- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
wszyscy mowia ze Julka do mnie podobna ale harakterek po tatusiu chyba:P
cieszy ze i nie moze doczekac siostrzyczki ale podejrzewam ze mozemy miec sajgon jak sie mala urodzi
te cieplejsze spioszki sa z C&A tam czesto takie maja te akurat mama mi pokupowala:)
anitka jaki zgrabniutki masz brzusio cudny i zazdroszcze bo ja juz mojego dzwigac nie moge:P
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w kg nawet nie duzo bo ok 5/6 przytylam to w miare ale z Julka najbardziej mi przybywalo 8/9 mc wiec wszystko przed nami
a tak po za tym to nowe dziewczyny i te ktore chca zeby cos w tabelce zmienic piszcie!!! teraz mam czas to moge wziac sie za poprawki
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Mnie M wywiózł na tydzień do siostry w górki Teraz leżę i wypoczywam, dzisiaj piękna pogoda więc wyleguję się na tarasie i czytam książeczki - super klimat, całkiem inny niż w mieście I te widoki... Ale niestety podróż samochodem zniosłam okropnie, niby nie daleko bo niecałe 100 km na południe od Wrocławia, ale polskie drogi są jakie są i jak się zaczęły "wertepy" to ledwo co dojechałam :/ Aż się boję powrotu...
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Anitkade w porównaniu z Tobą to ja mam potężny bęben jejjjjj...ale jesteś szczuplutka i drobniutka - zazdroszczę!
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Piękne macie brzuszki! Monia ależ córcia jest do Ciebie podobna. Ślicznie razem wyglądacie!
Ja mam kombinezon na 56 a w zasadzie, to już chyba nawet 3 Jeden po Bartku, ale wydawał mi się chłodny, więc postanowiłam dokupić cieplejszy. Powiedziałam to teściowej i ona na następny dzień kupiła 2 Jeden chyba mniej więcej taki sam jak ten co mam i drugi już cieplejszy. Na razie są u niej, więc fotek nie mam jak wrzucić.
Kurcze u mnie też chorobowo. Bartek się rozchorował (miał prawie 40 stopni gorączki ) Dostał antybiotyk i mu przeszło, ale za to złapał katar i kaszel, no i mnie zaraził. Boli mnie gardło przeokropnie. Próbuję się kurować, ale na razie z marnym skutkiem.
gaguka ale Ci zazdroszczę gór! Kocham być w górach i gdybym mogła nie ruszałabym się stamtąd Też ostatnio zrobiliśmy sobie wypad w góry i nawet po nich połaziliśmy
Aż szkoda było wracać.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W górach bym sobie posiedziała bardzo chętnie, nie powiem. Ale bez męża to nie to samo, on jest taki kochany teraz, codziennie kilka razy się zachwyca moim brzuszkiem, nie może się napatrzeć i nacieszyć. Jak ja bym bez tego przeżyła cały tydzień to nie wiem Poza tym to jakby w połowie jego brzuszek Ale jeszcze co do jeżdżenia, kiedyś 80-km to był dla mnie koszmar, siedzenie mi wykańczało kręgosłup, szczególnie w aucie. A ostatnio wszystko przeszło. Wczoraj to chyba zrobiłam ze 300km łącznie, z czego 80km byłam kierowcą - i jakoś poszło. Najgorzej jak mąż jechał dość szybko po wertepach, wtedy faktycznie nieprzyjemnie. Ale w drodze powrotnej już mu powiedziałam, że to jest niefajne i jechał wolniej. W każdym razie Gagutka, trzymam kciuki, żeby droga powrotna była ok
Mokka, Gosiaczek - dbajcie o siebie i życzę zdrówka. Mokka, biedaku, Ty to już drugi raz w niedługim czasie, prawda? Jednak łatwo o infekcje jesienią
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi sie wogole wydaje ze jakos szybko mi umyka ta ciaza jeszcze 2 miesiace i zaczniemy sie rozpakowywac nawet nie wiem kiedy to zlecialo????jeszcze dobrze sie ciezarna nie poczulam a za niedlugo koniec
dzis przegladalam na allegro ceny bo moze na poczatku przyszlego miesiaca zamowie takie akcesoria zeby miec z glowy.
a moze wy macie jakiegos jednego sprzedawceu ktorego wszytsko mozna kupic za 1 przesylka?
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i slicznie wygldasz
anitka ty rowniez slicznie wygladasz.. fajny masz brzyszek..
gosiaczek wspolczuje horupska ,zdrowia zycze ja dzis w nocy o 3 kichalam 6 razy pod rzad az moj M sie obudzil i pytal co sie stalo///obym chora nie była
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Monia, ja sobie też ostatnio uświadomiłam, że w sumie to za 2 miesiące można już rodzić Dzisiaj zaczynam 29 tydzień i az mnie przeraża jak to leci wszystko szybko! Jeszcze chwila i będziemy na porodówkę po kolei jeździć! swoją droga to ciekawe która z nas będzie tak faktycznie pierwsza
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa