- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
My całą rodzinką dziś nad jezioro się wybieramy może się poopalam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Pisala domnie Domi...jest w szpitalu ma problemy z szyjka
pasal ja swojego pewnymi momentami mam ochote zakneblowac..ale cale szczescie kolki paskudne minelu po zastosowaniu infacolu i bio kopru, musze przyznac ze to zloty srodek...i sienawet pochwale ze po dlugim czasie terroru krzykiem maly przespal juz dwie noce bez karmienia o godzinie 12w nocy. Je o 21 usypia i budzi sie o 2-2.30 wtedy pielucha i go. Do 3 jakos trzymam by zachowac cykl co trzygodzinnych odstepow bo potem o 6 ma oczy jak 5zl i nie spi do 9. Ale te opuszczenie karmienia jest zajebiscieeeeee zbawienne boze kiedy ja tak spalam dobrze....te dodatkowe godziny sprawiaja ze o 3juz czuje sie wyspana tak sie rozregulowalam.
My musimy isc choc w weekend razem na kilka h choc na kawe bo piwko pewnie niewchodzi w gre jeszcze. Ja skrupulatnie wprowadzam rygor na swojego chlopa...nie ma ze tylko ja sie zajmuje malym...teraz jak wraca z pracy robie obiad podaje pod nos bo niech choc taki muprzywilej zostanie i wychodze na 3-4h..a to na silownie bo biore sie za siebie,dzisiaj rozpoczynam dosc rygorystyczna ale dobra diete kopenhaska,a to na spacer by pomyslec sobie spokojnie albo ide czytac ksiazke lubsie wykapie w 20min nie spieszac sie a nie w 3jak to bylo wczesniej,jak maly placze trudno...musi sobie poradzic...mnie nikt nie uczyl jak rozpoznac po placzu co mu jest jak sobie poradzic.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój na razie zostaje z małym sam na godzinkę, stopniowo będziemy przedłużać czas, bo ja też mam czasem ochotę się rozerwać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
poziomka i pasal oby sie teraz wszystko udalo, strasznie zabiegana jestem dzisiaj umowilam sie na te badanie ktore gin mi zlecil jutro mam sie stawic na 17 ale nie zrobia mi wymazu na ta hemofilus bo to z gardla a oni tylko wymazy z szyjki robia i nie wiem gdzie mam taki wymaz zrobic :/ jutro dentysta no i znalezlismy pomniczek teraz dogadac sie co do szczegolow i bedzie gotowe, a tak poza tym moj aniolek mialby dzisiaj 2 miesiace siedzialam na cmentarzu iz nim rozmawialam mowilam ze sie tym razem przygotuje i bede zdrowa w 100% i bedzie mogl do mnie wrocic, uslyszalam kiedys takie piekne zdanie ze dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date swoich urodzin i tego sie trzymam
poziomka ja Cie podziwiam ze sie tak wzielas za siebie ja to taka dupa wolowa nosz kurcze nie moge sie zmobilizowac chociaz gadalam ostatnio z moja kolezanka i powiedziala ze cwiczyla z Ewa chodakowaska ten skalpel i w 2 miesiace byly takie efekty ze szok i naprawde poleca wiec........ moze nadejdzie taki dzien ze w koncu sie za siebie wezme
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś mężyk miał urodziny wiec rano wstałam i w miedzy czasie piekłam ciasto, robiłam placki po węgierku bo lubi, sprzątałam i milion innych na raz. Do tego nie mam się już w co ubrać bo wszystko jest na mnie przymałe. Chyba w weekend pojadę na zakupy, poziomka idziesz ze mną?
Patrizia podziwiam Cię, że jesteś na tyle silna. Super że tak szybko zaczęłaś działać. Wygląda na to, że ja, poziomka i patrizia trafilyśmy na porodówkę w jednym czasie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
pasal pewnie ze pojde z Toba,troche sie odchamimy
Mi biodra sie zeszly chodze w ciuchach przed ciaza tylko ze ja nawet w ciazy w nich chodzilam ..sama nie wiem gdzie te kg sie rozlozyly bo jak zalozylam dzinsy po porodzie nie bylo roznicy jak przed..moj byl zdziwiony ze wchodze,fakt brzuch jest jeszcze miekki ale pracuje nad tym,pierwszy dzien diety zaliczony z bolem...jak bylam zajeta to nie myslalam o jedzeniu ale jak usiadlam..o boze tyle posilkow mi w glowie..pilam wode by oszukac organizm.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- Daria_95
- Wylogowany
- gaworzenie
Czuję się za młoda na zostanie matką, ale wyszło jak wyszło, cieszę się z takiego obrotu sytuacji
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
To co odwalają moje terrorystki to już gruba przesada!!!! w poprzednią noc nie spałam nic, dziś zapowiada się to samo a ja już tracę do nich resztki cierpliwości. Czemu Bóg mnie ukarał tym zasranym "podwójnym szczęściem"?!?!?!? jakie w tym szczęście?! dziewczyny śpią od karmienia do karmienia z tym że raz jedna raz druga. A nad ranem nie spią obie na raz. A pomocy - zadnej. Jestem jak samotnie wychowująca matka - bez rodziny rzecz jasna.Diana - ZAZDROSZCZĘ że jeszcze masz dzidzię w brzuchu, ciesz się tym stanem póki możesz..
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Jakby co w weekend napisz mi esa to ten shoping walniemy. Moj teraz jezdzi z robolami do szczecina..wstaje o 5wraca o 19...i tyle pomaga wczoraj jak dostal opierdol todzisiaj jak w zegarku...ciekawe najak dlugo,ehhh chyba masz racje ze nie dam rady go wytresowac..on nie kuma w ogole tego ze mnie to poniza jak oglada sobie takie rzecz..pudelek pudelkiem ale ja tam nagich torsow nie lukam a z checia bym zobaczyla cos wiecej niz jego dywan na klacie ale zdaje sobie sprawe ze w ciazy,,tyl,,razem ze mna i tez moze sobie wiele zarzucic pomimo to nie ogladam bowiem ze by czul sie nieatrakcyjny i odepchniety ale dla niego to chyba niedociera ze mnie to boli rownie mocno...
Hmmm ale jakby co dzieci zabierasz czy zostawiasz na shopingowanie?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa