- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- klaudia69
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
moj facet jeszcze nie przyjechal no wiecie praca wazniejsza... miedzy innymi tez pisze zeby sie wyrzalic bo juz poprostu nie daje rady psychicznie moze nie tyle z maluchami co wlasnie ze swiadomoscia ze on sobie siedzi calymi dniami i tylko prace ma na glowie i moze sie byczyc z dupa przed tv a ja nie spie dniami i nocami i sie zacharowuje przy jakby nie bylo jego dzieciach. powiem wam ze mam juz tego serdecznie dosyc. a ja mi powiedzial dzis ze idzie DZIS na impreze i wroci do domu dopiero jutro to juz poprostu sie we mnie zagotowalo.
jeszcze troche i mu powiem wszystko co mysle...<placze>
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Patrizia - to faktycznie potrzebujecie worka pieniędzy na to wszystko. Nie poddawajcie się!
klaudia - Tobie to musi byc ciężko. Ponoć często jest tak, że starsze rodzeństwo się buntuje z zazdrości. A najgorsze jest w tym wszystkim że jesteś sama. A z imprezą to już całkowicie przesadził, już mógł sobie to darować i nic nie mówić.
Poziomka - jak tam wyjazd ?
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

a poziomka to chyba korzysta na tym wyjezdzie kiedy ona wraca ciekawa jestem czy troche odpoczela

Klaudia nie wiem co z tymi facetami jest :/ mam nadzieje ze juz lepiej i maz sie wziol do pracy i Ci pomaga a nie ucieka

Ja juz w trakcie leczenia narazie oki bo gin mowil ze moge sie gorzej czuc ale narazie nic nie odczuwam najgorsze ze ostati @ miala 19 lipca i do teraz nie mam znowu sie wszystko pokickalo musze o tym powiedziec ginowi na wizycie
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Wrocilam wczoraj z,,urlopu,,

Dzisiaj wprowadzilismy mleko z dodatkiem kleiku ryzowego(2miarki na 120ml mleka) bo juz doszlismy do tego ze zaczalpic 150ml i ciagle jak studnia bez dna taki glodny,wiec na wieczor go oszukujemy kleikiem bo kurcze wazylam sie z nim i wychodzi mniej wiecej 7200g ..masakra,sama slonina

A jak u was weekendzik?
pasal ucz tego swojego zeby tez pomagal jak z pracy wraca..moj wraca o 15karmi go przewija i do 20nim maly nie idzie sie myc to z nim tam gada co w trawie piszczy..a wyglada to komicznie jakby spojrzeć z boku to jak ulomek

Musze sie pochwalic ze fifi w zeszlym tyg zaczal swiadomie sie cieszyc. Wystarczy mu smyrnac po poliku zagilac po stopie albo pogadac z usmiechem na buzi a sam go odwzzajemnia i zaczyna czesciej mowic agu, grrrr,aj,oooo i reszte dziwnych urywek ze slownika

Mialam jeszcze Was spytac do kiedy wit d podawac..boniedlugo 3mies mina a na opakowaniu pisze ze do 3 dawac a na forach rozne opinie..ze niby do 6 msc albo roku...
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Zuzanna pierwszy swój uśmiech pełną buzią skierowała do kardiologa, Gabryśka - do mnie!

Poziomka- super ze wypoczęłaś, będziesz miała teraz dużo siły na opiekę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zaraz zrzucę jakieś zdjęcia z telefonu

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U mnie zamieszanie moj dziadzius kochany wczoraj zmarl

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Patrizia współczuję... Rzeczywiście dla Ciebie ten okres jest trudny... Ale dasz radę, jesteś twarda
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Patrizia, nieszczęscia chodzą parami ale pamiętaj, że zawsze po burzy wychodzi słonce.
Jestem przerażona! byłam wczoraj kupować sukienkę na wesele i mój rozmiar to od 38 do 42!!! gdzie jest mój 36?!?! we wszystkim wyglądałam okropnie! w końcu kupiłam długą sukienkę która zasłoniła wszystko i niestety trochę kosztowała :/ a nie mam sił by się jeszcze wychudzać. Próbowałam ćwiczyć, ale po całym dniu z terrorystkami ja padam na twarz :/
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

wstawiam Wam foty mojego 7500g farfolka w stanie gdy wstaje prawą nogą

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Z tymi rozmiarami to sama nie wiem. Dobiła mnie teściowa która powiedziała że mamy teraz ten sam rozmiar.. cholera chyba nie jest ze mną aż tak źle.. brzuch mam, bo jak przestałam sciągać pokarm to rzucilam się na słodycze, ale nie jest to aż takie wielkie sadło. Tym bardziej że mierzyłam same sukienki. Jezeli chodzi o normalne ubrania to chyba mam co między S a M
Czy Was też tak denerwuje jak ktoś Wam się pcha z mordą do wózka i głupio komentuje? coraz częściej zatrzymują mnie stare baby i mówią: a czemu te dzieci bez czapeczki? ( w gondoli z zasłoniętą budą jedyne wiatry jakie tam są to ich własne) a tego wózka nie da sie tak normalnie ( wózek z werjsą z fotelikami, zdjęcie niżej. Głupio wygląda ale dziewczyny przeszczęśliwe), a one nie za lekko ubrane? NIE WYCIĄGAJ JĄ PANI NA TYM WIETRZE, BO TO WCZEŚNIAKI! no szlag mnie trafia. U Was też tak jest czy po prostu bliźniaki jak magnez przyciągają takie stare babska?
Pytałam pediatry jak się moje dziewczyny beda rozwijać. Jeżeli chodzi o karmienie to normalnie jak 3 miesieczne dziecko, jeżeli chodzi o uśmiech, gaworzenie siadanie chodzenie to wiek korygowany. Ale moje terrorystki szybko nadrabiają bo mają teraz niby miesiąc a i gaworzą i sie uśmiechają

Dziś rano dla odmiany obudziło mnie "aguu aguu" z dwóch łózeczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-