- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
No u mnie jakos zlecial ten dzien troche czasu pswiecilismy na szukanie pomiczka i juz prawie mielismy ugadanego goscia powiedzielismy mu ze raczej sie zdecydujemy i zadzwnimy do niego ale jednak jak wrocilismy to doszlismy do wniosku ze jednak chce za duzo kasy i to bez aniolka pomniczek i zadzw do niego ze sie narazie wstrzymamy minelo pare godz i ten gosciu do mnie dzwoni i mowi czy sie zdecydowalismy juz ja mu ze nie bo musimy sobie jeszcze zerknac na inne a on do mnie tak to prosze sie teraz koreslic bo ja na takie chujostwa nie mam dzasu no zglupialam popierd...ny jakis powiedzialam mu ze to nie jest zakup worka ziemniakow tylko to dla nas bardzo wazna i osobista sprawa powiedzialam ze nie bede w takim razie nawet rozwazac kupna u niego pmnika i sie rozlaczylam pozniej dzwonil i przepraszal ze nie o to mu chodzilo palant jeden. A tak z dobrych wiadomosci to odwiedzilam fryzjera i nawet jestem zadowolona
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
srenka nie bede Ci tu sciemniac ze jest cudownie,moje dziecko to aniolek i w ogole,bo tak nie jest. W ciazy kazdy mowil:pomoge,wespre,wyjde na spacer,zaopiekuje sie a teraz?! cisza albo tekst:jest za maly,to Twoje dziecko,sa wakacje wiec radz sobie itp. Moj facet tez nie wiele pomaga a oferowal tyyyyyle ze fiu fiu..malo braklo a rodzic za mnie by chcial a teraz nie pomaga nie chodzi na spacery...moglabym duzo wymieniac...on twierdzi ze albo nie umie albo zmeczony..zawsze cos. A ja nie mam prawa do zmeczenia?...moze i nie doroslam do tego by siedziec 24/7 z dzieckiem,moze to tylko ja jestem tak niezaradna... i co tu mam mowic wiecej...kocham Filipka ale sobie nie radze sama z domem gotowaniem praniem sprzataniem i jeszcze poswiecaniem mu ciaglej uwagi bo sam nie umie usiedziec na miejscu...wiec nie bede tu sie rozczulac nad tym jak zajebiscie jest byc mama na pelen etat bo jak mam byc szczera to czuje sie jakbym byla samotna matka tyle mam wsparcia
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś raczej tez nie pośpię.. ile takie małe człowieki mogą czuwać :/
A jeżeli chcesz, to nagram kawałek tego cyrku i powiesz mi czy cieszyłabyś się z takiego macierzyństwa. Mniej zmęczona byłam po tygodniu pracy po 16 godzin + studiach w weekend.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Każdy ma swój krzyż... Każdej z nas jest ciężko... Dlatego wchodząc na to forum czasem liczę na to że ktoś napisze jaki to miał miły dzień i w ogóle a tu posty że macie źle i dlatego tak palnęłam... Nerwy mi puściły że macierzyństwo jest takie okrutne... Sorki...
Ja właśnie jem, żeby zebrać siły i ściągnąć pokarm żeby teściowa mogła jakiś czas się małym zająć, oczywiście muszę go do niej zawieźć a potem będę piec biszkopty i takie tam, przygotowywać do chrztu... Pierdzielenia mam tyle z tym że nie wiem w co ręce włożyć jeszcze mi się mama rozchorowała... Tak bym miała jakąś pomoc przynajmniej... Ale do niedzieli jakoś wytrzymam... Jeszcze dziś wieczorem spowiedź... Nawet nie mam czasu na tron usiąść...
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Pasal...na silce bylam...ale tak mnie bolalo cialo po wczorajszym ze wytrzymalam godzine i odpuscilam. Na brzuchu udach ni stad ni z owad jeden zakwas. A Ty jak sobie radzisz??
Cos dawni karoli nie bylo....hmmm ciekawe co z nia
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka - mam nadzieję, że w końcu uda mi sie tam z Tobą pojechać. Na ten moment trzeba poczekać aż mój mężyk odważy się przebrać kupę.. A te zajęcia prowadzi Karolina Widźgowska? wiem, że coś tam prowadzi moja kuzynka.
srenka - ponoć jak się człowiek wyżali jest mu lżej, ja to praktykuję. Skoro nie mam czasu na plotki z koleżankami a mężowi na męża nie będę się skarżyć to piszę to tutaj i widząc, że nie tylko moje dzieci dają mi po dupie wiem, że nie jestem wyjątkiem i jest mi z tym lżej (egoistka ze mnie) tak szybko chrzciny zorganizowałaś ? u mnie to chyba dopiero na wiosnę.. wyobrażam to sobie pora karmienia przed ołtarzem.. ksiądz by gratiss dorzucił egzorcyzmy. Co do pomocy mam.. u mnie teściowa jak może to bierze. A co ciekawe to moja mama, która nie pracuje zajmuje się tylko domem ani razu się nie pofatygowała by przyjsc mi w czyms pomóc albo wziąć na spacer -mieszka jakieś 700m od nas.
Z tego co oblukałam na FB Karo zmieniła imię dla małej ooj i rośnie w oczach.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja Wam współczuję dziewczyny... Moje chłopaki nie dają mi aż tak popalić, a i mąż zaczął się starać pomagać z własnej woli... Mały skończył z koleczkami mam nadzieję że na dobre.
Może małe mają kolki że tak płaczą??
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
I teraz tą 6 w 1 będziesz musiała powtarzać czy jak to jest?
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3