- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ale u kazdego inaczej mi sie wydaje ze te dziewczyny ktore ogolnie maja szczuple nogi i rece itp i rosnie sam brzuch to szybko wroca do wagi a jak w ciazy cale rosna to pozniej jest problem i duzo widac tez po rodzinie i mamie jak ona wrocila do wagi to masz szanse ze ty tez:)
ja dzis w koncu sie wzielam za sprzatanie b juz straszylo ale sie zmeczylam nawet brzusio zaczal bolec wiec teraz odpoczywam
jeszcze z wiekszych rzeczy kuchnia mi zostala ale musze znowu miec wene do sprzaania:P
aaa wlasnie jak bylam w ciazy z julka napisalam taki jakby list do niej jeszcze w brzuszku i dzis go znalazlam:)
jakos nie mialam silyc zytac bo pewnie bym sie wzruszyla ale doczytalam ze wyrazne ruchy czulam dopiero w 21 tc
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
W każdym razie nie forsuj się ze sprzątaniem, rozkładaj sobie na raty Lepiej, żeby bobaska nie męczyć za bardzo. Co do figury to mojej mamie tylko brzuch wywaliło do przodu, z tyłu normalnie nie było nic widać. Ale mnie mąż mówi, że cała się zaokrągliłam. Ale ja jestem chudzielcem, nie zaszkodziłoby mi ciutkę nabrać. W każdym razie nie mogę się od niego opędzić, podobam mu się tak mięciutka Pewnie jakby mi za dużo zostało to też bym się martwiła. Zobaczymy, jak będzie. Ponoć sporo wyciąga dziecko przy karmieniu piersią. Znam dziewczyny, które po 4 miesiącach od urdzenia były chudsze niż przed ciążą i to nieźle chudsze. Ale bywa i odwrotnie. Poza tym mówiłam już o mojej bratowej - po pierwszej ciąży utyła i nie mogła tego zrzucić, a w drugiej schudła. Prawie nie przytyła z czasie ciąży, tylko jej zapasy przechodziły jakoś do bobaska. Córcię ma zdrową jak ryba, a sama jest w końcu szczupła znowu i bardzo zadowolona. Może i na Ciebie tak podziała? Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Aha! Mokka, zmotywowałaś mnie do kupienia tej oliwki, w końcu się przeszłam do Ziaji po drugiej stronie ulicy
A macie wrażenie, że brzuch jest twardy i niesamowicie napięty? Bo jak czuję, jakby mi skóra miała pęknąć zaraz, takie naprężenie..
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Antikade też tak mam że czuję jakby mój brzuch był napięty, tzn. sama skóra na brzuchu. Mnie pomaga na to oliwka albo krem na rozstępy bo mocno nawilża i uelastycznia.
Monia też się muszę zabrać i ogarnąć szafy i komody bo ciuchy się w nich walają. Tylko jakoś nie umiem się zmotywować. Ogólnie sprzątam z odkurzaniem codziennie bo przy 2 kotach inaczej sie nie da niestety.
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja mam już odkurzanie we krwi, resztą sama jak byłam malutka moja mama miała na mnie patent jak nie chciałam spac włączała odkurzać i spałam w 5 sekund oby moje dziecko było takie samo
a na kłaki dla szybkiego ogarniecia polecam gumową szczotkę do zamiatania, sprawiłam sobie taka pare dni temu i jestem zachwycona po prostu tak fajnie przyciąga te kłaki nie lataja wszedzie tak jak po zamiecieniu zwykła szczotką.
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
Oby moje też polubiło odgłos odkurzacza
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pati8919
- Wylogowany
- gaworzenie
Jakoś tak zbierałam się żeby do was napisać ale zawsze jest coś do zrobienia. Jestem styczniowa mama 2013 i wraz z moim synkiem Adasiem serdecznie Wam gratulujemy. Aż mi się łezka zameldowania czytałam wasze pierwsze posty. Przypomniałam sobie swoje początki.... Ehh mogłabym już drugi brzuszek nosic;-) już nam leciało 6,5 miesiąca.... Zaraz Adaś będzie miał 7.... Ehh jak ten czas leci. Nie obejrzycie się a niedługo same będzie miały wasze maleństwa przy sobie. Jeszcze raz serdecznie gratulujemy i obiecujemy że będziemy Was czasem podglądać.... No chyba że nas pogonicie
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
wczoraj zaliczylismy grilla i Julka pol dnia przesiedziala w basenie i miala radoche jak nie wiem
a dzis moja mala coreczka konczy 3 latka oj nie wiemkiedy to zlecialo
- Moni@
- Wylogowany
- gaworzenie
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1