- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka Filip też butlą gardził, ale to się wzięło po deserkach u niego tak ?
Patrizia, przypomniałaś mi, że ja też powinnam się wybrać do dentysty. A co ginekolog na ten Twój okres?
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
pasalu mnie ryki krzyki kopanie plucie wypychanie smoczka wzieło sie po pierwszym deserku i trwa do dzisiaj..nie karmie małego na rekach bo ryczy jakbym go biła..w bujaczku sie rzuca ale wciskam mu na chama smoka mocno do buzi,pokrzyczy popłacze pokopie ale ssie..w nocy to samo..;/ zauwazylam wczoraj ze tak jak na dole ma dziosła gładkie tak u góry sa karbowane...nie wiem juz o co kaman..przeciez niby pierw ida dwie dolne jedynki.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i nawiedzila mnie dzisiaj ta @ a jak tam u Was dziewczynki jak dzieciaki grzeczne?? jakos tu ostatnio cicho .....
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A pracodawca nic nie mowi pytal tylko czy zamierzam wrocic a ja ze przez najblizsze 4tyg nie a pozniej chyba wracam i tyle z rozmowy ludzi im brakuje do pracy i dlatego dzwonil ale wydaje mi sie ze rozumie ze nie chce wracac do pracy po tym co sie stalo
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
nie kumam jak tak mozna....tam gdzie trzeba interweniowac to ludzie slepi i glusi a tam gdzie dzieci zadbane to pierwsi.
Kochana musimy isc na kaweto i dam Ci te pampery wreszcie
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gotuję obiad, czuję dym papierosów. Patrzę przez okno a ta szmata pali w oknie. Wylałam jej miskę lodowatej wody na łeb i powiedziałam, że palarnia jest na dole i zaraz wezwę straż za wzniecanie ognia. Wiedziałam, że zaraz przylezie to dzwonię na straż miejską, że mam problem z sąsiadką bo strasznie się awanturuje i straszy mi dzieci. Zdąrzyli przylecieć z mężem a za nimi straż miejska. Dostali po 100 za zakłócanie porządku publicznego Baba mówi, że ją oblałam itp. to mówie, Panie mam dwoje niemowląt w domu i nie wiem w co Ci państwo się bawią ale ja nie mam czasu na takie pierdoły. Oczywiście uwierzyli mi bo z tą babką wiecznie taka jazda
Ze mną się nie zadziera. Nie po to będziemy spacać kredyt przez 15 lat, żeby mi jakieś babsko w wynajmowanym mieszkaniu mówiło jak mam żyć. Chce wojny, to ja jej życie umilę.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
To kiedy kawa? czy moze piwko;P
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Czy wasi rodzice, rodzenstwo ktokolwiek zabiera Wam dzieci na spacer? czy tylko nas tak cała rodzina zlewa? Ja nie mówię tu o całodobowej opiece ale chociaz o godzinnym spacerku żebyśmy mogli razem obiad zjeść.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze zrobiłaś, bo oni chyba swoich dzieci nie mieli że nie wiedzą jak to jest...
U mnie babcia też ciągle mi wypominała że się dzieckiem zająć nie umiem (akurat płakał bo głodny a ja musiałam najpierw zlikwidować smrodek z pampiaka) I mi wypomina że to robię źle i tamto i że jej dzieci nie musiały się tak męczyć i płakać tyle... Przemilczałam bo to babcia moja w końcu... "Uroiło jej się coś to po prostu będę ją odwiedzać rzadziej i tylko jak mały w dobrym humorze i najedzony" - sobie myślę, w tem przychodzi ciocia co z nią mieszka (jej najstarsza córka z 8 dzieci) i mówi że babci dzieci ciągle wyły bo babcia je tylko karmiła a reszta spoczywała na niej (miała 5 lat jak urodziło się następne!!!) Więc ona sobie nie radziła i dzieci ciągle płakały, a i jeszcze śmiała się że skoro babcia tylko karmić dzieci umiała to ją musieli wychować kosmici he he Od tego czasu mały może się zanosić ile chce w pobliżu babci, dzięki cioci mam z nią spokój
Moi rodzice czasem dają mi odsapnąć i jak im podrzucę dziecko na godzinkę lub dwie to nie narzekają, ale kilka dni wcześniej muszę ich zawiadomić żeby sobie czas zorganizowali, ale teściowie to nawet głupiego prezentu nie przynieśli jak małego przyjechali zobaczyć... Do tej pory nic mu nie dali i nawet 2 min nie trzymali na rękach... Teściowa go tylko do zdjęcia wzięła i oddała...
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój mąż się tak pokłócił z moją mamą, ze ta chyba już w ogóle nie przyjdzie, ale miał rację.
Ile zużywacie pampersów dziennie? zmieniacie przy każdym karmieniu?
Ci sąsiedzi to takie troche pijaczki, mieszkanie wynajmują więc jak coś nie pasuje to won.