- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje terrorystki standardzik, usiłuję oduczyć nocnego karmienia.. i się nie da :/ macie jakieś pomysły? Poziomka jak Ty robiłaś z tym kleikiem ?
Kocica - wizyta prywatna czy z kasy chorych? bo większość lekarzy z NFZ robi tylko trzy USG przez całą ciąże więc możesz nie zobaczyć fasolki. Jeżeli prywatnie to pewnie, że bierz męża. Wpaniałe uczucie zobaczyć kropkę na ekranie i to we dwoje Czemu się denerwujesz? przyzwyczaj się, od teraz tych wizyt będziesz wyczekiwać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
W sumie juz prawie 3 tyg mineły ee to jeszcze z rok sie naciesze w miare wygladajacymi cycami chociaz mala tak je wyrobiła ze jeden wiekszy od drugiego ;/
czesto male ci wstaja w nocy do karmienia? moja o 22 pozniej o 4 jak maz do pracy a pozniej o 8 a w dzien to roznie nawet czasami jak ma dzien to co godzine po 10 minut potrafi
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
kocica Witaj ja na pierwsza wizyte wzielam meza i juz na kazda ze mna chdzil niezapomniane chwile tyle ze ja prywatnie i za kazdym razem mialam usg wiec mglismy ogladac obydwoje maluszka
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Tak jak juz wspominałam nie mam na mysli zadnej diety poniewaz zalezy mi aby pokarm był wartosciowy.myslalam raczej o cwiczeniach na brzuch i uda dlatego musiałam sie was poradzic :*
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka, jak to jest u Ciebie?
Karo ja tez miałam cycki różnej wielkości, ale jakie duże
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj sprobowalam pocwiczyc z ksiazki...15min zalana potem nogi drzaly..najsmieszniejsze ze jak przegladalam to cwiczenia pikus..latwizna..zaczelam robic,zadyszka,kolka...czulam sie jak stara babcia.
Dzisiaj pierwszy dzien diety,sniadanie nawet nawet. Wczorajsza waga..o boze..76,7 na wieczor...waga satysfakcynujaca 65. Jesli by bylo 67tez bym byla happy..zaczynam walke ze smalcem. Po tyg zwaze sie i zobacze czy sa efekty.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pasal współczuję Ci tego nocnego karmienia, choć przez jakieś 2 tyg ostatnio też tak miałam... Ale teraz znów wróciło do normy i mam karmienie 21, 3 i 7 ale wtedy już wstajemy. Nie pomogę z zagęszczaczami bo karmię cycem, ale u mnie sprawdza się karmienie tak długo jak się da, aż przez sen wypluje cyca, bo jak za szybko wezmę i on się na śpiąco nie doje, to wstaję już o 1, 4 i 6...
Co do tematu czy zejdzie z UD to nie wiem, ale brzuch na pewno, mi schodzi No i słyszałam że boczki schodzą, niby samym karmieniem, bez diet i ćwiczeń o ile się karmi dłużej niż pół roku, bo wtedy dziecko je coraz więcej i organizm nie nadąża w produkcji mleka tylko z jedzenia i czerpie z "zapasów ciążowych" tak mi położna mówiła.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
No to ci współczuje naprawde, bo ty masz jeszcze x2 z dziewczynkami ale trzymam kciuki zeby sie unormowało.
A propo cyców to fakt duze sa, tym bardziej jak mala sobie pospi dłuzej to samo mleko leci a łone takie wielkie sie wydaja w wiekszosc bluzek sie nie mieszcze w cycach a juz nie mówiac o plaszczyku czy kurtce ...
O matko dziewczyny trzymam mocno kciuki za Was i te cwiczenia i diety ale jak juz zaczniecie i wpadniecie w rytm to pojdzie z gorki
U mnie do porodu bylo 78 a teraz waga z wczoraj 65. takze 5 kg i bedzie jak przed ciaza.
Dziewczyny.... Lecimy do PL! mąż dzis bedzie urlop załatwiał i bedziemy malej robic chrzciny! ale sie ciesze! juz sie tak steskniłam za wszystkimi!
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musisz na spokojnie się zastanowić co w Nim kochasz a czego nienawidzisz, najlepiej spisać na kartce, wtedy wszystko ładnie widać i jeżeli minusy stanowczo przewyższają, to albo go zmotywuj swoją wyprowadzką albo od razu się rozstańcie...
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa