- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
mnie kolejne szczepienie czeka 18 września..na samą myśl że znów pewnie będzie gorączka i jeszcze większe marudzenie to az mam dreszcze,nietety i po rotawirusach tych doustnych miał srajde większa niż tytanik..będzie powtorka z rozrywki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
pasal widze ze karuzela niestety nie zdala egzamiu one chyba nawzajem sie nakrecaja co nie?? ale i tak sa slodziudkie i d wycalowania :* :* :* :*
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
patrizia - no zazwyczaj jak jedna ryczy to druha jej pomaga. Gabrysia jak sama leży pod tą karuzelą to się nią interesuje (dziś rano rozpaczliwie sprawdzałam) ale Zuzia - tylko rączki. Dziś o 4 w mojej małej miescinie zabrali prąd a o 4:10 karmienie.. na szczęscie mam tez gotowe słoiczki z mlekiem na podróż i grzałam w ciepłej wodzie w kranie. Ale jak na złość obie się posrały.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem co jest grane,nauczyl się jesc te głupie słoiki i nie chce mleka...chciałam być cwansza i mu złoik do butelki,w smoczku dziura wieksza i mysle heja...uhm pomysł spalił na panewkach bo teraz już z niczym nie chce butelki -ani z mlekiem ani z deserkiem czy zupka...od 5 rano starałam się mu cos dac do jedzenia bo ostatni posiłek jadl o 3 w nocy...i zero skutku płakał rzucał się machał tymi swoimi girami..w dodatku ślini się jakby miał wściekliznę..no cholera nie wiem co już jest z nim...chyba nie są to objawy ząbkowania? bo chyba padne...nie dość ze wymuszanie to jeszcze by mnie ząbki wcześniej dobił...co myślicie?
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
ostatnią porcje 120ml jadł o 21 usnał i dopiero o 3 jadł ale oczywiście japa taka i placz zjadł ze 120ml tylko 40..co jest nieprawdopodobne dla niego,i o 6 już mendził..ja z butelka do buzi a on w ryk...wzielam go utulilam uspokoiłam i znów przybrałam pozycje do karmienia i zaczał plakac mimo ze jeszcze nic mu do buzi nie wkładałam,obudził się o 8 i znów chciał jesc...ale nie z butelki,dziwne jest to ze jak posmyrałam mu palcem to ssał a jak wkładałam butelke do płacz...żeby doprowadzić go do szalu wystarczy ułozyc do karmienia..nie potrafi się wtedy uspokoic
misja gryzak-lipa..wypluwał z buzi...o 15 zjadł 50ml..od rana ledwo 100zjadł łącznie..może kurcze boli go gardło od darcia japy?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Hmm i może żeby go nie wnerwiać układaj go na boku w łożeczku i niech je na leżąco ? moje tak ciągle jedzą i same się obsługują. Butlę podpieram na pieluchach i zjadają.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Pasal-na tym zdj o ktorym mowisz to jeszcze piache do bicia przygotowal zachrypniety nie jest o dziwo ale cos tam odkaszluje ale to nie powod,winowajca jest lyzka
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A próbowałaś podać czystą wodę? Może mu się chce pić? No i mi pediatra radziła aby w dzień zamiast jednego posiłku kiedy się domaga podać czystą wodę, tyle ile wciągnie, nawet litr i to ma mu pomóc nie tyć, nie radziła podawać nic innego do jedzenia niż mleczko do 4 miesiąca, ale ja karmię piersią może dlatego
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj po wizycie wrocilam do domu o 22 no sie lekarz rozgadal no ale ta w mega skrucie dostalam antybiotyk na ta cholerna chorobe i recepte na szczepionki na hemofilus influenze to ta na ktora zmarl moj synek (teraz jest juz za pozno ale ja moglam nie miec tej bakterii w sobie tylko w szpitalu mogli mi malego zarazic ale tego sie nie dowiem bo nikt mi w tym kierunku w szpitalu badan nie robil ) kuracja antybiotykami ma trwac 6 dni pozniej odczekac miesiac i ponowne badania z posiewu czy aby napewno jej nie ma, no i dzieki bogu potwierdzil ze chlamydia mozna sie zaraziec przez kapieliska inny recznik itd bo na necie sprzeczne info na ten temat bylo ale sie ciesze moj maz bedzie zyl ogolnie jestem zadowolona gin powiedzial ze L4 nie ma problemu dopoki bedzie mial na co wypisywac to mozemy ciagnac on nawet mowil o 6tyg ciesze sie bardzo ze nie musze wracac do pracy. No to tyle u mnie jesli sie uwiniemy to za 3 miesiace dostaniemy zielone swiatelko
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
patrizia - dużo płatne takie badania i szczepionki? a to nie jest tak, że nawet jak Ty się zaraziłaś na basenie to przez współżycie Twój mąż też ma tą bakterię?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa