- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
kurcze znowu męczą mnie jakieś mdłości...od kilku dni po sniadaniu męczą mnie przez jakieś 3 godziny...a wczoraj i dziś to już tak mocno...okropność
kilka dni moja córeczka miała jakieś ciche dni w brzuszku...mało co się ruszała a ja się zamartwiałam.a od wczoraj tak kopie znowu że o ludzie...nawet noc miałam nieprzespana. najpierw niedała zasnąć...potem siku w nocy szłam i ona się obudziła i znowu z godzine nie dawała zasnąć.. nad ranem znowu siku i ona znowu to samo..
ale to chyba dlatego jakoś optymistycznie patrze na to wszystko:) wiem że jest jej dobrze w brzuszku i ma dużo siły by walczyć razem ze mną
tak łatwo się nie poddamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja jak czytam ze wasze malenstwa tak solidnie kopia to zaczynam sie martwic bo moje malenstwo jest tak spokojne,nie kopie tak solidnie...nie budze sie przez to w nocy a ja tak lubie jak kopie a ono mi chyba na zlosc robi i czasami zastanawiam sie czy jest wszystko ok...? ale wyniki mam dobre i lekarz mowil ze malenstwo prawidlowo sie rozwija...tyle ze wyszlo mi wedglug usg ze moja kruszynka jest o tydz mlodsza
url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6087 [/url]
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- iwo23_1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja ciaza to tez pierwsza i moze dlatego tak fisiuje-skoro lekarz powiedzial, ze wszystko ok...
moje malenstwo w 24 tyd wazylo 540g moze i jest zbyt male zeby solidnie kopac:) albo wdalo sie w tatusia i ciagle spi:)
a do ktorego tygodnia mozna robic usg4d???
url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6097 [/url]
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- iwo23_1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Batmanik usg 4d można robic caly czas tylko ze najlepszy moment na to to miedzy 20-23 tygodniem ciazy bo dzidzius jest juz rozwiniety ale jeszcze ma sporo miejsca i fajnie go widac bo pozniej to jest juz za duzy i caly pozginany i moze nie byc tak fajnie go widac... ale to tez nie jest powiedziane:) ja jak juz pisalam jestem z tego usg bardzo zadowolona i zafascynowana:)
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
katarzynko...nie wiem bo mi sie nic takiego nie wytwarza chociaz pilam herbatki na laktacje, bo bardzo chcialabym karmic piersia a u mnie w rodzinie ani mama ani siostra nie miala pokarmu takze chcialam jakos temu zaradzic ale duzo wlasnie czytalam,ze od ktoregos tam tygodnia wytwarza sie tzw siara takze nie masz co sie martwic
Dziewczyny zapisalyscie sie juz do szkoly rodzenia??? Jakie jest wasze zdanie??ja ostatnio zapisalam sie ma ruszyc gdzies czerwiec lipiec, bo zbieraja tutnus 5cio tygodniowy i jedna grupa skonczy i biora nastepna...
www.findyourfate.com/chineseastro/lunarcalender.html to jest link na jakis chinski horoskop ktory wylicza na 99% czy chlopczyk czy dziewczynka...mi z tego testu wyszlo ze dziewczynka a lekarz mowil ze wydaje mu sie ze bedzie chlopak...sprawdzcie niektore z was juz sa pewne zobaczymy jak to sie sprawdza
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie w rodzinie wszystcy karmili piersią więc mam nadzieje że ja tez będe
A mój maluszek może duży nie będzie ja się urodziłam 2150 a mąż 3100
U mnie wychodzi chłopiec
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja do szkoly rodzenia nie chodzilam a mimo wszystko dalam rade:)meza zabraklo przy porodzie to juz zalamka byla totalna ale coz.
co do siary to katarzynko to jest ona.:)takie sa uroki co prawda ja najwiecej mialam w 8 dopiero miesiacu.i zazwyczaj tylko w nocy
A co do karmienia piersia..jak mama ani siostra nie mialy pokarmu to nie wiem nie znam sie ale moze pojsc to i na ciebie choc i niekoniecznie bo jak wiadomo sa przypadki od reguly:)
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do porodu to boje sie jak nic i mysle ze go nie przezyje tego bolu i wogole i chcialabym zeby byla ze mna siostra bo mojego nie wezme ze soba bo nie ma na co patrzec a kobieta to innego- sama to przechodzila to zrozumie to...a ja nie moge patrzec jak ktos rozetnie sobie reke a co dopiero porod...jak narazie staram sie o tym nie myslec
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa