- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Macie jakieś sposoby na usypianie dzieci ?
ciekawa jestem co u Domi
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Fifi po odbiciu usypia mi na klatce potem go lekko odkladam bo ma mega czuly sen i cwaniaczek wie kiedy go odkladam.
Dzisiaj od 2do5 nie spal..az wreszcie sie poddalam z usypianiem go i odkladaniem do lozeczka ktore go gryzlo w tylek i polozylam do naszego..to juz go nie gryzlo,zasnal jak zabity..oj jak mnie to wkurza bo chcialam by nie spal z nami a czasami to jedyne wyjscie z syt gdy marudzi.
Moj portfel tez nie sypie dobrodziejstwem..z macierzynskiego 815zl wydalam na szczepionke 6w1,pneumokoki inrotawirusy i zostalo mi 500na mleko z pieluchami i jak to ogarnac gdy mleko mnie 120zl na tydz buli...pieluchy kupilam na promocji gigant paka pampersow 2, 105szt za60zl ale juz polowy nie ma...wszystko takie drogie ze masakrsa a maly juz wyrasta z 56i pokupywalam kilka 68i kolejna stowka...a tak planowalam odkladac 300-400mies by wyjechac na wakacje w maju nastepnego roku do grecji i o...wyjade..tylkiem po polskim dziurawym asfalcie bo jeszcze nic nie udalo mi sie odlozyc bo ciagle brakuje na cos.
pasalKarol ma 24sierpnia urodziny wiec oczekuj i ode mnie niusow co wymysli bo to ten sam charakterek....ja juz powiedzialam ze niech zaprosi ale stawia i grilla robi sam..ja nie jestem w stanie siebie ogarnac przy dziecku a co dopiero jeszcze zgraje ludzi ugoscic napoic nakarmic..moje urodziny zzorganizowala mi mama a on kupil torcik i bukiet ot tyle dobrze ze jeszcze bylam w ciazy i chodzil przy mnie jak z jajkiem
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie wekendzik szybko zlecial wczoraj na dzialce obkosilismy kmary mnie chyba wszedzie uzarly nawet na du..ie pozniej poszlismy na koncert Lady pank bo byli u nas pospiealismy i pojechalismy do domu. Dzisiaj jedziemy za pomnikiem, w srode dentysta w czwartek sterylka kotki a w piatek wreszcie wizyta u gina wiec tydzien mam zaplanwany jutro konczy mi sie maciezynski ale biore urlop i wracam do pracy dopiero 19sierpnia troche sie boje tak dlug mnie nie bylo trzeba bedziesie znow wdrazyc w prace
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny z czystym sumieniem przyznaję, że JA JUŻ SOBIE NIE RADZĘ! te dzieciaki to bestie a z dnia na dzień jest gorzej. Jak zbliża się pora karmienia to aż mnie skręca. Ryczą przed, po i w trakcie jedzenia. Tesciowa nauczyła noszenia na rękach po jedzeniu i jak jestem sama to ARMAGEDON!!! obie się drą i cj wie o co im chodzi. Drą się, że chcą smoczka po to by go wypluć i dalej się drzeć, ulewają mają czkawkę, dostają wodę na czkawkę po czym ulewają i znowu mają czkawkę.. i ryczą bo obie wkurwione bo MAJĄ CZKAWKĘ.. i kiedy zasypiają a ja padam na ryj razem z nimi, mam chwilę na szybkie siku i porządek na polu walki i za chwilę znowu czas na karmienie.. Kurde tym dzieciakom na prawdę niczego nie brakuje, na niczym dla nich nie oszczedzam, mają dużo miłości, są zdrowe. A drą ryja jakby były bite, głodzone i żyły na ulicy.
Dziś na szczęście spotkał mnie luksus i mogłam się wykąpać dłużej niż 5 minut. Mąż się nimi zajął (!szok!) na jakieś 40 minut żebym mogła zrobić ze sobą porządek i chwilę odpocząć. I wiecie co, naszły mnie takie przemyślenia, że nigdy więcej nie chcę mieć już dzieci. Niby najgorzej jest do 3 miesiąca, więc pocieszenie takie, że już połowa za mną.
Patrizia to chyba oboje będziemy w piątek na lekkim stresiku, ja jadę z dziewczynami do kardiologa i boję się, że znowu będzie coś nie tak.
Poziomka - powiedziałam swojemu o spa, więc nie masz wyjścia. MUSISZ ZE MNĄ POJECHAĆ
Wy też się tak wściekacie gdy wasze dzieciaki płaczą i płaczą? i czy w ogóle płaczą tak bez powodu? czy tylko ja jestem taką wyrodną matką? Kurde no kocham je, ale boli mnie gdy mają zapewnione wszystko, drą się a ja jestem bezsilna. A i czytacie maluchom bajki ?
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj maly ma szczepienie o 10.boje sie jak to bedzie...a ja od tego opalania dostalam jakiegos uczulenia na dloniach sa w swedzace czerwone krostki
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
poziomka ja raz tak wyszłam żeby sobie poprzeklinać i w tym czasie wszedl mój mąż. Zobaczył że Zuzia czerwona i zrobił mi jazdę że ona sie dusi a ja mam to w dupie. Kuciapę drze, że ją na parterze słychać, ale ona się dusi i nie może oddechu złapać. Myślisz, że po tym szczepieniu może mu coś być ? za dużo opalania na raz?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja juz po dentyscie nie bralam znieczulenia i jestem z siebie dumna no juz za niedlugo bede mogla sie wkoncu usmiechac pelna geba teraz wypije kawke i biore sie za sprzatanie
Kurcze nie moge sie ogarnac bo w mojej szafie sa wszystkie rzeczy malego a nie mam ich gdzie dac pokoik ktory byl dla niego stoi z remontem od dnia jego narodzin jak gadalam z mezem to mi powiedzial ze nie ma narazie ochoty nic tam robic ten pokoik jest caly czas zamkniety i nikt tam nie wchodzi wiem ze mu ciezko ale w koncu trzeba bedzie to zrobic tylko nie wiem jak do niego podejsc bo nie chce go naciskac :/
Dziwczyny wrzuccie jakies fotki Waszych skarbow
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
i właśnie mi przypomniałaś, że ja też powinnam się zapisać do dentysty.
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Czekamy na polozna ma byc o 10...obejrzec malego. Jakbys miala skierowanie na szczepienie idz i powiedz ze chcesz recepte,mozna kupic szczepionki o wiele taniej samej w aptece,u nas w panaceum sa to koszty815zl a wyczailam apteke pod lwem w podkowie naprzeciw emki i kosztuja tam 678zl a to przeciez spora roznica.