- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pasal Dzieki za zaproszonko ale musze Ci powiedziec ze Ty piekna koieta jestes no i corcie sliczne
Poziomka oby malemu przeszlo daj znac jak po wizycie poloznej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Moja jak wczoraj polozna byla to mnie wymacala i powiedziala ze maci ca sie wchlonela jak bym dziecka nie rodzila...i mowilaze moge brac sie za drugie....chyba na leb padla.
patrizia tez czxekam na niusy od gina
Bylam wczoraj 3h na silowni,bierznia,zumba tuninng i zumba zwykla potem ciezarki brzuszki i jazda..dzisiaj zakwasy ...padlam jak zabita...moj nie mogl mnie dobudzic (troche tez sciemnialam ze spie tak twardo by zobaczyc co zrobi gdy jest czas karmienia...ale ciiiii )ale wstalluknal w pieluche i..nawet mlekodobrze odmierzyl zalal i podal..pierwszy sukces mojego egoistycznego planu by wreszcie zmienic to bym nie byla kura domowa i maciora zostal osiagniety...wdrazam reszte
- domi28
- Wylogowany
- gaworzenie
- Julcia - moje szczęście
mam pytanie do tych, które urodziły juz swoje Pociechy: jak wygląda wzór wniosku do pracodawcy o roczny urlop macierzyński? czy mogłybyście podać treść wniosku lub linka do takowego. Będę Wam niezmiernie wdzięczna.
Pozdrawiam WszystkieSzczęśliwe Mamusie:)
- bronchilda85
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]
- dziubek
- Wylogowany
- gaworzenie
Składam wniosek o udzielenie mi bezpośrednio po podstawowym urlopie macierzyńskim,dodatkowego urlopu macierzyńskiego w pełnym wymiarze a bezpośrednio po nim urlopu rodzicielskiego również w pełnym wymiarze.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=55274
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka, niestety będę sama mąż nie dostanie wolnego bo urlopy są poplanowane. Jakoś będe musiała sobie poradzić. Cholernie się boję tego wtorku. Fajnie masz, że możesz się tak wyrwac. Dziś tatuś pierwszy raz wziął dziewczyny SAM na spacer, po godzinie dzwoni i mowi RATUNKU, obie sie dra jedna zyga druga ma czkawke, pomocy.. może teraz doceni jak ma dobrze, że nie musi nic przy nich robić i że ja jakoś sobie radzę, grunt że spróbował a ja choć godzinke odespałam całkowicie nieprzespana noc.. tak mi dały czadu.
Srenka - oj mnie też plecy bolały.. zauważyłam że często się garbiłam. Jakoś 4 tygodnie po porodzie zaczęło powoli samo puszczać. tłumaczyłam sobie że kręgoslup "wraca do siebie" po ciąży.
I zwiększyli mi macierzyńskie o 500 zł nie wiem czemu
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylam wczoraj na tej wizycie u gina wiec tak w skurcie Wam opowiem Lekarz bardz fajny poczytal wszystkie dokumenty i mnie przebadal wszystko ladnie sie u mnie pogilo ale zielonego swiatla nie dostalam musimy sie wstrzymac z planowaniem ciazy plan jest taki dostalam skierownie na badania do klinki leczenia nieplodnosci mam zrobic wymaz na rozne bakterie trche ich mi tam wypisal nazwy lacinskie wiec nie bede pisac jakie ale wsrod nich jest tez ta na ktora zmarl moj synek jak bede miec wyniki to 21 sierpnia mam do niego przyjsc i zobaczymy co tam u mnie jeszcze w rganizmie siedzi jesli jest jakas bakteria to ja wyleczymy a pzniej bede miala taki detoks zeby oczyscic organizm z wszelakich bakteri ktore nie zostana wykazane w badaniu (bo musialabym wydac majatek zeby zrobic wymazy na wszystkie jakie sa ) i najwazniejsze musze miec wszystkie zeby wyleczone bo od zebow najczesciej idzie pacirkowiec wiec tu tez troche mam roboty a na koniec mowilam o tej szczepionce na ta cholerna bakterie wiec jak juz bede calkowicie oczyszczona i zeby wyleczone to moge wziasc szczepionke i ona mnie i dziecko w przyszlosci uchroni. Wiec w wielkim skrucie zeby, poosiewy na bakterie, detoks i szczepionka i wtedy mozemy zaczac starania a teraz musimy uwazac, powiedzial tez ze wydaje mu sie ze mam jeszcze jakas bakterie w pochwie bo sluz mu sie tak niezabardz podoba ale wszystko nam wyjdzie a z ciekawostek to poowiedzial ze przez zeby zatoki i gardlo ida wszystkie bakterie do plodu wiec to jest bardzo wazne zeby tam wszystko bylo oki. NO to tyle sorka za tak dluga wiadomosc BIORE SIE ZA SIEBIE I MAM NADZIEJE ZE WSZYSTKO SIE DOBRZE ULOZY
Pozdrowionka
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja już po imprezie męża.. szykowania więcej niż to wszystko warte, ale cóż. Mąż pijany w 3 dupy śpi u teściów bo nie szło go dobudzić a mnie czeka ciekawa nocka z dziewczynami, które spac się nie wybierają :/ dobrze, że przynjamniej on się dobrze bawił.
Jak Wasze weekendy? czy wybierałyście się już w jakąś bliższą bądź dalszą podróż z dziećmi?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa