- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poziomka Ty to masz pewnosc ze Ci malego w szpitalu nie podmienili bo kropla w krople podobny do Ciebie jest slicznym bobaskiem
pasal Twoje malenstwa tez widzialam i sa urcze, widze ze daja mamusi popalic no ale musisz to przetrwac i pozniej bedzie juz lepiej wazne ze wszystk u Was sie dobrze skonczylo i malutkie sa zdrowe i przy Tobie. Wow szybko okres wrocil ja jeszcze nie dostalam
Ja nie uzywam pasa bo nie zdazylam kupic ale kupilam majtki sciagajace i sa tak niewygodne ze mialam je moze 3 razy na sobie. 26lipca mam wizyte u gina znalazlam takiego fajnego ktory kazal mi przyniesc wszystkie dokumenty z okresu ciazy i wszystkie wyniki badan mojego maluszka i mi wszystko wytlumaczy i mam nadzieje ze u mnie tam na dole jest wszystko oki i bedziemy mogli starac sie znowu o dziecko czytalam ze po porodzie jest wieksza plodnosc wiec musze to wykorzystac bo o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat moze teraz bedzie szybciej i wkncu bede mogla zostac mama pelna para trzymajcie za mnie kciuki
Pozdrowionka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pat
- Wylogowany
- gaworzenie
- W stronę słońca
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem Patrycja i mam 21 lat. Jestem w 20 tygodniu ciąży. Będzie chłopczyk
Termin mam na 27 listopada. Już nie mogę się doczekać. Choć szczerze powiedziawszy bardzo się boję, że sobie nie poradzę...
Pozdrawiam wszystkie mamusie
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pat witaj
To normalne że boimy się tego co będzie, w końcu nasze życie ulegnie zmianie o 180stopni!!!
Ale słysząc pierwszy płacz dziecka obawy mijają i pojawia się bezgraniczna miłość oraz odpowiedzialność i to daje siłę do wszystkiego co się potem wydarzy, uwierz
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pat witaj i gratuluje syneczka imie juz wybrane ?
Ja tez sie boje jak to bedzie, jak tu dziewczyny opowiadaja ze zycie do gory nogami im sie przewrocilo..ale mysle ze dzidziusie nam wynagrodza wysilek swoimi minkami,pierwszymi slowami itp
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny nie ma co się bać, fakt ze życie zmienia się całkowicie, ale jakoś instynkt macierzyński działa od pierwszej chwili. Są gorsze chwile, ale to trzeba po prostu przetrwać.
Byłam u ginekologa, macica juz prawie obkurczona i faktycznie to krwawienie to miesiączka. Wykorzystując sytuacje od razu lekarz założył mi spiralę
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pieknie ze sie nie poddajesz.
<3
Pozdrawiam
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pomyślałam sobie że się zrelaksuję tu, poczytam coś... Zastój widzę
Spokojnej nocki
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Widzialam na fejsie Cie i nie wygladasz zle wrecz przeciwnie
patrizia podziwiam determinacje ja bym chyba nie umiala tak szybko podjac decyzji o kolejnej probie..wiec 3mam u rak i nog kciuki by podwojnie mocniej Cie wesprzec
A to fakt maly to strasznie podobny do mnie...nie da sie go wyprzec bo po moim menie to tylko siusiaka odziedziczyl a szkoda bo nos by mogl miec po nim a nie takiego kulfona jak ja
kinia to link do pasa m.allegro.pl/przedmiot,pas-wyszczuplajac...h-sm,3366526632.html
Mnie po ciazy zostalo 2kilo...i chyba w gebie sie ulokowalo bo brzuch jest super po tym pasie,skora sie b dobrze sciagnela gdyby nie te paskudztwo- rozstepy to by nic nie bylo widac ze zaciazona.
Ja tez bylam na przegladzie i tabl anty wzielam bo tez chcialam spirale ale gin powiedzial ze bywa ze ons sie przekreca....a ja kolejnego terrorysty bym nie przezyla....moje marzenie o dwojce peklo jak banka mydlana potym jak pojawil sie Filip...kochany jewst to fakt ale to co on wyprawia jak go w tylku z glodu muci to jest masakra....od dzisiaj stwierdzilam ze ide na silownie....bo czuje sie jak kura domowa..nic nie robie a piore gotuje karmie zmieniam pieluchy..no normalnie nie mam nawet 5min dla siebie
Dluzej tak byc nie moze bo wyladuje w psychistryku..pasal podziwiam Cie bo ja bym ocipiala z 2krzykaczy takich jak moj fifi
- pereueczka
- Wylogowany
- gaworzenie
- darmag21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie że dotrzymamy Ci towarzystwa Przyjmujemy Cię z otwartymi ramionami
Ja też potrzebuję wsparcia Piersi mi zaraz rozsadzi a mały tak słodko śpi że żal budzić Od 2 dni śpi po 4 godz a nie po 3 i po karmieniu przez godzinę a czasem i dłużej rozgląda się i podziwia świat, czasem pomarudzi i postęka a dopiero potem kładzie się dalej spać, po krótkim zasypianiu na cysiu, bo smoka mu więcej nie dam, po nim mnie gryzie w sutki. A moje cycuchy nie potrafią się przyzwyczaić do tej godziny dłużej, produkują mleko na starą porę jeszcze... Ech... Boję się że jak sobie odciągnę nadmiar to właśnie wtedy Pawełek się obudzi i będzie miał za mało...
darmag21 no pewnie że to świetny wiek Ja też właśnie urodziłam moje pierwsze dziecko i mam 22 lata
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka - jak ja bym chciała na siłownię! powiem Ci, że gdybym nie miała podwójnego pakietu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Zwłaszcza jakbym miała tylko Zuzię - taka awanturnica, że ręce opadają. W szpitalu zalecenie by karmić 50 - 60 ml co 3 godziny. Zuzia zjada 90 ml co 2,5 i krzyczy, że chce jeszcze. I kto by pomyślał, że ona taka chora była. Oczywiście mój okres też jeszcze się nie kończy. PRzed porodem 4 dni a teraz 6 dzień i końca nie widać. Co do tabletek - ja już im nie zaufam. Przy mercilonie pojawiły się dziewczyny jestem pewna na 10000%, że nie pominęłam żadnej tabletki a i brałam zawsze o tej samej godzinie. Spirala niby najpewniejszy środek anty, choć z moim szczęściem...
co do pasa to ja kupiłam L i jest za duży, musze zamówić s jednak nie jest ze mnaaz tak źle.
Przerąbane miec grudniowy termin. Cale lato z brzuchem a i po wyjściu lipa ze spacerkiem. Ale obyście były silne babeczki to na pewno dacie radę
A powiedzcie mi, czy u Was też każdy sie zapowiadał, że bedzie woził, pomagał a teraz cisza? i jakie macie sposoby na usypianie maluszka?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa