- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- szczęśliwe mamusie z terminem na czerwiec 2010
szczęśliwe mamusie z terminem na czerwiec 2010
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- renacting
- Wylogowany
- gaworzenie
- mały rozrabiaka:)
- becia*1980
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a jak tam u was, ja juz mam cala wyprawke i torbe spokowana, jeszcze jutro spakuje ciuszki do szpitala dla juniora i moge spokojnie czekac na narodziny
jak tam wyglada sytacja u was?? ja termin mam na 7 czerwca ale w sumie obecnie leci mi juz 36 tydzien wiec coraz blizej, no i zaczynaja sie pierwsze skurcze przepowiadajace, poza tym coraz gorzej mi sie chodzi, maly juz coraz mniej szaleje i ruchy te sa takie inne. Tak tylko chodze po necie i czytam na temat porodu i sama widze ze juz mam syndrom obazrstwa przed porodowego bo dzis zjadlam dwa razy obiad i to calkiem spory w odstepach 3 godzin niezle co poza tym to co mi najbardziej brakowalo z wyprawki to ciuszki dla malego na wyjscie ze szpitala i ciagle nie mialam kiedy isc kupic, ale wczoraj kupilam fajny dres i juz moge byc spokojna. pozdrawiam
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Torbę dziś zaczęłam pakować, ale sporo rzeczy do torby muszę dokupić..Mały mój wierci się jeszcze, skurcze też mam i co jakiś czas coś mnie w dole zaboli, ale brzuch wysoko więc chyba się Młody nie wybiera jeszcze. Jutro USG, a w przyszły wtorek wizyta u gin zobaczymy...Tak bardzo bym chciała już urodzić
- renacting
- Wylogowany
- gaworzenie
Wyprawka prawie cala czekamy na wozek bedzie na koniec maja (terminy 4-5 tygodni)
- becia*1980
- Wylogowany
- pierwsze słowa
to ma byc moj drugi porod (coreczka ma juz 4 lata) ale cala ciaza jest zupelnie inna, poza tym nie wiedzialam z corka co to sa skurcze przepowiadajace, pierwsze skurcze wystapily dopiero przy porodzie, a porod zaczal sie od tego ze dokladnie dzien po terminie odeszly mi wody, a teraz mam te bole w dole brzucha i od wczoraj te skurcze calej macicy ale nie sa bardzo mocne a do tego sa nieregularne ciekawa jestem dlatego jak tam moja szyjka i czy lekarz nie polozy mnie w szpitalu bo mam obciazony wywiad i ciaza byla od poczatku zagrozona (w sumie to moja 4 ciaza a czeka mnie drugi porod)
czas pokaze czy nie stane sie mamusia majowa pozdrawiam
- becia*1980
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Torba spakowana. Czekamy na pierwsze symptomy zbliżającej się rewolucji. Dziś idę na USG, jak wróce to pochwalę się jakiego mam giganta:) Trzymajcie się dziewczynki!
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Lidziun
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
ostatnio myslalam ze mam cos z nerkami, mialam male zapalenie pecherza i do tego bolaly mnie plecy i juz myslalm ze mi nerki wysiadaja, ale po kilku godzinach bol przeniosl sie w inne miejsce wiec bylam spokojniejsza
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
zamówienie wyprawkowe wczoraj zostało wysłane, mam nadzieję że najpóźniej na początku przyszłego tygodnia paczka przyjdzie i będzie wielkie szaleństwo:) wtedy zacznie się pranie, prasowanie, pakowanie i ustawianie:) trzeba będzie jeszcze od rodziców większe gabaryty zabrać i przetransportować do nas:) jak tak sobie o tym pomyślę, to zastanawiam się czy się z tym wszytskim wyrobię do porodu, chociaż teoretycznie dość wcześnie zaczęłam:P
wizyta u gina teraz za 2,5 tygodnia, a wcześniej chyba usg i będziemy wiedzieć czy mały ustawił się już do wyjścia czy jeszcze się buntuje:)
nie wiem czemu ale mam jakieś niejasne przeczucie, że u mnie z czerwca przerodzi się na lipiec???????
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- renacting
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja siusiam 2 razy w nocy, brzuch mam nisko ale to juz od dawna bo moja szyjka ma niecaly 1cm i do tego jest rozwarcie no i maly jest grubasek:)
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa