BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 2 miesiąc temu #764246 przez pasal
No niestety mleka schodzi mi razy dwa, pampersy, chusteczki.. kombinezony, kurtki.. szukam teraz jakieś używanej spacerówki, bo w wózku który mam jest im trochę ciasno. Przed chwilą był u nas fotograf i dziewczyny miały sesję zdjęciową :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #764253 przez poziomka-1801
pasal mysle ze mieszkanie bysmy sprzedali za 170-180tys moze jakis kredyt do 20-40tys by miec cos w zapasie jakby zbrakło,rodzice mają działki i bysmy chcieli je wykorzystac pod budowe domu pasywnego,bardziej nowoczesnego z duzymi oknami.Gabryśka taka mała jest ze szok,no mój to kolosus będzie chyba..
Mój Fifek robi juz 2 tydzień srajde...tzn nie az taką ostrą ale kupy sa luzne i ma cała dupe oblepiona nimi i tak 2 razy dziennie:dry: 1/3paczki husteczek na wytarcie :silly:

Zdaje relacje z diety:1.1kg w dół,ale pewnie powróci bo nie wicze przez tą cholerna noge :( bolec nie boli,tylko tak pulsyje jakby bo opuchlizna jeszcze jest.Mam nadzieje ze w piatek bedzie ok jak zdejmą tą szyne.
ostatnio gadałysmy o ranie po cc..o to moja na odcisnietym od paska brzucholu
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #764258 przez tweety1992
O kurczę :( Ałaaa :( Ja takiej nie chce :(

U mnie są ładne w komisie taka różowo różowa tzn jasny z ciemnym różem:) 150 zł chcieli za nią :)

Pochwal się tymi zdjątkami jak będziesz miała :D

11 lata 2 miesiąc temu #764262 przez poziomka-1801
a to moj Fifek Wielkoludek
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #764266 przez tweety1992
Jaki cudowny bąbel :D Ja też chcę takiego :)

Od razu mi się mój brat przypomina :p

11 lata 2 miesiąc temu #764277 przez pasal
tweety, ale spacerówka dla bliźniaków? taka tania?

Poziomka, aż ciężko uwierzyć że rodziłyśmy w tym samym szptalu. Mam zupełnie inną bliznę. Fifi faktycznie wielki! jednak po dziewczynach widać wcześniactwo :/ kot się go nie boi? Jak luźne i często to możliwe, ze zęby już blisko. Przynajmniej tak mówi teściowa - mądra głowa..

11 lata 2 miesiąc temu #764287 przez tweety1992
No dzisiaj byłam zanim do tej babki poszłam po moją karetę ;) Także za 150 podwójny ;) Pokaze ci linka mniej wiecej tak to wygladalo

www.jaibobas.pl/536-1277-thickbox/wozek-...-comfort-easy-go.jpg tylko że tamta różowa z różowym :)

11 lata 2 miesiąc temu #765107 przez srenka_918
Tweety wózek to Ci się naprawdę udało super kupić ;) Gratuluję ;)
a z drugiej strony współczuję wspomnień i sytuacji w jakiej jesteś, ale będę mocno trzymać kciuki żeby ten Twój znalazł pracę i żeby Wam się ułożyło ;*

11 lata 2 miesiąc temu #765126 przez tweety1992
Dzisiaj cały dzień szukał... Jutro też jedzie podobno na ozmowe także zobaczymy. Ale zaczął się starać po nocnej awanturze ktora zrobilam. No z wozka jestem zadowolona :)

11 lata 2 miesiąc temu #765258 przez pasal
Dziewczyny, zrobiłam z zabawkami tak jak Wy i faktycznie, chytają :) już się bałam, że coś jest nie tak :) Jak wam idzie odchudzanie? mi do dupy :/ muszę lecieć bo znowu ryczą. Z zegarkiem w ręku mata edukacyjna znudziła im się po 8 minutach

11 lata 2 miesiąc temu #765333 przez srenka_918
Pasal no widzisz, dziewczynki też chwytają ;) Tylko trzeba je było sposobem ;)
Pawełek już chyba całkiem dał za wygraną z rękami i znów mam aniołka jakiego urodziłam ;) Tylko jak leży to musi na mnie patrzeć, ale do kibelka zdążę wyskoczyć zanim się zorientuję że mnie nie ma więc nie jest źle ;)

Co do odchudzania to się nie chwaliłam wynikami bo nie ma czym... Pół kilo przez tydzień... Katastrofa... Z wymiarami jest trochę lepiej, wciskam się we wszystkie spodnie z przed ciąży, choć chciałabym w te z liceum wejść ;)Tylko brzuch stał się brzydszy... Tłuszcz sprawiał że nie był taki obwisły... Mam nadzieję że skóra się ściągnie... Nie poddaję się i odchudzam się dalej ;) Do wiosny muszę dojść do 66kg ;) Inaczej sobie nie daruje ;) Jak odstawię bąbla od cyca to sobie zrobię tydzień głodówki i morderczych ćwiczeń i wtedy pewnie dojdę do wymarzonej wagi ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #765414 przez poziomka-1801
Pasal kot go nawet lubi chyba ze Fifek placze to wtedy ucieka i chowa sie pod lozkiem. Maly robi takie srajdy ze nie moge zapanowac nad ich pozostaniem w pampersie :angry: no dzisiaj wstal (za przeproszeniem ze sie tak wyraze) zasrany po pachy,cale plecy..posciel do prania. Moze i madra glowa tesciowej ma racje bo nigdy tak nie mial a ostatnio zapanowanie nad ssaniem i gryzieniem palcow jest niemozliwe.
Mi 1,1kg spadlo ale powroci na bank bo przez noge nic nie robie...w ogole wczoraj rozmyslalam nad swoim zywotem bedac juz w lozku i wiecie co...doszlam do wniosku ze zaden facet procz mojego nie spojrzy juz na mnie z mysla,,fajna babka,, juz nie mowiac o zagadaniu....i tak jakos mega dupowato sie poczulam,jak nie kobieta a mamuska...zaniedbana zaorana wymeczona...jakby powietrze ze mnie spuszczono

11 lata 2 miesiąc temu #765576 przez pasal
srenka - Jak Ty to robisz :/ zdradz swój sekret czemu on taki grzeczny?

poziomka - u mnie też łajno z papmków wychodzi. Gabrysia dzisiaj miała dzisiaj nogi do kolan w kupie. Takie same myśli mnie nachodzą wieczorami. Tak sobie myślę, co jeżeli jemu się znudzi patrzeć na takiego wielkiego brzydala z obwisłym brzuchem, wielką dupą i rozstępami i znajdzie sobie jakąś laskę. Kiedyś faceci się za mną oglądali. Teraz? masakra.

11 lata 2 miesiąc temu #765685 przez srenka_918
pasal, mały wdał się we mnie na szczęście charakterem ;) Gdyby był po tatusiu to bym miała gorzej niż Wy razem ;)
Od kiedy przeszłam na pampiaki rozmiaru 4 wszystko siedzi w środku, czasem minimalnie wypłynie, ale rzeczywiście ostatnio ma rzadkie kupki, bardzo, ale rzadko bo co 4 dni...

Też mam takie myśli, że jestem już nieatrakcyjna...

11 lata 2 miesiąc temu #765688 przez srenka_918
No i jest jeden, nie ma go kto podburzać swoim płaczem do płaczu, trochę go ponoszę, pobawię się i kiedy ja mam dość on jest zmęczony i ma ochotę odpocząć, u Ciebie jak Ty masz już dość to druga dopiero czeka na zabawę... To też jest inaczej z dwójką a z jednym...

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka