- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
jestem, żyję i czytam na bieżąco, ale jakoś mi weny brak na pisanie... nie odpisze wszystkim bo nie pamietam wiele.
remis, stroj pierwsza klasa, w zyciu nym ze powiedziała ze jest własnoręcznie wykonany
Gosiacek, tort obledny! A ja ci powiem ze te kwiatki bardzoej mi sie podobaja niz wlos na orginale
Pysiaczek, super ze z urzedem wszystko po twojej mysli poszlo. A nad tym wypadem do znajomych nawet sie nie zastanawiaj tylko korzystaj
Bella, ja z Pola mialam mdłości przez 2 tygodnie (ani razu nie wymiotowalam) i mi pomagaly slone krakersy i mięta do picia to na kiedy termin porodu? No i jak tam z pracą., bo chyba mialas dostac juz umowę na stale...
Co do jedzenia to u nas tez szalu nie ma. Pola ladnie je sniadanko i kasze przed snem (zazwyczaj), owoce w kazdej ilosci, ale z obiadem problem, cos tam podziubie, miesa prawie w ogole nie chce (ja tez nie przepadam), z zup tylko rosol, jak jest jakas inna to karmie godzine zeby glodna nie byla co do bajek przy obiedzie to nie puszczam, poprostu zeby nie uczyc, u nas obiad zawsze w kuchni, cala rodzina (nasza trojka), no i pewnie mimo wszystko zamiast jesc to i tak zajelaby sie wylacznie ogladaniem
U nas od wczoraj Polcia kaszle, poszłam do lekarza od razu zeby szybko przeszlo, przepisala nam sachol i depulol, ale dzisiaj jest duuuzo gorzej, tak mi szkoda mojej maleńkiej macie moze jakies sprawdzone sposoby? Najgorzej bylo w nocy, bodulka siadala, kaszlala i plakala jakby z bezsilności...a ja prawie z nia...
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Też mi go szkoda, bo nie potrafi jeszcze pozbyć się tej wydzieliny i to go męczy bardzo. Raz aż zwymiotował takim śluzem, pewnie mu się bardzo dużo nazbierało a on biedny nie umiał tego odkasłać.
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
To co napisala Gosiacek ja tez robie. Cała seria sool baby jest super,krople do noska sa,syrop na gardelko i ten na kaszel,Wszystko swietne,Ja krople oilolbas uzywam ale w sumie ma cos inhalowac i juz.Najlepiej tez zeby w pokoju bylo chlodniej tak 19-21 stopni
Gosiacek
No moze bym z robila ten tort nawet i ja;-) patrzac na ten szablon.Uważam tak jak Anitulka,ze Twoj wyglada lepiej niz ten z wlosami:-) w oryginale
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hania ja jestem pewna, że też byś zrobiła, zwłaszcza, że widzisz, że to normalny biszkopt w tortownicy, powycinany w odpowiedni sposób i udekorowany
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak tam, pączki zrobione, zjedzone?
U mnie bilans na tą chwilę wygląda tak: zrobionych zero, zjedzonych dwa
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzieci chore na maxa.temperatura 38,7,katsr,kaszel.jutro do lekarza .no i balu nici.ju sie zaczal a moj Remis w domu pod kolderka lezy.nocmielismy straszna.nie spalam prawie nic.moze ze 2 godziny by sie uzbieralo.na fotelu;( z Leosiem na rekach.Remik budzil sie non stop,maz pol nocy u niegonprzesiedzial.no a dzis do pracy poszedl bo musial niestety.ja wzielam opieke na dzis i jutro.
Sisi dobrze ze to trzydniowka.najwazniejsze ze minelo.
Gosiacek paczkow zero zrobionychbi zero zjedzonych.ale mam w domu juz to pewnie dzisiaj ze dwa pochlone;)
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
Poza tym, waczoraj W. sie uparl ze ze wzgledu na ten straszny kaszel Polka spi z nami w łóżku, powaznie sie zastanawialam ale w koncu dalam za wygrana. Nie wyspalam sie, szyja mnie boli, ale! po kaszlu ani sladu (odpukac), cala noc sie do mnie przytulala a ja mialam na uwadze zeby ja przykrywac i chyba troche pomoglo jej takie wygrzanie
Remis, dużo zdrówka dla Twoich chłopaków
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas bal jutro ale Bartek też nie idzie. Wolę, żeby jeszcze trochę posiedział w domu i wydobrzał, bo mam już dość chorowania.
Kuruj chłopaków, niech szybko zdrowieją.
Anitulka patrząc na zdjęcie nie wiadomo czy słodszy pączek czy Polcia Super, że tak szybko się pozbyliście kaszlu. U nas też na szczęście już końcówka.
Projektuję szafkę do łazienki Mam 4 wersje i nie wiem, którą wybrać, może dlatego, że są do siebie bardzo podobne Pomóżcie! Która według Was najlepsza? I ofc czekam na wszelkie sugestie zmian
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Anitulka ach te oczeta Poli! Obledne;)
Mama wyprztilalo i dzieclo ozdrowialo;)
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja się zastanawiam między 2 a 4.
Ta nr 2 będzie też na 4 dzielona tylko nie wyświetlił się podział na rysunku. Sama nie wiem jeszcze czy szuflady czy półki Wolałabym szuflady, ale ciężej się je robi. Nad tym jeszcze pomyślę, póki co mąż mnie męczy żebym w końcu coś zaprojektowała, więc kombinuję
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna