- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Do tego mamy jeszcze pieniądze ze ślubu, moją roklinię, garaż i jakieś oszczędności ale wolałabym nie zostawać z niczym. W tym naszym pierdolonym kraju ciężko jest wyjść na swoje a zwłaszcza mając małe dziecko. Mieszkania z miasta w nowym budownictwie u mnie w mieście dostają stare dziady.
My kombinowaliśmy w ten sposób, żeby sprzedać mieszkanie i garaż wziąć 20 tysięcy roklinii i postawić domek z gotowych elementów na wsi. Działki rolne są bardzo tanie i wystarczy odrolnić kawałek. Z działką i wszystkim można się zmieścić w 150 tysiącach. Te drweniane domy trzeba odniawiać co 25 lat i to kosztuje jakieś 10 tysięcy. Sąsiedzi moich rodziców taki domek mają. Wy w Koszalinie dostaniecie trochę więcej za mieszkanie, niż my tutaj. Wy macie możliwość wzięcia kredytu?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Srenka- termometr w smoczku? ale bajer! ja się zaopatrzyłam w biedronce(jak zwyke ) w taki na podczerwień. Ponoć jak idą zęby to kupa jest lejąca.
Z zabawkami muszę spróbować, bo ja kładłam obok rąk, albo machałam nad nimi i dziwiłam się że nie sięgają (głupia ja)
Tweety - jak wam w ogóle udaje się życ skoro oboje nie macie pracy, wynajmujecie mieszkanie i jeszcze masz pieniądze na nowy wózek? Ja mam macierzyński zasiłek, mąż bardzo dobrze zarabia i początki były trudne, jak Wy to robicie? do urzędu pracy go pogoń, tam mu na bank cos znajdą.
Nasze plany na dziś? chcieliśmy w końcu odpocząć we dwoje przy jakimś filmie, ale nikt nie chce od nas smarków zabrać ( bo raz na 2 miesiące to dla teściowej za dużo) więc znwou głośna niedziela z terrorystkami :/ ja piję kawę i bujam Gabrysie(chyba) w lezaczku a ta druga śpi, godzinę temu wysłałam męża po zakupy i tak jeszcze go nie ma
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adam jest w moim wieku 21 w listopadzie będzie miał. Nie nie nadużywa alkoholu(lubi piwo ale to jedne dwa góra- 2 razy w tygdniu) Hmm ... jak ci to opowiedzieć żeby nie zanudzić. Jak się urodziłam moja matka mnie nie chciała 6 lat mieszkałam z babcia i dziadkiem. potem sobie przypomniała że ma mnie to siła mnie odebrała,miałam ojca i rodzine ze strony taty ale nie pozwoliła się z nimi widywać (tata zmarł jak miałam 7 lat) potem miała innego (pedofila) posadziła go i od tego mamentu już był całkowity sajgon. Biła mnie maltretowała psychicznie poniżała do domu dziecka chciała oddać(moja siostra siedziała w domu dziecka przez nią 2 lata) ja zaczęłam uciekać z domu zaczęły się problemy z policją bo ze mnie zrobiła zła a taka była prawda że już nie umiałam inaczej,znalazłam sobie chłopaka zaszłam z nim w ciąże było ok to tak nabuntowała wszytskich że nie mogliśmy byc razem (on miał 18) potem siłą mnie zaciągnela do lekarza (W TYM MOMENCIE PROSZE O ODEJSCIE OD MONITOROW PANIE O SLABYCH NERWACH) dokonala na sile aborcji,nastepnie wywiozla do babci odizolowala od wszytskich myslac ze sie nie wyda,potem juz bylam dorosla i w dzien moich 18 urodzin wyrzucila mnie z domu(dobrze ze Adam mnie przygarnął pomógł ubrał odkarmił i spróbował dac mi normalność) Potem już zaczely sie przeboje z jego matka
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Coś ty tam powrotu nie mam a sama bym nawet nie chciala.
A Ty jak tam wgl ? Jak weekend? Bo tak o mnie cały czas a Ty nic nie mówisz o sobie.
No wózek się opłacało. Użytkowany 3 miesiące tylko idealny stan na dużych pompowanych kołach.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Ciebie to zapewne 2 razy więcej tego wszystkiego niż u innych