- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bella 10kg gratuluje to na prawwde duzo.
Ja to mieszkajac u tesciowej juz przytylam ledwo jeansy na mnie wchodza. Od nowego roku koniec jedzenia po 19. Bo mi to ostatnio zbiera sie kolo 22-23 na jedzenie. Tak wiec musze to zakonczyc.
Swieta super juz nie pamuetam kiedy takie byly u mnie w rodzinie w koncu bylo normalnie nikt sie nie klucil wszyscy byli takze jestem mega zadowolona. Zuzia tez duzo prezentow dostala. Pchacza z ktorego sie bardzo cieszy, slonia na biegunach,pieska,ktory chodzi i szczeka,sukieneczke kasiore i inne drobiazgi. Dzien przed wigilia maz wymyslil ze sie przebierze za mikolaja i da prezenty tesciowa nic niewiedziala o naszym zacnym planie:) i nie poznala na poczatku syna,Zuzia bala sie mikolaja mimo ze maz zciagal czapke i brode to plakala. Ale niespodzianka udana.
Zuzia tez juz zaczyna pomalu chodzic,dzisiaj sama przeszla caly pokoj. I ciraz czesciej jej sie zdaza ze zapomina i sie puszcza i idzie. 10stycznia skonczy roczek a ja niewiem nawet jaka imprezke robic bo maz wyjezdza 8 i nie bedzie na urodzinach a wczesniej juz nic nie da rady zrobic bi bym musiala w ten weekend:(. Maz wyjezdza w styczniu a my prawdopodobnie dolecimy w marcu. Ehh jeszcze nie wyjechal a mi juz sie teskni.
Moniaa mam nadzieje ze znajdziesz jakas prace. U nas tez krucho bedzie bo musielismy pozyczyc na wyjazd meza bo sam bilet 3000zl a jeszcze dziennie musi miec kolo 100dolarow bo jak bedzie mial malo kasy to moga go nue przepuscic. Tak ze tez sie pozadluzamy. No ale mam nadzieje ze niebawem sie odkujemy. A ty kilka fotek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja zapowiadałam już długo przed swietami ze robimy wspólne zdjecie i wyszlo jak zwykle zuzia już była marudna Julka nie zbyt chetna i nie podoba mi się jak wyszly mamy strasznie mało takich rodzinnych zdjęć i się wqrzam zawsze o to;/ jedno co w miare wszyscy wygladaja jest mega ciemne bo siostrzeniec zaslonil palcem lampe...dalam koleżance fotograf może je jakos naprawi no i zawsze zazdroszczę jak znajomi maja takie rodzinne sliczne zdjęcia
a z urodzinami się nie przejmuj ze meza nie będzie Zuzia nie będzie pamietala nawet
a czemu scinaliscie Zuzi wloski?
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zauwazylam ostatnio ze Zuzia jak z rana wstaje to w jednym oku ma ropke takiego spiocha malego. A dzisiaj wyszlam z nia na dwor i strasznie jej to oczko lzawilo. Pozniej tesciowa wlala jej kropelki i wyszla ropa. Myslicie ze powinnam isc z tym do lekarza. Czy narazie poczekac?
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Pola po świętach zadowolona, obdarowana prezentami i szczęśliwa. Byliśmy u mojej mamy więc ciągle ją ktoś prowadzał za rączkę postępów w chodzeniu brak- tylko 3 kroczki od jednej odoby do drugiej, zero własnej inicjatywy
Zeby nie było za wesoło, to jadąc na wigilię zaliczylismy wielka dziurę w poboczu i samochod do naprawy- jakies 1500zl
z tego to właśnie powodu (+ niedoplata za gaz i szkoła W. i nieobecnosc rodziny W.) na roczek przybędzie tylko moja rodzina a ja zapowiedzialam ze imptezy nie robimy, będzie tylko tort i kawka. Mowilam tez żeby prezentow nie robili, bo w ciagu tego miesiaca tyle dostala zabawek ze nie mamy gdzie tego trzymac (niektore zostawilam u mojej mamy) a zainteresowanie nimi bez rewelacji, no i wiadomo ze tez ich pociagnelo po kieszeni.
No i u nas roczek w ten weekend, bo Pola z 4 stycznia
Pysiaczek, a nie myślałaś zeby właśnie zrobic takie mini przyjecie nawet w srodku tygodnia dla najblizszych. Żeby chociaz kilka fotek pstryknac na pamiątkę Zuzi? Maly torcik, sto lat a urodzinki zaliczone
Monia, pochwal sie fotkami
Bella, super z ta praca
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj tak sobie myslalam ze bym chciala zeby kazdy rok wygladal jak ten. Zuzia nam daje tyle radosci ze to byl najlepszy rok w moim zyciu.
Tylko konczy sie troszke slabo bo Zuzia kaszel ma straszny. Dajecie cos swoim maluchom bez recepty na mokry kaszel?Ale wracajac do tematu chcialabym Wam wszystkim zyczyc zeby nadchodzacy Rok byl jeszcze lepszy niz ten co sie konczy. Zdrowka dla Was i dzieciaczkow,milosci,spelnienia marzen. SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia zdjecia super,piekne masz coreczki:-)
Pysiaczek
uważaj na ten kaszel u Zuzi bo jest teraz wirus zapalenia płuc, przynajmniej u nas w Wawie,My przechodzilysmy przed świętami :-/ byl katar,pozniej kaszel i od razu pluca,Bez tempetatury,nie bylo ciekawie powiem Ci,wszyscy sie wymęczylismy ta choroba.
Rob inhalacje z soli 0,9% takiej w ampułkach jesli masz inhalator i oklepuj plecki po inhalacji ale tak porzadnie przez 5 minut chociaz i flavamed syrop mozesz dawac ale tak max do 16 tej.No i duzo pic,
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie choróbsko dopadlo;/
ale wczorajszy sylwester nie był najgorszy poszliśmy do teściowej i nawet Zuzia grzeczna była i do 22 posiedzieliśmy bo Julka już spiaca była wrocilismy do domu dzieci uspalismy i z trudem ale d 24 wytrzymaliśmy choć M 00:05 już chrapal a ja usilowalam fajerwerki ogladac ale ze na parteze mieszkami niewiele było widać później nie mogłam spac przez katar...
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich, aby ten 2014 rok byl lepszy niz 2014.
Spoznione zyczenia noworoczne, bo nawet nie mialam czasu kiedy napisac. 22 grudnia polecielismy do Polski. Wszystko bylo super. Gotowanie, kupowanie prezentow, ubieranie zywej choinki, tylko ze Julek zachorowal i w pierwszy dzien swiat musielismy isc z nim do lekarza. Okazalo sie ze ma angine ropna i na dodatek wysypalo go. Na calym ciele mial jakies krostki, a doktor powiedziala nam ze to moze byc wlasnie przez ta angine. No i idzie nam czwarty zabek. Druga gorna jedyneczka. Dziewczyny a czy ktora moze sie orientuje moze czy dziecko moze miec biegunke po antybiotyku??? Bo maly zanim zaczal brac antybiotyk to kupka byla normalna, a po antybiotyku jest strasznie luzna. Aha i zaczal zgrzytac zebami, a siostra moja powiedziala mi zebym poszla do lekarza i zeby lekarz przepisal cos na robaki bo jej mala tak robila i poszla z nia do lekarza i dostala jakis plyn na robaki. Dziewczyny pochwalcie sie co Mikolaj Wam przyniosl w tym roku?
Pysiaczek- troche szkoda, ze maz Twoj wyjezdza przed urodzinami malej, ale jak to MoNiaaa chyba mowila, ze mala teraz nie bedzie pamietala. Ale dacie rade. U mnie chyba takie wyjazdy beda sie szykowaly po powrocie do Polski na stale. Tylko ze w tym przypadku to ja bede wyjezdzala do Niemiec, ale nie moge sobie jakos wyobrazic rozlaki z malym. Coreczka Twoja dzielna byla u fryzjera. Moj K chce wlasnie wziasc Julka do fryzjera jak skonczy roczek, ale ja nie chce bo on nie ma za wiele wloskow.
MoNiaaa- dziewczyny Twoje sa super. Wierze, ze napewno znajdziesz jakas prace.
A my z moim nawet do polnocy nie dotrwalismy. Po 10 polozylismy sie spac i mielismy sie obudzic przed polnoca, a obudzily nas fajerwerki 5 minut po polnocy i nawet szampana nie otworzylismy hahahahha. Wiec stwierdzilismy ze szampana wypijemy po urodzinach malego.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
My na sylwestra bylismy u znajomych z Zuzia oczywiscie. O 12 wyszlismy na dwor na fajerwerki na poczatku Zuzi sie podobalo ale pozniej juz byl tak glosno ze zaczela plakac. Wrocilismy do znajomych i padla odrazu. A my jeszcze posiedzielismy do 2 i poszlismy do domu. Moze i dluzej bysmy posiedzieli ale ja usypialam przy stoke. Zuzia juz coraz wiecej sama chodzi. Moze akurat na roczek juz calkowicie bedzie sama latac. A tu zdjecie z wczoraj. Na pamiatke ze Zuzia wytrzymala do 12 i widziala fajerwerki:)
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pysiaczek Zuzia mega wytrzymala pelna odziwu jestem !!! zdjecie jak zawsze piekne
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie miałam czasu odpisać na wasze zyczenia. Te święta były z jednej strony cudowne, bo to były pierwsze święta Bożego Narodzenia z Lenusia , ale z drugiej strony tak na prawdę nie czułam tych świąt. .... wigilia była u nas, zaprosiliśmy moich rodziców ale Lenusia była taka marudna, że miałam dość. Ostatnio źle śpi, ciągle się budzi i ostatecznie zasypia ze mną :/:/ jestem wykończona. Dziecko, które przesypiało całe noce nagle ma 2 godzinne przerwy a ja mam coraz mniej cierpliwości. ..
28 urzadzilismy roczek, ponieważ chrzestni mieszkają daleko i zjechali na święta, więc to była jedyną okazja. Lenusiapod choinkę dostała uczniaczka myszkę Mickey i takie autko lwa no i kasę. Na roczek super sanki i medalik z Matką Bożą. Z kasy kupiliśmy jej pudełka na zabawki i chcemy jej kupić taki laptop edukacyjny i telefon do zabawy, bo nie pozwalam jej się bawić komórką i laptopem a widać ,że ją ciągnie:)
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Kochane, życzę Wam żeby tok 2015 był jeszcze lepszy od 2014 (choć osobiście uważam go za najcudowniejszy rok w moim życiu dzięki Poli).
Zanka, pochwal się jakaś fotka Lenki jeśli posiadasz, bo chyba dawno jej nie widzialysmy
Niteczka, mi też się nie wydaje żeby to zgrzytanie to cos poważnego. Pola zgrzytala też jak miała mnej zębów ale juz jej przeszlo, a te robaki to chyba bardziej u większych dzieci...
Pola w sylwestra padła kolo 23, ale o 4 musialam koło niej leżeć bo jak ogarniala ze wstaje to 'mama mama' od razu, wiec impreze zakończyliśmy
Roczek robimy w niedziele, więc muszę porządnie wysprzatac mieszkanie... na święta się nie postaralam bo wiedzialam ze nas w domu nie będzie