- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Co do kolezanki no to swietnie,znajomi sa wazni.zawsze jest sie z kim spotkac i milo czas spedzic.cieszysz sie pewnie jak dziecko na czekolade;)milej nocki Wam zycze w takim razie.i jeszcze dzieci w zblizonym wieju macie.no ekstra!
Niteczka jak bylismy n lanzarocie w czerwcu to wialo.wiec nie wiem.ogolnie kanary sa wietrzne wiec na uszy trzebbu dziecka uwazac.ale pkus taki ze skwaru nie ma wiec dziecko sie nie meczy.no plaze to rozne sa.od zwirowychbpo srednio piaszczyste.takich z drobniutenikim jasnym piaskiem to raczej nie ma.wyspa urokliwa choc mala. Ja tez cypr rozwazam;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Tyle się tu dzieję, że po tygodniu nieobecności nie jestem w stanie nadrobić
Chciałam zameldować, że w piątek byłam u lekarza, z usg wyszło, że to 6tydz 2dzień więc już teraz prawie 7 tydzień Jak zobaczyłam to bijące serduszko to tak strasznie się wzruszyłam...
No i zostałam u rodziców na kilka dni i odpoczęłam sobie bo Jasiek uwielbia dziadków i jak u nich jesteśmy to ja dla niego nie istnieje:-)Dziewczyny mam takie straszne mdłości jestem wykończona przy Jaśku wymiotowałam 2 tyg ale wolałam to niż te cholerne nudności, mam wrażenie jakbym miała za chwilę zwymiotować...co zjem to koszmar, jak nie jem to ssie mnie z głodu...wrrr
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Sisi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
remis, stroj piekny.Moim zdaniem powinna byc taka zasada w przedszkolach, ze stroj ma byc zrobiony a nie kupiony.Ostatnio w hm widziałam stroje spidermena ok 80zł ale co to za sztuka kupić..potem kazdy przedszkolak wyglada tak samo...przepraszam za bledy ale maly mi spi na kolanach
.
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Super, że się pogodziłyście z koleżanką. Pomysł z wyjazdem na noc do niej świetny. Nikt Wam nie będzie tyłka zawracał Pewnie nie będziecie się mogły nagadać. Jedź, nawet się nie zastanawiaj
A co do urodzin, to może właśnie teściowa chciała, żeby Ci nie było smutno i dlatego zaprosiła gości
Dziewczyny, no piniata zrobiona i czeka...ja też. Jak dziecko się niecierpliwię, żeby zobaczyć jak próbują ją rozbić i jak już się rozsypią te cukierki
Remiś sprzedaję pomysł (niestety nie mój)
Ja dodatkowo przecięłam wszystkie części smoka na pół i poprzekładałam bitą śmietaną z serkiem mascarpone i powkładałam brzoskwinie i ananasy. Wydawało mi się, że sam biszkopt będzie za suchy. Żeby był zielony dodałam barwnika spożywczego, ale można też zrobić bitą śmietanę z zieloną galaretką, albo zrobić naturalny barwnik ze szpinaku
No i nie miałam takiej końcówki do dekoracji, dlatego u nas nie ma "włosów" jak na zdjęciu tylko kwiatki
My zaoszczędziliśmy na meblach Matiego, bo to są baaaardzo stare meble, tylko je pomalowałam, kupiłam naklejki i gałki, co wyszło mnie ok 100zł a efekt wcale nie jest taki zły
Dlatego Bartkowi mogliśmy kupić takie jak chciał. Myślałam, że będzie w tym wymarzonym łóżku sam spał (tak się nam odgrażał), ale póki co robi jako eksponat
Bella ojej aż się wzruszyłam. Przypomniałam sobie jak byliśmy na USG z Mateuszkiem i usłyszałam pierwszy raz jego serduszko. Jej tak niedawno to było, jakby wczoraj
Biedna jesteś z tymi nudnościami. A próbowałaś imbir jeść? Podobno pomaga, chociaż szczerze mówiąc, na mnie nic nie działało.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Trzymam kochana kciuki za Ciebie,niech wszystko ułoży sie jak najlepiej,Oj wiem co to mdlosci dobrze, ja przez pierwsze 3-4 miesiace schudlam 5kg w ciazy:-/ moje sprawdzone sposoby to herbatka z imbirem i przy lozku zanim wstalam mialam jakas przegryzke i poprostu zjadalam zanim wstalam,Maz musial robic mi sniadania bo ja nie moglam juz przełknąć jak zrobilam sama
Sisi
Dobrze,że to trzydniowka!U nas byla bez wysypki no moze ja co nieco widzialam ale to było baaardzo bladziutkie i prawie niewidoczne cos i tylko brzuszek i plecki.A jak ogladalam w necie to ewidentnie wysypki bardzo duze.
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Bella super pomysł, żeby stroje samemu robić. Nie muszą być takie wypasione jak u Remiś Ale można do pomocy wciągnąć dziecko i przynajmniej spędza się z nim czas konstruktywnie no i jaka później frajda z efektu Ja do tej pory pamiętam jak z rodzicami robiliśmy kapelusze kowbojskie z brystolu
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak korzeń imbiru. Można zetrzeć i sypać na kanapki, albo można w plasterki i do herbaty albo wody.
Mój mąż też chciał drugiego synka i ja nawet też. Ale teraz jakbym miała trzecie to chyba chciałabym dziewczynkę, chociaż tak naprawdę to wszystko mi jedno Ale mój mąż panicznie się boi, że mógłby mieć córkę
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak zobaczyłam Twoj tort to łał!!!No ty mi tu Remis chwalisz a takie dzielo zrobilas?? Ja bym napewno udekorowala bo mam do tego zmysl ale Ty mi mow jak upiec takiego zwierzaka????
Pysiaczek
To ja pisalam o opryszczce,ale sonol ten plyn za cholerę mi nie pomaga,Tradycyjne zowirax itp plus plasterki compeed,Kurde oby tylko dziecka nie zarazic.Dobrze,ze z urzedem poszlo sprawnie,To oferty pracy jednak jakies dostalas,czyli nie byloby tak kiepsko gdybys chciala pojsc do pracy bo cos proponuja chociaż
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Śpróbuję tego imbiru dziewczyny
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rzeczywiscie twistcaar swietny ale ja mysle,ze to jako dodatkowe urzadzenie,Rowerek biegowy wg mnie bardziej rozwijajacy,jazda na nim wymysza wiecej pracy miesni,tu troche na leniucha jazda;-)