- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*

Ja też nie mam pomysłu na sałatki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mirka26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
No i staram sie jeść zdrowo, ograniczam słodycze (nie zo zera, bo nie potrafię), jem mięso, ryby, warzywa, owoce (owoców też każe nie za dużo, a uwielbiam). No i masz, za mało sałatek. I pytała, kiedy jem, więc się przyznałam, ze koło 18.00 (teraz właśnie jem), więc kazała mi jeść lekko, nie smażone, nie pieczone. Trudno oleję jej rady, nie mam jak jeść domowego obiadu w pracy, odgrzewany z mikrofali nei jest dobry, zamawiane też niedobre i aż strach myśleć, co tam dają, poza tym zbankrutować bym mogła. No i co mam zrobić? Nie jeść obiadów? Ech... Trudno, olewam jej rady i jem po mojemu, ale z głową.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja jem wszystko na co mam ochote slodyczy najmniej bo nie mam ochoty za bardzo wiadomo im mniej sie przytyje tyn pozniej bedzie latwiej a tak naprawde pod koniec dopiero sie tyje z predkoscia swiatla

a jutro wraca moja mama i zobacze jakie male cuda kupila dla moich dzieciakow no i dla mnie tez:P
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia, to daj znać jutro, czy Ci cudeńka przypadną do gustu

- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mirka26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chociaż dzisiaj od 3.00 do 4.30 nie spałam w ogóle i wstałam wziąć prysznic. Po prysznicu zasnęłam jakoś szybciej, może mnie schłodziło? Ale zawsze byłam śpiochem i dziwnie mi jest, jak nie mogę zasnąć w środku nocy.
No a co do kasy to porażka kompletna, płakać mi się chce, a nie zakupy robić. Bardzo mi przykro, że Twój mąż miał wypadek. Dobrze, że nic mu nie jest poważnego. Uważajcie na siebie i mam nadzieję, że tę spłatę Wam porozkładają korzystnie.
- Linka2
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Anitka, mnie też kwestia wyboru wózka i fotelików samochodowych dobija

jak na razie spędzam długie godziny w internecie porównując i szacując...
A co do wózka to u mnie w Lublinie ostatnio dziewczyny bardzo polecają Lupo Baby Design

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

mama juz wrocila i dostalam cala duza reklamowke ciuszkow dla maluszka

jesczze bvardziej mam nadzieje ze to chlopak bo wiecej jest pod chlopaka kupowane

i reczniczek tez dostalismy

do tego ja troche dostalam moj M no i Julka razem uzbierala sie spora torba podrozna i reklamowka:P uwielbiam ten zaszczyk ciuchowy ja tak naprawde nie kupuje prawie ciuchow wogole chyba ze cos sobie ale dla corci wogole nic nie musze bo mama mnie zaopatruje i troche mam od kuzynki po jej corci

z wozkami rzeczywiscie jest masakra!!
mi sie podoba coneco toledo i jesczze baby disign podobno tez fajny ja wogole jak chodze po miescie to patrze kto jaki ma wozek:P
ja na szczescie nie kupuje bo mam po corci ale w moim jest beznadziejny kosz na zakupy ale jakos przezyje

no i odliczam do piatku!!!!oj tak sie nie moge doczekac wizyty!!!mam nadzieje ze wszytsko jest ok szkoda ze nie czuje ruchopw bo byms ie tak nie martwila...
moze uda sie podpatrzec co ma miedzy nozkami chcialabym juz wiedziec
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
na początku jak założyliście post, obiecałam ze będe zaglądac, szczerze chiałm częściej ale pisząc na swoim forum i majac maluszka który juz chce siadac to jednak troche trudne, by wszystko ogarnać.
Linka2 ty pytasz o wóżki, wszystko zalezy od tego jaki wózek by nas interesował jako przysłe mamy. A cena 2000zł to troszkę przesadzona, ja mam wózek nowy 3-1 za niecałe 1200zł i jestem zadowolona przede wszystkim z świetnej amortyzacji w nim. jedyny minus jak dla mnie to własnie ttroche trudne dojście do koszyka na zakupy i większe rzeba wpychać, ale uzywam wówczas do tego torby która jest elementem wózka i problem z głowy. ale myśle że kazdy z wózków ma swoje mankamenty. Podaje link do mojego wózka, gdybyście chiały obejrzeć
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2487
A i z perspektywy czasu osobiście bym nie dokupywała nosidełka, tylko od razu fotelik dla maluszka z grupy 0-25kg. gdyż takie foteliki rozkładaja sie do pozycji nosidełek i są odpowiednie dla noworodków. Dla mnie zakup nosidełka był tylko stratą pieniędzy, a fotelik zakupiłam za 260zł i starczy mi o najmniej na jakieś 3 lata, nosidełko natomiast jest do 10-12kg ok roku.
Pozdrawiam WAS dziewczyny.
- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*

Anitka też jak myślę ile kasy trzeba mimo wszystko na te rzeczy to aż mnie mrozi...I ile jest jeszcze 'pierdółek' do kupienia i na to też idą tylko stówka za stówką

Monia ale Ci dobrze z tymi ubraniami od mamy

Linka ja tez muszę kupić podwójny wózek podobają mi się te z siedziskami obok siebie

Dziewczyny my z M doszliśmy do wniosku że w sumie nie potrzebnie kupowaliśmy wózek 3 w 1 bo i tak teraz nową lekką spacerówkę kupiliśmy, która bez problemu sie mieści w aucie ! i jest fantastyczna sprawdziła się w górach nawet !! Także jeśli chodzi o moje doświadczenie to teraz bym kupiła osobno każdy wózek , a teraz mam taki : www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+espiro...707.html%3B650%3B470
- mirka26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-