BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

12 lata 3 tygodni temu #592666 przez pasal
są wózki gdzie są gondole jedna za drugą ale wyglądają mi na bardzo niestabilne i jakoś nie jestem przekonana do nich, więc będę musiała się pomęczyć z takim kolosem :) zakupyz nimi i tak będę musiała sobie odpuścić :)

aż tak długo trwa przedłużanie ? i właściwie to jak efekt ? ja się troszkę boję takiego przedłużania, bo podobno osłabia to rzęsy i trzeba zabieg powtarzać

I coś mi się posypał wieczór panieński :/ mam beznadziejne koleżanki. Słyszą słowo zrzutka i odrazu się wykręcają a wiem, że większość z nich fundusze na taką imprezę ma ( 60 zł za nocleg, alkohol, jedzenie itp to chyba nie jest kwota z nieba nie do opłacenia prawda?)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #592716 przez poziomka-1801
przedłuzanie trwa do 2-3h ja mam dosc geste rzesy i u mnie troche było dziergania,miałam juz raz doczepiane i efekt trzymał sie 4tyg a rzesy wcale nie były nie wiadomo jak zniszczone,troche je ,,podreperowałam,,olejem rycynowym i po tyg jak nowe.Jak robi sie to raz na jakis czas to jest ok wiadomo ze jak sie dokleja dłuzszy okres to rzęsy beda tak jak włosy na głowie po przedłuzaniu poprostu osłabione i cienkie- ale efekt...oj ładny:D choc troche,,luksusu,, na buzi;p

pasal nie wiesz jak to jest...najlepiej jest sie bawic i zrec na krzywy ryj za przeproszeniem wtedy są znajomi i jest impreza..niestety taka jest rzeczywistosc

12 lata 3 tygodni temu #592735 przez pasal
Ehh tak się zawiodłam, że szok. Jeszcze mi powiedziały, że jak im zapewnie dojazd w dwie strony to przyjadą ale zrzucać się nie będą bo nie mają kasy. Jak się pytałam na początku marca kto chce przyjść to było 30 osób, teraz zrobiło się 12, w tym 6 może się zrzucić.
Zastanawiam się czy na ślub sobie nie przedłużyć :)

12 lata 3 tygodni temu #592738 przez poziomka-1801
oby te 6 sie nie wykruszyło...ja robiłam w salonie Fiore babka bierze 100za 1 raz a za dopełnienie 60.Miła atmosfera i naprawde dobrze i starannie dokleja. z tym że musisz sie przygotowac na przerwy bo bol krzyza w pozycji na placka jest nieznosny:/

12 lata 3 tygodni temu #592746 przez pasal
moje koleżanki zaczęły kurację z jakąś odżywką na rzęsy, która kosztuje 300 zł i starcza na pół roku. Niby efekt ma być taki jak właśnie doczepiane rzęsy, ale zobaczę jak to wygląda i dopiero kupię :)

Wiesz, teraz się zastanawiam czy w ogólę chcę coś robić. Na 6 osób z kolei znowu rosną koszty. Wynajem domku 240 zł na te 12 to po 20 zł na osobę, na 6 już trochę więcej. No i im mniej osób tym smutniej. A może pojadę sobie do jakiegoś SPA, na jedno mi wyjdzie a przynajmniej wrócę wymasowana

12 lata 3 tygodni temu #592753 przez poziomka-1801
nie wierze w taka kuracje;p ja lecze rzesiska olejem rycynowym za 6zł i naturalnie i tanio a działa;p
ooo ja na swoich urodzinach byłam z narzeczonym w spa i cud miód..wróciłam wniebowzieta pachnaca i zrelaksowana i to najlepszy prezent byl

12 lata 3 tygodni temu #592764 przez pasal
Myślisz mają jakieś oferty dla brzuszkowych ? sauna inne gorące rozrywki odpadają, ale masaż czekoladowy.. mmm ::) już ja zaraz coś wynajdę

12 lata 3 tygodni temu #592765 przez poziomka-1801
moze aromaterapia a do tego masazyk i jakas maseczka:) i bedziesz sie lepiej czuła niz po panienskim

12 lata 3 tygodni temu #592797 przez owieczka1804
dziewczyny też macie takie bóle w podbrzuszzu?

12 lata 3 tygodni temu #592800 przez Patrizia
pasal no to wspolczuje fajne kolezanki 60zl to przeciez strasznie malo ze nocleg jedzenie i fajna zabawe

poziomka-1801 wlasnie myslalm o tych rzesach bo zaraz lato a tu nie trzeba byloby sie malowac jaka wygoda :)

no wlasnie tez cos slyszalam ze dzieci sa aktywne tak jak w ciazy to moj synek bedzie szalal miedzy 23-24 no tak to dam rade :P

Ksawerek(*)

12 lata 3 tygodni temu #592881 przez owieczka1804

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #592982 przez malutka2803
witam ,mam na imię Paulina, mam 26 lat (jeszcze) i jestem w 14 tygodniu ciąży. :)

Paulina

12 lata 3 tygodni temu #593009 przez Patrizia
Witaj malutka2803 to pewnie jeszcze nie wiesz kto tam u Ciebie mieszka :) jak przechodzisz ciaze?

Ksawerek(*)

12 lata 3 tygodni temu #593017 przez malutka2803
Patrizia Jeszcze nie wiem, kto zamieszkuje mój brzuszek. Ogólnie to czuję się dobrze, tylko dokuczają mi bóle w podbrzuszu, szczególnie wieczorem i w nocy. Od początku ciąży jestem na L4 ze względu na szkodliwe warunki pracy i powiem szczerze, że mi się strasznie nudzi w domu. Mój narzeczony pracuje w tygodniu, więc siedzę sama (z psem).

Paulina

12 lata 3 tygodni temu #593056 przez Patrizia
ja tez siedze sama maz w pracy a ja juz od 12tyd ciazy na L4 myslalam ze tyle czasu bede miec i tyle rzeczy zrobie ale niestety im dluzej siedze w domu tym wiekszy len ze mnie moze to ta pogoda jak wyjdzie slonko to pewnie odzyje :) tez czuje podbrzusze zwlaszcza jak sie klade ale na chwile mi brzuch sztywnieje i zaraz przechodzi wiec chyba jest oki :)

Ksawerek(*)

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka