- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
No i chlopaki smarcza na calego.znowubw ruch poszly inhalacje,neosine i olbas.oby nic sie z tego nie rozwinelo i szybko minelo.
Zanka i wiesz juz jaknto eeg?lekarz potwierdzil ze jest dobrze?
Monia jak nogi? Dajesz rade? No i jak z dziewczynkami? Dajecie rade?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
remis wow Indianin wypas pomysłowo najważniejsze ze remik zadowolony.i podziwiam za checi większość to jednak na latwizne idzie i kupuje ( w tym ja)
gosiacek kiedyś chyba pisalas ze mialas pinate robic z dzieciakami???robilas masz jakies fotki??
moje nogi masakra!!!! bola okropnie weekend miałam wolne wiec lepiej było a dziś od nowa.
Zuzka dalej chora miała isc do zlobka a w sobote znowu temperTURE MIALA W NIEDZIELE 39 ST wiec M znowu na opiece i jak przez rok nic nie robil przy malej teraz siedzi z nia i nadrabia zzaleglosci mam nadzieje ze po antybiotyku w końcu jej przejdzie.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Padam na ryj.po pracy musialam podjazd odsniezyc bo maz chory i sie zmachalam na maxa.a rano obowiazkowo przed praca podlogi przelecialam mopem na dole;) no i zaraz do raportow siadam.dzis odpuszczam rower.
No a jutro jade dalej wiec pewnie bede kolo 15 w domu.
Ciekawe jaka nocka mnie czeka przy tych zasmarkancach;)?
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Dzieki za stoj.tez bym pewnie kupila,gdyby nie uparl sie na tegonindianina.bo 30 zl to bym dala,ale w tej cenie widzialam inne,nie indianina.a 70 to mi szkoda.wole mu dresy kupic;)
A nogi wspolczuje.nawet nie wiem co pomaga na taki bol.pewnie trzeba sie zahartowac;) a poza tym dobrze? Szefowa fajna?
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Stroj indianina ekstra, moze ja bym tez cos sklecila ale najgorzej byloby u mnie z pomyslem jak ma to wogole wygladac!No zupelnie jestem w tej kwestii antytalent,chociaż niby zmysl estetyczny jakis posiadam;-)
Moja Lenka czesto przed snem tak sie kotłuje i nie moze sie wyciszyc,kreci sie, wierci i nie wie czego chce a zasnąć tez nie moze,
To Cie Remik zagial na Nowej Zelandii, super ze taki ciekawy swiata i lubi zglebiac temat;-) U nas neozine jezeli wczesnie podane tez dobrze leczy,chociaz kiedys moj maz przerwal po 5 dniach bo czul sie ozdrowiony i tak go rozlozylo, ze pol miesiaca chorowal.
Remis ja współtworze pewien program do obslugi sklepów internetowych a dokladniej przeksztalcam go i rozszerzam na potrzeby danej branzy a potem szkole jak z niego korzystac w skrocie,Lubie swoja pracę. W sumie moglabym czesc robic tez zdalnie ale w firmie po moim odejsciu na zwolnienie uniesli sie honorem i uznali,ze mojej laski nie potrzebują i bardzo sie zaskoczyli jak sa ode mnie zależni,:-D
Moniaa
Trzymaj sie kobieto,poszukaj w sklepach czy w aptece takie rajstopy na zmeczone nogi,poprzez ucisk naprawdę pomagaja na nogi np scholl ma tskie ale z 50 zl kosztuja,Zdrowka dla Zuzi a co ja tak rozlozylo?oskrzela?
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Hania to zdolna babka z Ciebie.ja do komputera nie mam cierpliwosci i zamilowania.zrobie co musze i na tym koniec.podziwiam osoby z drygiem do tego bo dla mnie to jakis kosmos.programowac cos czy Ania niac w kompie? O matko jedyna! Dobrze ze office obsluze i tyle;)
A na ile godin wracasz donpracy? Nnpelen etat?
Wiecie co? Moj Leos do chyba onanizuje.juz od miesiaca jak usypia kladzie sie na brzuszek i wklada rece pod siusiaka i cos tam majstruje.tak sie rusza dziwnie! Na poczatku nie pomyslalam otym.ale zaczelam zglebiac temat n necie i by sibzgadzalo.od dzis bede mu masaze robic moze to pomoze.odwracanie uwagi nie skutkuje.na szczescie nie robi tego w innych sytuacjachbi miejscach.a podobno dzici potrafia sie ocierac o wszystko: o krzeselo do karmienia obpasy w foteliku samochodowym i o zabawki.u nas tylko i az w lozeczku na raczk sibkladzie.to mam orzech do zgryzienia.
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Do pracy wracam na pelny etat niestety,
Remis tez mialam pytac na forum czy wasze dzieci tak nie robia!Moja panienka jak sie nudzi badz chce spac to kładzie się na brzuszku i tak jeździ w przod i w tyl,odwracam uwage ale czasem sie wkurza.Znajomych corka tez tak robi,pytali lekarza i on powiedzial, zeby nie mowic,ze nie wolno poprostu nie komentowac, tylko czymś zajmowac i odwracac uwage,Podobno to normalne,A moja tesciowa ktora pracowala w przedszkolu mowi,ze 3 i 4 latki tez tak robia,
Ja sie obudzilam z mega opryszczka,a wczoraj obcalowywalam i probowalam z lyzki corci,Cholera zeby nic nie bylo:-/ juz zakleilam plasterkiem compeed,Wogole chyba mnie jakies chorobsko chce brac,ech:-/
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
No na opryszczke uwazaj.podaj moze malej neosine,nie zaszkodzi.a na wirusy jest przeciez.a sama czosnku sie najedz;)
Powrot na caly etat,cieza sprawa.ja tez jestem na calym ale niby godzine na karmienie sobi wzielam.mialam zmniejszyc na 7/8 jakbym wyczula w firmi dziwne ruchy ale jest spoko a kasa zawsze wieksza.w sumie to z domu wychodze o 8 i najczesciej o 14 jestem i tak z powrotem.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Leos chodzi juz sam normalnie.kilka dni puszczal sie na 2,3 metry a teraz biega po caym domu.moj zywiolek kochany;)
Zanka sie nie odzywa.mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze.
Anitulka a Ty co tak przycichlas?
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
No sie rozmarzylam, a tu snieg za oknem.
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Piniata zrobiona Miała być na urodziny kuzynki, ale, że moje chłopaki się rozchorowały, to jeszcze nie rozbita. Zrobię zdjęcia i wrzucę, choć może nie jest zbyt piękna, ale pomysł ozdobienia wymyślaliśmy razem z Bartkiem. Fajnie się ją robiło, ale jeszcze nie nastąpiło najfajniejsze, czyli rozbijanie. Mam nadzieję, że w końcu nadarzy się okazja i dzieciaki będą miały radochę.
Remiś, no właśnie ten stolik to totalny niewypał. Wcześniej stał tam inny, był większy, wyższy i dużo wygodniejszy, ale zupełnie nie pasował do wystroju. Dlatego w końcu się go pozbyłam na rzecz tego, ale to była pomyłka straszna. Musi tam coś stać, choćby żeby kawę postawić jak wieczorem coś oglądamy. A co do rogów, to u nas też z tym problem. Mateusz ciągle się o ten stolik obija. Ten wcześniejszy miał takie zaokrąglone rogi i nawet jak się uderzył, to nic mu się nie działo a teraz jest problem.
My też nie mamy gładzi tylko tynk i nic mi się nie rozmazywało, więc u Ciebie też powinno być ok. A będziesz szablon kupować, czy sama robić? Też się zastanawiałam nad dmuchawcami, ale bałam się, że nie podołam z wycinaniem, ale Ty ze swoimi umiejętnościami pewnie dałabyś radę.
Strój indianina genialny. Chapeau bas!!! Ja się cieszyłam jak Bartkowi na halloween mumię zrobiłam Masz talent kobieto a w zasadzie nawet sporo talentów
Hania awans super sprawa. Szkoda, że musiało Cię zabraknąć, żeby Cie docenili, ale dobre i to. Kiedy wracasz do pracy? Ja tez od razu wróciłam na cały etat plus jeszcze u mnie dochodzą dojazdy i wydaje mi się, że całe dnie mnie w domu nie ma
A co do masturbacji dzieciaków, to faktycznie niektóre tak robią z nudów albo przed spaniem, tak się wyciszają i uspokajają. Podobno to normalne.
Widzę, że Was też choroba dopadła. My już drugi tydzień się leczymy i końca nie widać. Dziś Mati obudził się z zaropiałymi oczkami. Chyba zapalenie spojówek go dopadło.
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tez juz sie mie moge doczekac wiosny i lata.mam dosc tych chorob,grubych ciuchow itp,musimy jeszcze troche poczekac,Kurcze przy lesie jeszcze bardziej trzeba na te nieszczesne kleszcze uwazac,
Dzisiaj potraktuje opryszczke sosem szpinakowym z czosnkiem:-D bo mam taki plan szybkie danie z racji lenistwa :-D Moja paniusia jeszcze sama nie chodzi,przy meblach owszem
Cos dziewczyny pomilkly.....
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój Matek już biega. Ale u niego to tak lawinowo szło. Długo nie siedział a potem jak załapał to w jednym tygodniu usiadł, w drugim zaczął raczkować a w trzecim wstawać. Podobnie było z chodzeniem. Chodził długo przy meblach a jak zrobił sam pierwsze kroki, to następnego dnia już chodził praktycznie non stop
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hmm aż chyba zrobię wieczorem, nie wiem tylko czy mam szpinak a nie bardzo mi się chce jeździć po sklepach.
- haniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Młodszego synka oddajesz do zlobka?przeoczylam chyba;-)
Wracam do pracy 24 lutego:-/ tez mam przeczucie,ze nie bedzie mnie calymi dniami:-( Co zrobic...Pocieszam sie tylko tym, ze corcia zostanie z tesciowa,wiem ze dopilnuje mojego niejadka,czasem moja mama tez sie zajmie.Jestem dobrej myśli, ze jakoś to logistycznie ogarne wszystko,skoro sie innym udaje to ja tez dam rade:-)
Remisleos
Plus u Ciebie taki, ze praca ma takie troche ruchome godziny,u mnie niestety od-do