BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 5 miesiąc temu #762108 przez pasal
Ja piję trzecią kawę i po całkowicie nieprzespanej nocy usiłuję postawić się na nogi. Dziewczyny zasnęły wczoraj o 18 i miałam dylemat czy je budzić na kąpiel czy nie. I nie obudziłam.. przed pierwszą obudziły się wyspane.. a ja położyłam się do łozka o 4:30 i zostawiłam je takie płaczące, bo już nie miałam sił. O 7 rano dalej ryk, dostały mleko i pospały godzinę? i tak walczę z nimi i sobą.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #762123 przez tweety1992
O kurczę to współczuję Ci strasznie. Ja dziś padłam w nocy przy filmie czaekając jak mąż przyjdzie ale nie zdąrzyłam

11 lata 5 miesiąc temu #762136 przez pasal
a już między Wami trochę lepiej?

11 lata 5 miesiąc temu #762206 przez srenka_918
Ja noc w miarę przespałam, ale mały budził się co chwilę, słyszałam go przez sen jak pociągał grzechotki nad głową ale widocznie głodny nie był bo chwilę poleżał, pohałasował a że ja światła nie robiłam to zasypiał ;)
Teraz już ogarnęłam bałagan, nastawiłam trzecie pranie i jak pomyślę o prasowaniu to już mi się nie chce... Ta moja dieta chyba mnie z sił wycycuje... Ale za to ile na czekoladkach i batonikach zaoszczędziłam ;)

11 lata 5 miesiąc temu #762255 przez pasal
Ja mam takie parcie na słodkie, że nie pytaj. Ale poki co mi się udaje nie jesć :) Woda do picia już mi nie smakuje z chcęcią bym sięgnęła po cole. Ale jako że ćwiczenia też ida marnie przez ostatnie zachowanie terrorystek to chociaż tyle zrobie dla siebie. No i po 18 już nie jem :)

11 lata 5 miesiąc temu #762257 przez tweety1992
Ja cały czas mam ochote na słodkie i sledzie mniam :D

A nie narzekam dzisiaj jest nawet dobrze nie idealnie ale narzekać nie mogę. Wykkąpałam psa pranie zrobiłam suche poukładałam i siedze teraz i foty cykam. Chcecie to Wam pokaże z 2 :)

11 lata 5 miesiąc temu #762388 przez srenka_918
No pewnie że chcemy ;)

Mi świczenia też strasznie marnie idą... Kondycji zero... I spać się chce cały czas...

11 lata 5 miesiąc temu #762671 przez tweety1992
Tak się chciałam pochwalić i dupa bo ciemna jestem i nie wiem jak dodać. Tzn robie dodaj obraz i nie chce się dodac :(

11 lata 5 miesiąc temu #762775 przez srenka_918
Tweety to może pomogę ;)
Najpierw musisz ten obraz zmniejszyć do rozmiaru max 800x800 i wielkości max 150kb potem jak masz "dołącz obraz" klikasz ma "przeglądaj" wybierasz zdjęcie, klikasz "otwórz" czy "wybierz" w zależności od przeglądarki i w tym okienku co najpierw pisze "nie wybrano pliku" powinna znaleźć się nazwa zdjęcia i możesz albo kliknąć od razu "dalej" żeby wstawić posta na forum, albo postawić kursor w miejscu gdzie ma być zdjęcie i wtedy kliknąć na "" i "dalej" i zdjęcie pojawi się na forum ;)[img]" i "dalej" i zdjęcie pojawi się na forum ;)

11 lata 5 miesiąc temu #762777 przez srenka_918
ale widzę że Awatarek zmieniłaś ;) ślicznie wyszłaś ;)i jaki piesio włochaty ;) Najpierw myślałam że to jakaś maskotka ;)

11 lata 5 miesiąc temu #762893 przez tweety1992
No on wygląda jak maskotka :p Jak uda mi się dodać te fotki to zobaczysz sobie dokładniej. Ciesze się w sumie bo będzie dobrym zwierzaczkiem dla dziecka i fajną zabawką (w tym dobrym słowa znaczeniu)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #762904 przez tweety1992
Teraz już powinny być ok :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #762910 przez srenka_918
Tweety świetnie wyglądasz ;) Ja jak byłam w połowie ciązy to już miałam wieeelki brzuch... Inne z takim do porodu szły... Ale Ty naprawdę super się trzymasz ;)
I piesio słodziak ;) też zawsze takiego chciałam mieć ;)

11 lata 5 miesiąc temu #762924 przez tweety1992
Planowałam młode po Nim (bo to samiec) ale w ostatniej chwili babeczka się wycofała i chłopak sobie nie ulżył :p

No mnie mąż straszy że grubas jestem i wszytsko mi widać. Ja tam wielkiej różnicy nie widze :p

Wg mnie takie pieskie są chyba najlepsze przy dziecku małym. Bo duże moga krzywde narobic wystraszyc bardziej. Mój jest głupi na punkcie zabaw (chociaz juz ponad 2 lata ma) także dziecko z nim sie nudzic w pozniejszym czasie nie bedzie ;p

11 lata 5 miesiąc temu #762955 przez pasal
tweety to Ty młodziutka jesteś :) ja jestem bardziej kociara. I też jestem zdania, że małe psy dla dziecka lepsze. Latem przeprowadzamy się do większego mieszkania z podwórkiem i mąż ubzdurał sobie owczarka podhalańskiego.

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka