- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Ale nawalilam bykow wybaczcie ale pisze na tel pedem bo juz sie mi drze..caluje i odezwe sie jakopanuje ten burdel
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ty to sie nameczysz.. az ci współczuje -zawsze cos
musisz miec chyba anielska cierpliwosc do tego..az nawet nie wiem co ci powiedziec
Mam tylko nadzieje ze to w koncu minie
i bedziesz mogla w pelni cieszyc sie macierzynstwem
patrizia
Fajnie czasami taka odskocznie sobie zrobic co ? ja to powiem szczeze ze tu aby znalezc jakis normalnych ludzi to ze swiecaa trzeba szukac bo w koncu wychodzi na jaw jacy sa. no ale trudno sie mówi- przynajmniej mam takie forumowe e-cioteczki które nie zawodza :*
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cała noc nieprzespana,mała sie budziła srednio co godzine zrywa sie tak jakby sie czegos wystaszyła wypluwa smoka placze je tylko z 30 lub 60 ml ;/ jest cala wysypana nie wiem czy to od plynu do prania czy jak..kupe robila wczoraj rano ostatni raz dawalam jej herbatke koperkowa wczoraj malo co pila dzis rano jej dalam czopka glicerynowego zrobila troche kupy ale bez rewelacji..sama nie wiem co jej jest o 6 jadla 30 ml potem kolo 10 znowu 30 ml i dopiero teraz zasnela i to nie wiadomo na ile bo caly czas sie wzdryga a tak to przeplakala caly ranek i trzeba byla ja kolysac i nosic ;/ nie wiem co mam robic macie jakies pomysly co jej moze byc ?
Patrizia tez bym poszla na fitness poczekam jeszcze z cwiczeniami do pazdziernika
Poziomka wspolczuje tego marudzenia i placzu ja jestem bezsilna jak mala placze i nie wiem sama co jej dolega a zabki jeszcze przedemna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka gratuluję!! w końcu z sąsiadami tak to niestety jest, postaraj się z tego śmiać, bo inaczej się wykończysz. Ząbki tak szybko? Filip jest niesamowity!
Karo - trzymaj się, nie dużo Ci zostało
Patrizia- ja Cię podziwiam, że po tym wszystkim tak dzielnie sobie radzisz, czy Ty masz jakieś dodatkowe pokłady energii? chyba nigdy nie spotkałam tak silnej osoby jak Ty.
Klaudia - może jej za zimno/gorąco? albo coś ją uczuliło ? my dostaliśmy zakaz dawania koperkowej herbatki, bo po niej dzieci bardzo pierdzą a moje co bączek to płaczą bo nie potrafią zrozumieć że to normalna sprawa.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Acz...ty to tez masz na tej głwie..jak nie jedno to drugie.. najwazniejsze ze juz sie dobrze czujesz i sie dobrze skonczyło. a co do włosów to moze to z przemeczenia ?
Mi wypadały strasznie jak miałam zaawansowana anemie. ale to skrzyp polny czy jakos tak te tabletki sie nazywały mozna na wypadajace włosy to od razu i na paznokcie i takie tam ale wiem ze pomaga.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Kinia moze faktycznie uczulenie na cos ma ale ja zabardzo nie pomoge bo sie nie znam chociaz bardzo bym chciala
No a wiecie co moj maz to taki narwaniec wczoraj stwierdzil ze moze kupimy sobie nowy telewizor a ja ze po co przeciez mamy no ale on tak potrafi mnie zamotac ze dzisiaj pojechalismy niby ogladnac no i oczywiscie mnie przekabacil i w koncu kupilismy ten nowy telewizor wiec jutro mamy seans telewizorny bedziemy ogladac filmy w 3D nie zebym sie chwalila ale chcialam Wam wlasnie pokazac jaka ze mnie miekka fajka zawsze sie godze na te jego wybryki ehhh.....
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Mała bedzie sie nazywac Vivienne Carolyn ( drugie imie po położnej która nas uratowała-tak postanowilismy jej podziekowac i niech tak zostanie), chcielismy tez Lilly ale to za popularne-co druga dziewczynka teraz sie tak nazywa a od poczatku chcielismy vivienne i juz tak jej zostanie ;p
A propo córeczek twoich to teraz przynajmniej kazdy doceni kochana twoje wysilki
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Ja jakbym chciała na fitness to bym musiała dojeżdżać 23km do najbliższego miasta... Wolę ćwiczyć przy youtubie Jak mały zasypia to mam trochę czasu i nie muszę dodatkowo płacić ale wiadomo, nie ma kontaktu z człowiekiem... I tego grupowego wsparcia żeby wytrzymać do końca i nie oszukiwać z ćwiczeniami...
Poziomka, te nasze chłopaki są takie szybkie że szok.... U Pawełka też robią się coraz szersze dziąsełka i ciągle je sobie gryzie i szoruje piąstkami, czekam tylko kiedy zacznie wyć bez powodu żeby stwierdzić że ząbkowanie czas zacząć...
Co do włosów, to u mnie też się zaczęło wypadanie... Wszędzie pełno włosów... A moje włosy mają ok 70cm długości więc jak spadnie jeden np na jedzenie to bleee... Wcześniej wystarczało że 2 razy dziennie szczotkowałam to te słabe wypadły na szczotce i wystarczyło ją wyczyścić a teraz nawet 4 szczotkowania nie pomagają, wszędzie pełno włosów...
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrizia widzisz przynajmniej macie seans filmowy z nowego telewizorka gratuluje zakupu i tak jak reszta dziewczyn gratuluje twojej siły i wierze ze wszystko bedzie dobrze wazne jest pozytywne nastawienie
Pasal oj wspolczuje kochana tej goraczki i szpitala..tyle chociasz ze troszke odpoczniesz od kruszynek swoich i troszke naladujesz akumulatorki
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Dzwonilam do mamy zasmarkana zaplakana i go wziela o 11bo ja juz nie daje rady,dzisiaj przy mleku cwaniakowal i wymuszal bo herbate pil normalnie a tylko czul mleko i ryk kopanie plucie na odleglosc lub mi w twarz..wiec nic go nie bolalo nawet te dziasla parszywe:(
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka, wiadro cierpliwości i ręce do pomocy by Ci się przydały. U nas też jest ścisk w brzuchu jak nadchodzi pora karmienia, płacz przed = połykane powietrze a więc ulewanie, plucie, nerwy, płacz, jeszcze więcej powietrza.. bąki.. płaaacz. I tak cały dzień. Nocne karmienie dzieci mogą opuszczać ale później powinien być wygłodzony i zjeść normalnie. Mojej znajomej dzieciak śpi od 21 do 8 zjada i śpi do 12. a o 17 ma godzinną drzemkę, prawie w ogóle nie placze, leży grzecznie i też sztucznie karmiony. Moja tesiowa zarzuca mi że to przez to że cyckiem nie karmię są takie rozdarte bo nie mają jak się naturalnie uspokoić i przytulić, ale kurka jak ja mam to robić przy dwójce?! wtedy nawet w weekend nie będę mogla się wyręczyć nocnym karmieniem bo mąż cycka nie ma.
Dziś odebrałam dziewczyny i wszystko wróciło do normy. Siostra ciągle mi wciskała coraz to lepsze ćwiczenia i dietki na odchudzanie i nie wierzyła mi że nawet nie mam jak się umyć. W końcu przez tą chorobę mnie zrozumiała. Przyszłam o 8 rano byli tak zmęczeni, że ledwo widzieli na oczy. I sama powiedziała, ze będzie je częściej brać na spacer bo widzi że na prawdę musi mi być ciężko.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
dobrze ze chociaz siostra przejrzała na oczy....on miala je kilka dni a Ty juz zaraz 4 mies tak walczysz.
Jakbys karmiła cycem to do wc tez bys obwieszona nimi chodziła i to 24/h ja swojego jednego nie moge na chwile samego zostawic bo wyje..biore go w bujaku nawet jak sikac ide a przy dwójce dopiero sajgon