do ponarzekania na brak samozaparcia... Ja też powinnam schudnąć jakieś 10kg... Ale zamiast schudnąć to tyję... Karmię i mam tak wielkiego głoda, że non stop coś podjadam... Nie wiem jak inne robią to że karmią i trzymają się diety czy coś...
Na ćwiczenia tez nie mam siły... Też próbowałam Chodakowskiej, tego skalpela II (z krzesłem) wytrzymałam 17min ale potem przez 3 dni nie mogłam się ruszać przez zakwasy...
Aha no i Pawełek już czuje się prawie dobrze leki były bardzo trafione, pomogły prawie natychmiast i wszystkie objawy zniknęły
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka jak powrót na studia? Jak się mały siostrze sprawuje?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pawełek to jest taki mały wybryk natury Dziś już w ogóle nie ma widać że był chory Nosek czysty, chrypki brak, humor weselszy niż zwykle a co do zrobienia kupy, to mój mały też największy zaciesz ma jak "leży w kupie"
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
patrizia biale zeby sa zasluga paskow wybielajacych blenda med ktore stosuje raz w roku i ot tyle w nich uroku,bo na codzien tylko pasta blanx i plukanka dla efektu by utrzymac. A rzesy przed snem smaruje olejem rycynowym,wzmacnia je i pobudza do wzrostu.
A co do wagi to ja sie moze nie wypowiem...nigdy nie bylam zyleta ale waze 76kg a po porodzie bylo 72 w tym 2kg ktore zostaly. A teraz jeszcze 4dodatkowe bo zre jak prosiak..w szkole to o butli wody kanapce i jablku z jogurtem malo nie zjadlam swoich wnetrznosci tak mi kichy marsza graly bo jak siedzialam w domu to tylko ruszalam geba i mielilam jezorem jak krowa..i sa efekty...nie staje na wage ,schowalam do szafy bo chyba walne w kalendarz jak mi jeszcze skoczy w gore...dzisiaj kupilam jednak ta ksiazke chodakowskiej,bialko izotoniczne olimp sojavit ktorym bede zastepowac 1-2posilki w ciagu dnia dalam 30dychy za worek mam nadzieje ze zapcha i oszuka skutecznie mi brzuch..przystapie do lektury i w niedziele wale detoks na bazie wody herbaty i sokow a w poniedzialek oglaszam rzez niewiniatek..zaczynam 30dni 30przepisow i 30treningow z pania chodakowska na pismie..i oby dalo takie efekty jak to pokazuje bo jak nie to zrobie ognisko na balkonie
Filipek byl grzeczny z siostra,choc czul ze cos sie święci bo gdy wychodzilam zaczal plakac..ogolnie siora dawala rade ale ucierpialy jego dresy po tym jak jadl brokuly z indyczkiem...wiec musialo sie ostro dziac bo wszystko uwalone..on sliniak dwoe tetrowe i siostra w kropki i...mega tesknilam za nim..siedzialam na tych zajeciach i co chwile myslaalam o nim...jednak gdy jego faza szalu na mleko minela to i z checia bym siedziala jeszcze w domu
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak Tobie z Ewką się nie uda to nie pal książki Odkupię Poczytam chociaż jak powinna wyglądać dieta
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka, to może od poniedziałku razem zaczniemy? będzie nam raźniej i będziemy sobie zdawać raporty tutaj? ale bez ściemy, odpuścimy słodycze, Ty sobie stosuj dietę a ja postaram się jeść (z tego co lubię) to mniej kaloryczne. Co Ty na to? razem raźniej a po 30 dniach jakaś nagroda ? hmm ? codziennie ćwiczenia choćby mała ilość choćby głupie przysiady czy brzuszki, ale by było?
Jak się wyprowadzałam z domu to matka powiedziała,że zdechnę z głodu i brudu. Kurka nawet nie wiecie jaka jestem z siebie zadowolona, że mimo dwójki malych dzieci mój dom lśni, codziennie jest coś na obiad i książe ma zrobione śniadanie do pracy( wiem, że to głupie, że robie mu bułki, ale w innym wypadku on wpierdziela hot dogi na orlenie co zaczyna być po nim widać efekty) a do tego UWAGA mam gotowy pierwszy rozdział pracy licencjackiej. O ile się nada
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
OOO poziomka wymyśliłam nagrodę, jak schudniemy więcej niż 3 kilo to jedziemy do tego spa lub idziemy do fryzjera i kosmetyczki na zachęte. Co Ty na to? A może do wiosny udało by się zrzucić te 10kg ?