- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Ale nie jest najgorzej Już dłużej poleży sam bez marudzenia i nie wrzeszczy tak bardzo na noszenie A co jest największym sukcesem jak go wezmę na ręce nie muszę z nim chodzić Mogę usiąść plackiem na dupie a on się i tak cieszy Zaczął doceniać ręce bo miał ich coraz mniej
Co do mężulka to wczoraj poodkurzał Fakt, że musiałam go o to poprosić,ale zawsze to coś Na szczęście mamy "wściekły" odkurzacz wyje tak, że szok i mały się go boi i jak jedna osoba odkurza to druga musi uciec z małym i ja poszłam do mamusi na ciacho a on odkurzał A potem stwierdził że jest taaaki zmęczony przez odkurzanie że spał od 19 do 5.30 z przerwą o 21 na kolacje i kąpiel
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj byla u mnie kumpela z corka 6mies zaczela...i jej mala ma polowe glowy mojego,cialko tak drobne ze szok,Fifi wygladal tak jak mial z 3mies a teraz jest dwa razy jak ona. Martwi mnie troche to ze fifek nie trzyma glowy sztywno...od czasu do czasu lata mu ona strasznie,jakby jej nie kontrolowal. Znow cos sie obrazil na mleko i miod nie pomaga...po godzinie jekow i stekow dopiero je. Noga mnie swedzi pod ta szyna,dobrze ze w piatek mi to zdejma to bede sprawniejsza na male conieco z pasal
Tweety a to moj Wonder
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Srenka - nie wpadłabym na to żeby mierzyć dziewczynom temperaturę, ponoc u nas też zęby choć dla większości pediatrów zęby to wytłumaczenie na wszystko nawet jak ich nie ma.
Super ten Twój kot przynajmniej sierść się nie sypie :
Tweety- 120m + garaż i podwórko wiec obowiązków dojdzie.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Kot fakt klakow nie puszcza ale za to je za dwoch i to puszki animondy za 5zl ze 99%miesa gdyz ich kalorycznosc musi byc wieksza by opanowal cieplote ciala prawidlowa i nie marzl. Za to w lato jak sie kiedys zjaral wylegujac u mamy na ogrodku jak go wzielam by polatal to z lba mu skora platami schodzila tak sie,, opalil,,
Fifek bierze grzechotki ,kupilam mu tez takie gumowe zabawki co dla starszakow sa do kapieli do buzi,misie i wszystko inne co moze wymacac i posmakowac,chwyta je i oglada,rzuca. Siedzac na kolanach podciaga glowke do siadu asle opada po chwili. Ostatnio wyczailam ze gdy mu w raczki wsadze jego stopy to je trzyma przy mojej pomocy i podciaga do ust,smiejac sie na glos ,pewnie z tego jak mu spaliniakami smierdziuchaja ogolnie jest marudny ostatnio i domaga sie sporo uwagi ale wytlumaczenie,, zabki,,juz mnie znudzilo...dla mnie to upierdliwosc
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PAsal no fajnie że wieksze ładniejsze ale prawda że dojdzie ci obowiązków a przy tym co mówisz u cb to strasznie ciezko to widze. Chociaz silna dziewczyna z Cb x tego co widzę
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje bawią się pampersem, przekładają smoczki z ręki do ręki, chusteczki, wszystko co miękkie. Grzechotki do łapy nie chcą wziąć. Ale Filipowi sama dajesz? kładziesz w zasięgu ręki czy jak?
Poziomka, kotu futro kup! w biedronce były bezrękawniki. Zauważyłam bo szukałam po rozmiarach bo myślałam, że to dla dzieci. Jak się czujesz? noga mocno boli?
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakie na dziś plany?
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Sadzam fifka do bujaka klade koc na nogi i zaginam w pasie robiac taka miaeczke i tam mu nakladam zabawek gumowych i grzechotek,lapie je sam i odrazu do buzi wklada.
Moze i zabrzmi to wscipsko ale pasal braliscie kredyt na dom czy jak ze tak sobie fajnie wszystko ukladacie? mi sie tez marzy ogrod bo sama wychowywalam sie w domku wolnostojacym i chcialabym dla malego przestrzen z hustawka i piaskownica. Ale nie wiem jak to ogarnac..moj sprzedal dom zaa gdanskiem i wydalismy wszysko na blokowe mieszkanie 2pok(wtedy nie bylo jeszcze Fifiego w brzuchu nawet i 2p nam pasowaly) teraz ta przestrzen robi sie uciazliwa ze wzgledu na dzielenie sypialni z dzieckiem i braku prywatnej przestrzeni,bo nawet seks jest po cichu...a wlasnie co do seksu...czasami mam takie wrazenie ze po ciazy i zmianach w moim ciele slowo seks jest o tysiac lat kosmicznych oddalone..teraz raz na tydzien zaspokojenie jest na porzadku dziennym,u was tez tak jest??? wkurza mnie to bo przed ciaza bylo calkiem inaczej....owiele inaczej..czesciej namietniej a teraz..linia produkcyjna,zaliczyc i nara.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Ja dostałam od kuzynki termometr w smoczku ze Smyka i jak trochę marudzi i nic nie pomaga na niego to mu wkładam tego smoka i czasem wykazuje koło 38stopni, wiadomo w buźce może być trochę więcej ale nie tyle, więc wtedy podaję mu nurofen do picia i po kilkunastu minutach znów jest ok A ząbki niby mogą iść nawet miesiąc ale to fakt, że dla większości pediatrów ząbkowanie to wytłumaczenie wszystkiego
Ja dziś mam w planach byczenie się
Małż chyba też pytam się go na którą jedziemy do kościoła (była 10, więc mieliśmy do wyboru 11, 14 i 18) on mi na to że na 14 bo do 18 leżeć w łóżku to wstyd
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa