- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- ksemma
- Wylogowany
- gaworzenie
Pisze o glukozie, ja jutro idę. Po wypiciu jej, a mowiłą gin,z ęby w ciągu 5 min wypić mam siedzieć z dupskiem 2 h i nigdzie nie łazić. Póxniej znó kłucie i koniec.
Byłam w poniedziałek na USG 4D i dziecko sobie smacznie spało. Mam śliczne zdjecia, ale podobne do mojej córeczki.. taki sam nosek. Filmik też mam. Piękny widok takie dzieciątko.
I potwierdzil lekarz, że będzie chłopiec. To trzeba imie wymyslec.
Co do wózka to mam X-landera spacrówkę i dokupiłam już gondolę i wzoek czeka. Trzeba go jeszcze wyprać. Ale starsza córa lubi w nim jeździc i mi latwiej z nią na spacerze, to jeszcze do prania daleko:)
Ja w sumie trochę maleńkich ubranek będę kuowała, bo resztę mam. No i pieluszki itp. Wanienka, przewijak, łóżeczko- wszystko jest.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
katarzynka byla już na takim badaniu...i to wcale nie jest konieczne ze akurat dziecko pokaze co ma miedzy nóżkami na tym usg...była już raz i wybiera się 2 raz
ja też robiłam to badanie...rzeczywiście mój gin też wszystko baardzo dokłądnie pobadał ale co ma miedzy nóżkami nie pokazała tak dokładnie żebyma ja widziała...oczywiscie doktor rozpoznał i to już 3 razy że to córeczka...
najwiekrza frajda to zobaczyć buzke a moja niunia za cholere nie chciała pokazać...schowała się za kość łonowa(czy jak to się mówi) i lekarz nic nie mógł poradzić...lezałam na tym usg godzine a buzke jak schowała tak nie pokazała...
tak więc iwo23 badanie 3d 4d nie jest pewne..jak dzidzia sie wstydzi i nie pokaze to nie ma na nia rady
ksemma
napisz jak było na glukozie oki?? bo mnie to czeka
moja niunia 1,5 tyg temu na 4d nie chciała pokazać buzki ale gin powiedzial ze na nastepnej wizycie tzn w piatek jak pokaze buzke to wydrukuje mi zdjecie oby pokazała
gratuluje chłopca
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
- ksemma
- Wylogowany
- gaworzenie
- iwo23_1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
aha to nie wiedziałam bo ja jestem teraz w 21 a byłam w 20 i mój synuś od razu pokazał nawet lekarz zrobił mi zdjęcie siusiaka:) bez wahania powiedział mi od razu:) bużke też widziałam ale jak drugi raz właczył 4d to od razu sie zasłonił i lekarz stwierdził ze pewnie uparty jak mamusia:) ale bużke mojego maleństwa widziałam i moge powiedziec że jest podobny do tatusia:) nawet mąż tak stwierdził ma taką samą brudkę jestem zadowolona z tego badania i mój mąż także:)życze Wam dziewczynki żeby wasze dzidzie też sie pokazały:)
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
Czy na 3d czy na zwykłym to nic nie widać.
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
najważniejsze że dałaś radę z tą glukozą i masz już z głowy...coś mi się wydaje ze jestem tu jedyna która jeszcze tego nie piła
iwo23
moja bratowa miała tak jak ty..dzidzia jej chyba kocha zdjęcia na filmiku ma śliczna buzke jak ziewa jak ssa kciuka, a zdjecie ma ślicznej buzki i fantastycznie było widać chłopca to też jej wydrukował
katarzynko czemu te nasze dziciaczki takie wstydliwe..
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
Bo maja mówiła że zrobi usg 23.06 żeby sprawdzić co się chowa, ale u mniej nie chce 3d wole jechać do doktora kuny on ma takie doswiadczenie że jak nawet nikt nie widzi to on zobaczy kto się chowa i może tak ładnie buźke pokaże jak na połówkowym bo na 3d nie chcioło wogóle się pokazać...
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
Chyba tym że 4d można nieć filmik a z 3d zdjęcie.
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
a że tu nagrywa filmik a tu zdjęcie to chyba nie jest ta różnica..tak mi się wydaje że to nie to
katarzynko a jednak masz racje,,zerkłam w google i znalazłam
3d to samo zdjęcie
4d to usg w ruchu czyli nagrywane na płytke
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
Maleństwo pokazuje że jest i własnie zaczeło kopać (głópio mi tak pisać jak nie wiem kto się tam chowa )
I juz miona dla dziewczynek mi się nie podobają przyzwyczajiłam się do Mateuszka
Mysle nad Nikolą Anną, Oiwką, Mają, Natalką... No i sama nie wiem żadne mi się jakos szczególnie nie podoba...
- iwo23_1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
najważniejsza rzeczą jest fakt że nie skraca mi się szyjka...ale moje skurcze i bóle być nie powinny..za tydzień mam znowu wizyte,zbada mnie znowu i zrobi ktg... jeśli wyjdzie coś niepokojącego to koniecznie znowu szpital...
mam nadzieje że to ktg pokaże że wszystko dobrze bo na samą myśl o szpitalu płakać mi się chce
chociasz w sumie dla mojej niuni jestem gotowa zrobić wszystko więc taki szpital to pryszcz...aby tylko trzymała się w moim brzuszku jak najdłużej
próbował złapać bużke mojej córeczki żeby wydrukować zdjęcie ale malutka jest taka wstydliwa że nie chce pokazać...powiedział że spróbujemu jeszce raz za tydzień ale że marnie to widzi bo dzidzia jest już ułożona głowką w dół i pewnie już tak zostanie...no ale mogła by tą buźkę chociasz troszkę pokazać
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
A dobrze że z wynikami OK
Może szpital nie będzie konieczny, a jak by był to tylko po badaja wyniki zrobia i wypuszczą a jak będzie potrzeba to pomogą