- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

a co do prawnikow to rzeczywoscie wszystko dużo kosztuje a nie ma u was w miescie jakiś darmowych porad prawnikow?poszperaj czasem się oglaszaja u nas jest kilku nawet wczoraj był koles co startuje na radnego i chodzil po domach z ulotkami i wlasnie mowil ze jest prawnikiem i od ilus tam lat udziela bezpłatnych porad prawnych
niteczka podziwiam cie z ta praca ja w domu siedze a i tak narzekam na te [pobudki w nocy a jak dojdzie praca to już wogole koszmar będzie

remis zaczynam się rozgladac pytam znajomych i kiepsko miałam taka deske ratunkowa a ostatnio się widziałam z ta babka co miała mi ta robote zalatwic i już nei jest takie pewnie wiec się trochę podlamalam :(mmoze dlatego mam teraz takie podejście ze brałabym wszystko nawet staz:P nie ma dużych pieniędzy ale ok 1000 się bierze to tyle co mój macierzyński wiec jakos byśmy dali rade a jak zostane bez macierzyńskiego to albo płacimy rachunki albo mamy na zycie..

- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Cześć Hania, ja też mam małą Lenke

Czytam Was, ale nie mam czasu odpisać. Może tym razem uda mi się wrócić na dobre

Kasiek doczytałam do końca i mam dla Ciebie info: idąc do sądu pracy jako pracownik dostajesz prawnika z urzędu za darmo a sąd pracy zawsze jest po stronie pracownika a nie pracodawcy, więc ja bym na Twoim miejscu poszła do sądu pracy i tam się orientowala, bo szkoda tyle kasy na prawnika.
Monia powodzenia z tym żłobkiem, oby Zuzia szybko się zaklimatyzowala.
Napiszę co u nas: Lenusia dalej ma refluks żołądkowo przelykowy, ale nie wymiotowala juz 3 miesiace. Ostatnio miała zatrucie po zupkę z królika, biegunka i wymioty. 27 października byliśmy na oddziale dziennym na badaniach i kontroli u gastroenterologa i w kale wyszedł HELICOBACTER PYROLI:( powtarzamy wyniki i jeżeli się potwierdzi czeka nas gastroskopia w ogólnym znieczuleniu, bo ta bakteria powoduje zapalenie śluzówki żołądka i wrzody; (
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Kasiek, jesli jest tak jak Zanka pisze, to moze sie zastanów nad tym, bo jednak trochę kasy Ci pojdzie i znając zycie na tym sie nie skonczy...
Remis, synek przystojniacha

Zanka, zagladaj czesciej

- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
W netto od 20 listopada 4 pampery active baby po 95 zł za 164 szt

Anitulka zazdroszczę naleweczki

Remiś, cudny Remik i skóra z ciebie zdarta! Mam nadzieję, że dojdą chłopcy do siebie, a Remik pewnie odchorowuje przedszkole podobno tak wygląda pierwszy rok, że dziecko choruję często

Niteczka, rozumiem Cię z tymi kaszkami bo mój ostatnio wcale nie chce chociaż kiedyś jadł ładnie.Koleżanki mojej synek mało przybierał to lekarka zaleciła dodawać sinlac do zupek, deserków, jest kaloryczny i można dziecko podtuczyć i u niej się to udało.
Monia, ja jak byłam w ciaży to byłam pewna, że damy do żłobka ale jak się urodził to jakoś sobie tego nie wyobrażam ja po prostu miękka jestem...życzę Ci żeby udało się z tą pracą!!!!Trzymam mocno kciuki!
Kasiek, ja doczytałam:P:P:P Uważam, że dobrą opcję wybrałaś racja prawnik kosztuję ale przynajmniej wie jak ugryść temat!A co do Igorka to mój Jasiek waży 9200 i wydaje mi się, że jest mniejszy od Igorka

Zanka, kochana strasznie Wam współczuję

Dziewczyny mój bąbel zaczął raczkować już na dobre, od jakichś dwóch tyg jak się zapomniał to zamiast pełzać raczkował ale za chwilę spadał na brzuch, a dziś już tylko na raczka:-) cieszy mnie to:-)
Mamuśki mam pytanie!!Wiecie może czy paczkę pocztową priorytetowa plus przynosi listonosz czy kurier pocztowy?Bo zamówiłam robote na prezent dla rodziców na rocznicę w srodę i Pani szybko mi wysłała w czwartek i dziś powinna być bo sledze ją tylko, że jak to nosi listonosz to skonczy się awizo bo paczka waży 11,5kg i nie odbiore tego na poczcie bo będę sama z małym...zła jestem jak cholera!
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
bella
igor na wszystkich zdjęciach wydaje się taki papusny ale tak naprawdę to jest chudzielec... mój tato jak przyjechał we wrześniu i zobaczył Igora to był w szoku... bo właśnie na zdjęciach taki duży a w rzeczywistości jest naprawdę chudy... mam problem z ubieraniem go bo np body w rozmiarze 80 sa na długość ok ale na szerokość już nie... sa tak duże że wszystko na nim wisi... no a spodnie to już w ogóle.. z dupy spadają, więc najczęściej nosi dresy albo ogrodniczki których nie bardzo lubię.. jak będę miała dłuższą chwilę to znajdę jego jakieś zdjęcie i pokaże że wcale taki papus nie jest :-D tylko poliki ma takie duże..
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Zanka ja też mam refluks i ogólnie problemy z żołądkiem,helicobacter tez miałam:-( Gastroskopie trzy razy bez znieczulenia,Wiadomo u Lenki musi być bo to maleństwo i nie ulezy spokojnie,Pociesze cie trochę bo trwa ona dosłownie 5 minut a znieczulenie owszem ale to takie łagodne moja teściowa bała się i wykupiła znieczulenie i dosłownie po 30 min wstała i pojechała do domu,Jak masz jakieś pytania to mogę odpowiedzieć tylko z doświadczenia dorosłego, W trakcie badania mogą pobierać z żołądka probke na helicobacter ważne żeby przez jakiś czas nie brać przed badaniem leków o ile coś bierzecie,Ja helicid brałam
Bella masz rację sinlac mega kaloryczny i dobry dla niejadkow,można dodawać do wszystkiego mleka, zupy,owocow, Gratulacje raczkowania! Czyli najpierw Jasko usiadł a dopiero później zaczął raczkowanie?U nas właśnie tak było
kurcze musze pójść z Lenka do ortopedy jak siedzi to patrząc z tyłu bez ciuchów to jej plecki trochę na lewo uciekają:-/ zaczynamy chodzić na ćwiczenia bo ma obnizone napiecie może to od tego? Jakaś asymetria czy co dodatkowo!Nie siedzi prosciutko tylko tak jakby bardziej na jednym pośladku.
Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Hania, zgadza się Boluś najpierw siadał potem pełzał i teraz raczkuję:-)Hania ja nie mam doświadczenia w temacie asymetrii czy obniżonego napięcia ale mam nadzieję, że okaże się, że u Lenki wszystko ok!
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też dzisiaj marudne? Mój przechodzi sam siebie...a rozmawiałam z mamą i u niej w przedszkolu też dzieci dziś dawały popalić więc może ta pogoda tak wpływa...
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- haniaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-