BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 6 miesiąc temu #18127 przez kasia86
mówisz że ta glukoze da się przeżyć?? to dobrze bo w sumie mnie też to czeka :)

właśnie mi jakoś też się te zwykłe nie podobają...jest jeszcze jedno na allegro takie włąśnie fajne tylko że jednolite i jeszcze nie wiem które wybiore :) zobacze co tatuś powie..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #18131 przez Katarzynka
No tylko weś gazetke książke albo coś bo tak nudno że mało na tych kanapach nie zasnełam ;)

14 lata 6 miesiąc temu #18134 przez kasia86
mówisz :) a ile czekałaś ? godzine czy dwie?? bo zauważyłam że to różnie jest

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #18136 przez Katarzynka
Ja czekałam 2 dziewczyna która też to piła czekała 2.
Jedyną rozrywką były płaczace dzieci po pobieraniu krwi ;) a jedna płakała bo dla jej taty pobierali a ją bolało...

14 lata 6 miesiąc temu #18145 przez Lola84
Cześć dziewczyny, jeśli chodzi o glukozę to naprawdę da się ją przeżyć :) Wyobraź sobie Kasia86, że ja musiałam ją pić dwa razy, bo mi źle wyniki wyszły więc jak ja przeżyłam dwie to Ty tym bardziej przeżyjesz jedną :)

14 lata 6 miesiąc temu #18170 przez iwo23_1990
Cześc dziewczynki, nawet mi nie mówcie o glukozie bo ja własnie robiłam w ten poniedziałek i jak cała ciąże nie wymiotowałam to po tym wymiotowałam okropnie i niestety nie zrobiłam badania:( nie wiem czy znnowu da mi skierowanie na to badanie czy nie ale jak mi da to teraz jak mysle o tym to mi sie wymiotowac chce ja miałam 75 ml i miałam po 2 godzinach pobrac znow krew ale do 10 minut wszystko zwrociłam a to nie jest zle mi to smakowalo ale moj żoładek tego nie przyjal bo zaczelo mi sie robic slabo oblalam sie potem no i potem juz wiadomo co było mam tylko wynik na czczo...

14 lata 6 miesiąc temu #18195 przez kasia86
o kurcze czyli nie każdemu idzie to tak łatwo :dry: ciekawe jak ze mną będzie...ale jeszcze mój gin nic na ten temat nie mówił...może w piątek coś mi powie...

katarzynka na która masz dziś wizyte??

14 lata 6 miesiąc temu #18208 przez Katarzynka
Już jestem po wizycie z Maleństwem wszysko dobrze ale chyba jednak Nikola Anna będzie, nie na 100% bo za pępowiną się chowa ale chyba dziewczynka... Mówiła że sprawdzimy na kolejnej wizycie. Więc ja już sama nie wiem teraz na dziewczynke się nastawie a ona mi powie na następnej że może jednak chłopiec to ja biedna zgłupieje...

14 lata 6 miesiąc temu #18240 przez kasia86
aaaaaaaaaa jednak dziewczynka :lol: już suwaczek zmieniłaś widzę ale nie dowierzasz że to córeczka będzie...

ja też bym się dziwnie czuła gdyby mi nagle powiedzieli że to chłopiec...

katarzynko narazie nie myśl o tym za dużo...zaczekaj do następenego usg a teraz ciesz się maleństwem... w końcu czy to chłopiec czy dziewczynka to i tak bedzie ukochane dzieciątko :)

14 lata 6 miesiąc temu #18241 przez Katarzynka
Mi to bez różnicy czy chłopiec czy dziewczynka ale bym chciała w końcu wiedzieć napewno :dry: bo nwet nie weim jak się zwracać do małej wredoty która codziennie rano budzi mnie o 5 kopniakami chyba ma budzik ustawiony :cheer:
No i bym chciała się w końcu wziąśc za porządne zakupy a tu nie wiadomo komu kupować :unsure:

14 lata 6 miesiąc temu #18242 przez kasia86
a kiedy masz następne usg??

14 lata 6 miesiąc temu #18243 przez Katarzynka
23.06 strasznie długoooooooooo

14 lata 6 miesiąc temu #18246 przez kasia86
czyli za 4 tyg... no musisz wytrzymać a wtedy już napewno będzie wiadomo :)

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #18247 przez Katarzynka
No powiedziała dalej mało widzi ale raczej teraz dziewczynka... Przedtem chłopiec teraz dziewczynka a co na następnej to ja już nie wiem ...
Jak ja bym chciała wiedziać czy Nikola czy Mateuszek

Raz mówi tak raz tak a ja już nie wiem

Ps. Ten lekarz mówił co byłam w ełku że jak pęowina jest daleko od dzidzi to dziewczynka a jak jest blisko przy dzidzi to chłopiec. Bo spłaszczone "jajeczka" wyglądają jak wrgi... Więc nasze małe wstydliwe maleństwo się chowa a mamusia nie wie jakie ubranka kupić

14 lata 6 miesiąc temu #18298 przez iwo23_1990
Katarzynka jak tak bardzo chcesz wiedziec to idz na usg 3d lub 4d ja tez bardzo chcialam wiedziec na 100% bo tak samo jak ty nie wiedzialam jak sie zwracac do maleństwa:) ginekolog powiedział mi w 19 tygodniu ze na 90% bedzie chłopak ale nie jest pewny i w 20 pojechałam na usg 4d nie tylko sie dowiedziałam jaka płec ale także sprawdził wszystko i jest to niezwykłe przeżycie, świetna pamiątka:) Polecam takie badanie:) Ja będe miec Synusia Olivierka:) Pozdrawiam:)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka